iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Lage verzendkosten (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Verzending binnen Nederland voor 1,45 euro inc. btw.
ISBN: 9789080761414
Per Boek Wijzer Auteur: Hermes

de astroloog als vakman

Dit boek leert de lezer de grondslagen van de astrologie die vragen beantwoordt en staat geheel in het teken van de klassieke leer hierover. Astrologie is een ambacht, een handwerk en de astroloog is een vakman. Het ambacht dat de astroloog beoefent is het vinden van de correcte, waarachtige, controleerbare antwoorden op vragen. De astroloog als vakman is gespecialiseerd in het gebruik van zijn ambachtelijke instrument: de horoscoop.
Er zijn een aantal fundamentele klassieke basisregels in de benadering van elk soort horoscoop. Die regels vormen het uitgangspunt van dit boek. Het woord ambachtelijk doet al gauw denken aan kwaliteit. Dat geldt zeker voorde oeroude astrologie, de hier gepresenteerde termen en gereedschappen zijn al zo’n 2000jaar lang de standaard uitrusting van de praktiserende astroloog. Dit gereedschap stelt de astroloog in staat in een aantal eenvoudige stappen een speciaal soort horoscoop te duiden, die van een concrete vraagstelling. In vakjargon heet dat een "uurhoek: Als men de duiding daarvan op de ambachtelijke manier aanpakt zoals de klassieke astrologen dat deden, blijkt dat men - in weerwil van wat de hedendaagse astrologie bij hoog en bij laag volhoudt - ook werkelijk concreet kan voorspellen. Deze vakkennis stelt de astroloog weer in staat te functioneren als de vakman die hij is en dient te zijn.
Deze klassieke methode vormt de inhoud van dit boek. Het laat met veel voorbeelden zien hoe doeltreffend, eenvoudig, elegant en concreet astrologie kan zijn, mits op de juiste wijze geleerd en toegepast.
Dit boek is het eerste deel van een serie gewijd aan de verkenning en toepassing van de klassieke, historische astrologie en is zowel voor de beginner ais de gevorderde astroloog geschikt. De concrete aard van de hier gepresenteerde astrologie vindt zijn optimale toepassing niet alleen in de gebruikelijke astrologische werkvelden, maar is zeer nuttig voor de zakelijk werkende astroloog in de bedrijfsmatige consultancy.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Inclusief btw
Bestel vóór 12.00u en uw boek wordt vandaag nog verzonden.
Verzending naar België: niet mogelijk
 • library_books Kenmerken
  NUR 600
  Aantal pagina's 200 pagina's
  Auteur M. Hermes
  Auteur Hermes
  Bindwijze Bindwijze overig
  Category Boeken
  Druk 1e druk
  Rubriekspad <Boeken>
  Illustraties Met illustraties
  Taal dut
  NUR code 600
  Taal Nederlands
  Verschijningsdatum 2004-01-01
  Appearance Name Physical
  Category Code ST1600
 • label Onderwerpen