iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Onze nieuwe outlet is geopend! Kijk op www.drievooreentientje.nl voor boeken en meer tegen de laagste internetprijs.
ISBN: 9789055015207
Per Boek Wijzer Auteur: Harriott

Niets ruikt heerlijker op een zomerse dag dan de overheerlijke aroma's van de barbecue.

Ainsley Harriott, de bekende, flamboyante BBC-kok, heeft met Ainsley's barbecueféstijn een nieuwe dimensie toegevoegd aan de alfresco zomerse keuken. Geïnspireerd door barbecuen in alle delen van de wereld laat hij u zien hoe eenvoudig het is om met alledaagse ingrediënten de meest verbluffende barbecuegerechten te maken.

Ainsley Harriott stelde gerechten samen die de smaakpapillen prikkelen en het water in de mond doen lopen, zoals Marokkaans gekruide lams-kebabs, Hemels hete aardappelsalade met knapperige bacondressing of Geflambeerde aardbeien met room. En wat dacht u van Allan and Andys Aussie Steaks? Proef het, en ontdek de fenomenale aantrekkingskracht van dit gerecht. Er zijn diverse salsa`s, marinades en broden, zoals het Traditionele knoflookboter-brood, voor op de barbecue, en niet te vergeten zomerse dranken, bijvoorbeeld Ainsleys moeders Caribische rum Pu-Punch.

Dankzij Ainsley's barbecuefestijn kan iedereen nu smakelijk buiten eten en koken. Of, zoals hij zelf zegt: GET SIZZLING
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Gratis verzenden
Uw boek wordt morgen verzonden.
Gratis verzending binnen Nederland
Verzending naar België: niet mogelijk
  • library_books Kenmerken
    Verschijningsdatum mei 1998
    Taal Nederlands
    ISBN13 9789055015207
    ISBN10 9055015202
    Gewicht 324,00 gram
    Rubriekspad <Kookboeken>
    Druk 1
    Category Kookboeken
    Afmetingen 15x236x167 mm
    NUR 440
  • label Onderwerpen