30 dagen zichttermijn
     Verzending met:
PostNL (2 werkdagen, prijs vanaf € 4,36) PostNL
Veilig betalen met:
iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort, Belfius iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort, Belfius
Minimum orderbedrag is 7.50 euro.     

Welkom bij Per Boek Wijzer

Nieuws
De jaarlijkse magazijnopruiming resulteerde erin dat we gedwongen afscheid moesten nemen van ruim 2100 mooie boeken. De (voornamelijk) nieuwe romans zijn gedoneerd aan stichting K.O.O.K. in Alkmaar. De totale omvang aan boeken bedroeg 4,5 m3. In minder dan 30 minuten was alles overgeladen in de vrachtwagen. Stg K.O.O.K. is een non-profit kringloopwinkel zonder winstoogmerk.
details
Nieuwe partij boeken overgenomen - maandag 26 februari 2018
Begin februari namen wij een partij van circa 1000 thematische, nieuwe boeken over van een regionale boekhandel. Deze boeken hebben lange tijd in de opslag gelegen, zijn soms kromgetrokken of hebben een afprijsprijs op het schutblad en kunnen daarom niet meer voor nieuw verkocht worden. De komende weken worden deze boeken ingevoerd met classificaties 'als nieuw' en 'goed'.
details
Recent is het assortiment thematische boeken van viervooreentienje.nl verhuisd naar PerBoekWijzer.nl. Vanaf 15 januari zal ook het assortiment thematische boeken van DrieVoorEenTientje.nl verhuisd zijn naar PerBoekWijzer.nl
details
Recent ontvingen wij van Kiala de mededeling dat de Kiala verzenddienst per 18 september 2017 ophoudt te bestaan. Per Boek Wijzer stopt daarom per 16 september a.s. met de verzendmogelijkheid Kiala.
details