Vanaf 1 januari 2019 zal PostNL de tarieven met 11% verhogen. Dit betekent dat ook wij onze verzendprijzen zullen moeten verhogen. We onderzoeken of er alternatieven zijn maar houdt u hier in ieder geval rekening mee.
iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius PostNL GDPR/AVG

Welkom bij Per Boek Wijzer

Nieuws
In januari 2019 is het dan zover: Na jaren van huren verhuist ons magazijn begin volgend jaar naar een nieuw pand. Met meer ruimte voor boeken en daarmee ook de mogelijkheid om tijdelijk grote hoeveelheden boeken op te slaan.
De afgelopen twee jaar hebben we gebruik gemaakt van verschillende beoordelingswebsites en keurmerken.
Regelmatig treffen we klanten bij ons kantoor in het centrum van heerhugowaard in de hoop dat ze door onze voorraad kunnen snuffelen. Helaas is dat niet mogelijk omdat al onze boeken worden opgeslagen in gelabelde dozen waarbij snuffelen al snel tot chaos in ons magazijn zou leiden. Wel hebben we voor de liefhebber een mini-bieb waar gratis boeken meegenomen mogen worden.
Op 16 mei wordt de webshop van Per Boek Wijzer klaargestoomd voor de GDPR/AVG privacy wetgeving die 25 mei 2018 actief zal worden. We gebruiken dit tevens om het nieuwe ontwerp van site en logo door te voeren.
De jaarlijkse magazijnopruiming resulteerde erin dat we gedwongen afscheid moesten nemen van ruim 2100 kwalitatief goede, 2e hands boeken. De romans zijn gedoneerd aan stichting K.O.O.K. in Alkmaar. De totale omvang aan boeken bedroeg 4,5 m3. In minder dan 30 minuten was alles overgeladen in de vrachtwagen. Stg K.O.O.K. is een non-profit kringloopwinkel zonder winstoogmerk.
Begin februari namen wij een partij van circa 1000 thematische, boeken over. Deze boeken hebben lange tijd in de opslag gelegen, zijn soms kromgetrokken of hebben een afprijsprijs op het schutblad en kunnen daarom niet meer voor nieuw verkocht worden. De komende weken worden deze boeken ingevoerd met classificaties 'als nieuw' en 'goed'.