iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius PostNL GDPR/AVG

Welkom bij Per Boek Wijzer

Nieuws
De afgelopen twee jaar hebben we gebruik gemaakt van verschillende beoordelingswebsites en keurmerken.
Regelmatig treffen we klanten bij ons kantoor in het centrum van heerhugowaard in de hoop dat ze door onze voorraad kunnen snuffelen. Helaas is dat niet mogelijk omdat al onze boeken worden opgeslagen in gelabelde dozen waarbij snuffelen al snel tot chaos in ons magazijn zou leiden. Wel hebben we voor de liefhebber een mini-bieb waar gratis boeken meegenomen mogen worden.
Op 16 mei wordt de webshop van Per Boek Wijzer klaargestoomd voor de GDPR/AVG privacy wetgeving die 25 mei 2018 actief zal worden. We gebruiken dit tevens om het nieuwe ontwerp van site en logo door te voeren.
De jaarlijkse magazijnopruiming resulteerde erin dat we gedwongen afscheid moesten nemen van ruim 2100 kwalitatief goede, 2e hands boeken. De romans zijn gedoneerd aan stichting K.O.O.K. in Alkmaar. De totale omvang aan boeken bedroeg 4,5 m3. In minder dan 30 minuten was alles overgeladen in de vrachtwagen. Stg K.O.O.K. is een non-profit kringloopwinkel zonder winstoogmerk.
Begin februari namen wij een partij van circa 1000 thematische, boeken over. Deze boeken hebben lange tijd in de opslag gelegen, zijn soms kromgetrokken of hebben een afprijsprijs op het schutblad en kunnen daarom niet meer voor nieuw verkocht worden. De komende weken worden deze boeken ingevoerd met classificaties 'als nieuw' en 'goed'.
Meer dan 1000 boeken werden recent uit ons magazijn gehaald om ruimte te maken voor nieuwe 2e hands boeken. De boeken zijn opgehaald door vrijwilligers van de Boekenmarkt in Opmeer. Van 4-6 mei kunt u de boeken vinden op de grootste boekenmarkt boven het Noordzee-kanaal.