iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Lage verzendkosten (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Verzending binnen Nederland voor 6,45 euro inc. btw.

Welkom bij Per Boek Wijzer

Nieuws
Circa 2000 nieuwe titels vinden hun weg naar de webshop van Per Boek Wijzer na het sluiten van boekhandel Feijn in Alkmaar.
Het team van Per Boek Wijzer is op woensdag 6 februari te vinden in Waalwijk bij Bol.Com. Daarom slaan we een dagje over met verzenden van de bestellingen.
Met de feestdagen in het verschiet wordt het tijd dat we terug kijken op het afgelopen jaar. Per boek wijzer heeft een druk jaar achter de rug, met als hoogtepunt de aankoop van ons nieuwe bedrijfspand. We kijken ook met veel plezier uit naar wat 2019 zal brengen. Dus beginnen we deze terugblik met een vooruitblik!
In januari 2019 is het dan zover: Na jaren van huren verhuist ons magazijn begin volgend jaar naar een nieuw pand. Met meer ruimte voor boeken en daarmee ook de mogelijkheid om tijdelijk grote hoeveelheden boeken op te slaan.
De afgelopen twee jaar hebben we gebruik gemaakt van verschillende beoordelingswebsites en keurmerken.
Regelmatig treffen we klanten bij ons kantoor in het centrum van heerhugowaard in de hoop dat ze door onze voorraad kunnen snuffelen. Helaas is dat niet mogelijk omdat al onze boeken worden opgeslagen in gelabelde dozen waarbij snuffelen al snel tot chaos in ons magazijn zou leiden. Wel hebben we voor de liefhebber een mini-bieb waar gratis boeken meegenomen mogen worden.