iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Lage verzendkosten (NL): € 3.90 DHL PostNL GDPR/AVG

Astrologie

 

 

De Chinese liefdeshoroscoop

€9,54 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Lemoine
de kunst van het verleiden volgens de Chinese astrologie

De ideale handleiding om iemand voor je te winnen of zijn of haar liefde te behouden. Om te weten hoe je iemands hart verovert, hoef je alleen maar zijn of haar geboortedatum te achterhalen. Met die datum kun je in dit boek het Chinese sterrenbeeld van die persoon vinden. Bij elk sterrenbeeld staat uitgelegd wat de goede en slechte kanten van zijn of haar karakter zijn en hoe je daarmee om moet gaan.

De twaalf sterrenbeelden

€9,54 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Spirituele raadgever
Liefde, karakter, relaties

Wil je het karakter leren kennen van de Ram, Stier, de Kreeft of een ander sterrenbeeld? Wil je weten hoe de Schrpioen in zijn kindertijd was? Of wil je weten met welk sterrenbeeld jij het beste kunt opschieten? Dan kan dit boek je helpen. Van alle sterrenbeelden worden de karaktertrekken beschreven en ook praktische zaken zoals geld en werk worden besproken. Zo zul je jezelf, je partner en je vrienden beter leren kennen.

Een halve hond heel denken

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Joke van Leeuwen

een boek over kijken

Met een pak foto's, een stel schilderijen, reclamefolders, een mes, de computer en haar tekenstift bij de hand voert Joke van Leeuwen je door dit boek over hoe je kunt kijken, en over wat al dat kijken met je doet. Soms gaat het over Belangrijke Zaken, maar Joke doet dat op zijn Van Leeuwens: speels en licht.


over dat we meer zien dan we zien

over hoe anderen je anders laten kijken

over zichtbare en onzichtbare lijnen

over dat we tegenover beelden staan, of erdoor omringd worden


over kleuren die ons beïnvloeden over symbolen

over hoe het licht van alle kanten kan komen en de boel op zijn kop kan zetten

over de truc van het lijnperspectief over hoe je de gulden snede vindt

over beelden die stilstaan en

over sprongen in de tijd over nadoen en geïnspireerd worden


Voor kinderen die hun ogen willen gebruiken en volwassenen die niet denken dat ze het allemaal wel hebben gezien.

Een moeder vol stoplichten

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Beitske Bouwman

Amelie is 9 jaar als haar moeder plotseling ziek wordt. Ze begrijpt niets van de ziekte van haar moeder. Het enige dat ze weet is dat het een rotziekte is die nooit meer overgaat. Thuis is opeens helemaal geen fijn thuis meer. Ze weet zich geen raad met haar gevoelens. Soms is ze heel boos, dan weer heel verdrietig. En soms ook gewoon wel vrolijk, maar mag dat wel als je moeder zo ziek is? Ze heeft het idee dat niemand haar begrijpt. Ook haar kleine broertje Jonathan en haar grote zus Nina niet. Behalve haar oude buurman. Hij lijkt wel te willen luisteren en geeft haar soms ook nog goede raad. Zo'n goede raad dat ze op zoek gaat naar een slimme dokter die haar moeder beter kan maken. Maar dat lukt natuurlijk niet. Wel schrijft de dokter haar een mooie brief en leert Amelie en vooral ook haar gezin hoe ze de ziekte een plek in hun leven kunnen geven.
Een Moeder vol Stoplichten Is een spannend en ontroerend lees- én doeboek voor kinderen van 8 - 12 jaar. De hoofdstukken worden afgewisseld met verschillende opdrachten zodat de lezer ook met hetgeen gelezen is zelf aan de slag kan en zo ook op een andere manier ontdekt wat MS is en wat het betekent in het dagelijks leven. Het boek geeft aanknopingspunten om in een gezin met elkaar in gesprek te gaan of in een therapeutische setting mee te werken. Maar het is bovenal ook gewoon een heel mooi en fijn boek om zelf te lezen of voor te lezen en zo beter te begrijpen wat er allemaal gebeurt als iemand plotseling MS krijgt.
Naar een idee van klinisch psycholoog en kinder- en jeugdpsychotherapeut Fiona Sie die zelf MS kreeg. Het is het eerste kinderboek van auteur Beitske Bouwman die eerder vier romans bij Uitgeverij Querido publiceerde. De illustraties worden verzorgd door Karst-Janneke Rogaar, bekend van het kinderboekenweekgeschenk 2015 en onder meer van de boeken van Simon van der Geest en Frank Groothof.

Gooi maar weg!

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Rindert Kromhout

Opgeruimd staat netjes! Maar wat is opgeruimd? En is dat wel zo netjes? Met zijn allen produceren we nogal wat rommel op de wereld. Vuil. Waar gaat dat allemaal naar toe? In rijke landen wordt heel wat weggegooid. Spullen die in onze ogen niet meer bruikbaar zijn, maar die in andere landen nog heel nuttig kunnen zijn en zelfs geld opbrengen.

Handboek voor uurhoekastrologie

€9,94 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Hamaker-Zondag

Uurhoekastrologie is de enige vorm van astrologie die onmiddellijk uitsluitsel geeft over alledaagse, zich op het moment voordoende vragen en situaties. De daarbij gebruikte regels wijken sterk af van die welke bij de normale horoscoopduiding worden toegepast, maar zijn gemakkelijk te hanteren. Omstreden onderwerpen als het opsporen van de richting waarin wij vermiste personen en voorwerpen moeten zoeken, alsmede het bepalen van het tijdstip waarop gebeurtenissen zullen plaatsvinden, worden aan de hand van veel recente voorbeelden - erfenissen, huwelijk en echtscheiding, werk en zaken, zwangerschap en geboorte - op hun waarde getoetst.

Het boek Lilith

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Wouters
over de donkere kracht van de vrouw

Het boek Litith wil vrouwen begeleiden op die zoektocht naar de duistere, meest verborgen kant van zichzelf. In de astrologie wordt dit verdrongen vrouwelijke principe vertegenwoordigd door de Zwarte Maan. De uitgebreide astrologische bijlage over dit thema, compleet met Zwarte Maan-tabellen, is voor het grootste deel ook voor de niet-astroloog toegankelijk.

Horoscoop van de liefde

€23,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Bode / Delahay

Een astrologische schets van elk sterrenbeeld met alle combinaties. Daarin dus de uwe en die van uw kennis, vriend, partner of echtgenoot en van diegene met wie u van plan bent een relatie aan te gaan. Een uitgebreid overzicht van alle sterrenbeeldcombinaties biedt meer inzicht in uw eigen relatie en de relaties waarvan u meer wilt weten. Het signaleert de sterke kanten van zo'n combinatie en vestigt de aandacht op mogelijke wrijf- en spanningspunten. Met de kennis - uit dit boekje opgedaan - kunt u uw relatie een inniger en warmere kleur geven.