iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Gratis verzending in Nederland. Afhalen ook mogelijk bij ons magazijn in Heerhugowaard.

April-mei: Maand van de betrouwbaarheid

april 07, 2016

Gedurende de maanden april en mei ontvangt u van ons op de dag van ontvangst een beoordelingsformulier.

We willen graag weten hoe betrouwbaar onze webwinkel overkwam op u als klant. Wellicht heeft u getwijfeld over een aankoop bij ons? Met de informatie die we ontvangen kunnen we nagaan wat we mogelijk kunnen veranderen.

De uitkomsten van de beoordeling worden in eerste instantie gebruikt om onze dienstverlening verder te verbeteren; deze zullen we daarom vooralsnog niet tonen op onze webshop. Ook willen we niet dat onze betrouwbaarheid beoordeeld wordt door beoordelingen door andere klanten. De meetmethode mag immers de meting niet beinvloeden.

De uitnodiging tot beoordeling ontvangt u van Kiyoh.nl.

Achtergrond

In de twee jaren van ons online-bestaan kregen we regelmatig reacties op onze dienstverlening. Vrijwel altijd positief en met opbouwende kritieken hebben we onze dienstverlening de afgelopen maanden sterk verbeterd. Omdat Per Boek Wijzer inmiddels een zekere omvang heeft ontwikkeld, hebben we ook scherpere afspraken kunnen maken met onze leveranciers. Die afspraken werken direct door in de productprijs en de diensten die we om de bestelling heen hebben, zoals verzending en verpakking.

Zo is gebleken dat er behoefte is aan enerzijds lage verzendkosten en anderzijds een snelle levering. Omdat wij zelf de zekerheid van levering erg belangrijk vinden hebben we besloten om vanaf 2016 niet meer met DHL te verzenden en PostNL daarvoor in de plaats te stellen. 

 

Plaats uw commentaar