iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius PostNL GDPR/AVG

Astrologie

 

 

Pesten

€9,90 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: A. Tulleners

Wat is pesten? Hoe ontstaat het? Hoe voelt het om gepest te worden en wat kun je eraan doen? In dit boek kunnen kinderen aan de hand van gerichte vragen en opdrachten opschrijven en tekenen wat het met ze doet en hoe ze het kunnen aanpakken om er iets tegen te doen. Een stappenplan met veel praktische tips biedt een bruikbaar handvat. Voor kinderen, ouders, leerkrachten, hulpverleners.

Vanaf 10 jaar

Planeten in compositie

€10,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Robert Hand
analyse van menselijke relaties

Tot in de zeventiger jaren bestond er in de astrologie geen theorie of techniek waarmee relaties nader bekeken konden worden: de zogeheten partnervergelijking. Om meer dan één horoscoop - in relatie - te kunnen duiden, moest men de toevlucht nemen tot allerlei methoden en conclusies die de lading eigenlijk niet dekten. Met het begrip 'compositiehoroscoop' (horoscoop samengesteld op basis van twee of meer geboortehoroscopen) introduceerde de Amerikaanse astroloog Robert Hand een nieuw type horoscoop, namelijk die van de relatie zelf. Het bijzondere van deze horoscoop is, dat er slechts één horoscoop te duiden valt, één die tot in de kleinste onderdelen en details niet alleen de positieve en negatieve kanten van de relatie, maar ook de hoogte- en dieptepunten laat zien. Planeten in Compositie maakt de compositiehoroscoop voor iedereen duidelijk en geeft de lezer uitleg over de te volgen technieken bij het vervaardigen en duiden van een compositiehoroscoop, waarbij gebruik gemaakt wordt van praktijkstudies, die laten zien dat met de compositiehoroscoop details van relaties ontrafeld kunnen worden die vroeger verborgen gebleven zouden zijn. Een duiding voor alle planeten (inclusief de Zon en de Maan) in ieder huis én in de majeure aspecten (conjunctie, sextiel, vierkant, driehoek en oppositie) wordt in twaalf hoofdstukken beschreven. Een praktische index maakt Planeten in Compositie tot een onmisbaar naslagwerk.

Planeten in teken, huis en aspect

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Robert Hand
Het groeiproces in de astrologie

ROBERT HAND, de bekende Amerikaanse astroloog pedagoog en schrijver van o.a. PLANETEN IN COMPOSITIE en PLANETEN IN TRANSIT, behandelt in zijn PLANETEN IN TEKEN, HUIS EN ASPEKT het groeiproces dat in iedere horoscoop latent aanwezig i& Hierbij gaat de auteur er van uit dat er noch absoluut gunstige,' noch uitsluitend ongunstige horoscopen bestaan en dat we in staat zijn onze minder leuke eigenschappen te corrigeren en de betere te perfectioneren. Dit kan uiteraard alleen, indien we weten wie we zijn en daartoe geeft de schrijver - met psychologisch inzicht - een complete opsomming van de betekenis van de astrologische inhouden van de planeten in de tekens, in de huizen en in aspect met elkaar.

Sedna

€17,95 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Hamaker-Zondag
Een nieuw hemellichaam in astrologisch perspectief.

In maart 2004 werd de ontdekking van het verst weg gelegen deel van ons zonnestelsel bekend gemaakt: Sedna, genoemd naar de arctische godin die onoprechtheid jegens mens en natuur straft met kolkende zeeën en woedende stormen. In 2004 zagen we een verwoestende tsunami, in 2005 verwoestte Katrina New Orleans. Toeval? Allerminst! Karen onderzocht de positie van Sedna in horoscopen van mensen, landen en gebeurtenissen en kwam tot opmerkelijke astrologische en psychologische conclusies!

Sex signs

€9,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Bennett
astrologische en psychologische gids voor elke vrouw over liefde, mannen, zelfwaardering, persoonlijke kracht en seks

Sex Signs is de ultieme gids over liefde voor de astrologisch georiënteerde vrouw. Dit unieke naslagwerk is veel meer dan zomaar een horoscoop. Het is een indrukwekkende verbinding van astrologie, psychologie en vrouwelijke seksualiteit, die duizenden vrouwen een indringend inzicht verschaft in zichzelf en hun relaties. Hier oor is iedere vrouw in staat vast te stellen wie ze is en wie ze kan zijn. In dit boekkan ze adviezen vinden over relaties, liefde, zelfwaardering, beslissingen nemen en het constructieve gebruik van woede en persoonlijke kracht.

The Draconic Chart

€28,50 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Pamela Crane


Taal: engels

From the recognized authority comes the long-awaited revision of a pioneering masterwork. The Draconic chart is an extremely important element in a lucid multi-layered system, in which each zodiac expresses a distinctly different facet of human experience. This book focuses on the interaction between the familiar Tropical chart - describing the conditions of your current life - and the Draconic with its deep insights into your life's meaning: your driving principles, your spiritual purpose, your vocation, your karma. Twenty chapters and two appendices cover the history of Draconic and its meaning in the natal chart, in synastry, forecasting, rectification and even horary, with a host of examples. It also chronicles its author's own impassioned journey from her first apprenticeship to the discovery of Christ's Nativity.

Tijd voor ... kralen !

€7,99 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: van der Stoep

Een lekkere snoepketting maken? Of alle schelpen die je hebt verzameld omtoveren in een prachtige ketting of armband? Verrassend veel materialen kunnen als kralen dienen. En met kralen kun je van alles maken: tasjes, sleutelhangers, onderzetters en nog veel en veel meer. In dit boek staan een heleboek werkstukken beschreven die kinderen vanaf zes jaar kunnen maken. Kinderen die nog niet kunnen lezen, hebben voldoende aan de foto' en een beetje hulp van een volwassene. Maar ook volwassenen zelf kunnen met dit boek aan de slag.

Uw chinese horoscoop voor 2005

€9,54 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Somerville
ontdek het jaar van de haan

Dit boek vertelt u wat het komende jaar voor u in petto heeft. Zoek op welke dierenriemtekens bij u passen, met welke binnen- en buitenlandse beroemdheden u uw lot deelt en of u geluk heeft in de liefde. Daarnaast geeft dit boek u informatie over uw financiële vooruitzichten voor 2005 : een jaar dat in het teken staat van hoop, vooruitgang en kansen voor iedereen.