Vanaf 1 januari 2019 zal PostNL de tarieven met 11% verhogen. Dit betekent dat ook wij onze verzendprijzen zullen moeten verhogen. We onderzoeken of er alternatieven zijn maar houdt u hier in ieder geval rekening mee.
iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius PostNL GDPR/AVG

Helaas hebben we op dit moment geen exemplaar van dit boek liggen.

ISBN: 9789057122682
Kijk op Boeken Auteur: M. C. Aston
een praktische gids met relatieadvies

'Geschreven in duidelijke en heldere taal. Het licht de sluier op van de raadselen en de eenzaamheid die deze problematische relaties vaak omgeven. ' - Engagement met autisme 'Bijzonder helder en positief geformuleerd. ' - Nederlands Dagblad Als je partner Asperger-syndroom heeft is een praktische gids voor iedereen die een relatie heeft met iemand met het Asperger-syndroom, een autismespectrumstoornis. Deze tweede editie is geheel herzien en geactualiseerd. De eerste editie richtte zich voornamelijk op vrouwen met mannelijke partners met Asperger, terwijl in deze editie ook aandacht is voor homoseksuele relaties en relaties waarin de vrouw Asperger heeft. Daarnaast bespreekt Aston onderwerpen als ontkenning, zintuiglijke gevoeligheid en moederschap. Aston maakt duidelijk dat niet alle spanningen in een relatie te wijten zijn aan het Asperger-syndroom, en geeft tips om het beste uit je relatie te halen. Het eerste deel biedt informatie en feiten over het Asperger-syndroom en bespreekt achtergronden, kenmerken, diagnose en het zoeken van hulp. Het tweede deel behandelt onderwerpen als: - Wat kun je doen om de communicatie met je partner te verbeteren? - Hoe kun je sociale situaties voor je partner vergemakkelijken? - Hoe ga je om met vaste gewoonten en obsessies van je partner? - Wat betekent Asperger voor de omgang met de kinderen? - Hoe ga je om met een gebrek aan empathie? - Wat zijn de positieve eigenschappen van je partner? Maxine Aston is relatieconsulent in Coventry, Engeland, en gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met Asperger-syndroom.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

€0,00 incl. BTW
exclusief verzendbijdrage
PostNL aan huis: Voor 16.00u besteld, vandaag nog verzonden met PostNL.
 • library_books Kenmerken
  NUR 770
  Aantal pagina's 127 pagina's
  Afmetingen 21,8 x 13,6 x 2,2 cm
  Auteur Maxine C. Aston
  Auteur M.C. Aston
  Bindwijze Onbekende bindwijze
  Category Boeken
  Category Gezondheid & Psychologie
  Category Psychologie
  Druk 1
  Extra groot lettertype Nee
  Rubriekspad <Boeken><Gezondheid & Psychologie><Psychologie>
  Illustraties Nee
  ISBN13 9789057122682
  Kaarten inbegrepen Nee
  Taal dut
  Originele taal en
  Originele Titel The Other Half Of Asperger Syndrome - A Guide To Living In An Intimate Relationship With A Partner Who Has Asperger Syndrome. The National Autistic Society, London, 2001
  Publicatiedatum 20080408
  Taal Nederlandstalig
  Uitgever Nieuwezijds B.V.
  Verschijningsdatum augustus 2009
  Vertaald door René van de Weijer | René van de Weijer
 • label Onderwerpen