iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Lage verzendkosten (NL): € 3.90 DHL PostNL GDPR/AVG

Astrologie

 

 

Inkt

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Ceciel de Bie

Teken je ook zo graag, maar kun je best wat tips gebruiken? Speciaal voor jou openen zeven bekende Nederlandse illustratoren de deuren van hun studio's. Ontdek waarom deze tekenaars graag inkt gebruiken. Alex de Wolf doet voor hoe je grappige dieren tekent. Bas Blankevoort leert je van heel dichtbij te kijken. Wouter Tulp maakt karikaturen, Georgien Overwater schetst ongewone, grappige situaties en Alice Hoogstad laat zien wat je met verschillende materialen kunt doen. Thé Tjong-Khing vertelt hoe je uit het niets een eigen wereld schept en Barbara Stok legt precies uit hoe je een strip maakt. Ga aan de slag en beleef plezier aan de vele opdrachten in dit boek. Want tekenen is en blijft een groot avontuur!

Ceciel de Bie schreef kunstboeken voor kinderen en volwassenen voor het Van Goghmuseum, de Hermitage in Amsterdam, het Museum of Modern Art in New York en het J. Paul Getty Museum in Los Angeles. Haar Rembrandt doe-boek werd bekroond met een Zilveren Griffel.

Karmische astrologie: Deel 2

€9,54 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Schulman
Levensvreugde en het gelukspunt

Evenals in zijn MAANSKNOPEN EN REÏNCARNATIE behandelt Martin Schulman in zijn LEVENSVREUGDE EN HET GELUKSPUNT wederom op originele wijze een slechts sporadisch aangesneden onderwerp in de astrologie. Op deze weg naar levensvreugde introduceert Schulman tevens het precies tegenover het GELUKSPUNT gelegen PUNT VAN ONPERSOONLIJK BEWUSTZIJN, waarvan de positieve en negatieve functie uitvoerig besproken wordt. Daaruit resulteert weer een beschrijving van een zelden in de astrologie aan de orde gesteld thema: DE WERKING VAN DE OPPOSITIETEKENS OP ELKAAR.

Klassieke medische astrologie

€9,54 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: O. Hofman
Genezen met de elementen

Het eerste boek over klassieke medische astrologie wat in de westerse wereld wordt gepubliceerd. Omdat diagnose en behandeling direct op de horoscoop wordt gebaseerd kan medische astrologie worden gepraktiseerd door astrologen zonder medische kennis. Velen zijn door de methode in dit boek hersteld van kwalen waaraan reguliere artsen niets meer konden doen.


Koken

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Buis

Toon Kramer Beroepen Wil je piloot worden of ga liever mensen verzorgen? Twijfel je tussen popster en voetballer? Toon Kramer heeft de populairste beroepen op een rijtje gezet. Zo leer je de voors en tegens kennen. Wie weet kun je dan makkelijker kiezen! Rianne Buis Koken Maak de smikkelgerechten uit de beroemde verhalen over Pieter Konijn, Pippi Langkous en vele andere helden. Natuurlijk alleen voor smulpapen: banaan-chocoshake, aardbeienspies, knapperige kipÉ

Korrektie van de geboortehorsocoop

€9,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Wim van Dam

De laatse jaren is de jonge astrloog Drs Wim van Dam door zijn onderzoekingen en publicaties sterk op de voorgrond getreden. Het doet ons dan ook genoegen U hierbij het eerste astrlogische studieboek zan zijn hand te kunnen aanbieden. Te meer omdat het gewijd is aan de in de literatuur vaak zo deerlijk verwaarloosde korrektie van de geboortehoroscoop.

Het thema wordt behandeld met een grondigheid, die bij ons weten niet eerder is vertoond. Vanuit een grote belezenheid op vrijwel alle deelgebieden van de astrologie geeft de schrijver een breed overzicht van de voornaamste theorieén die over dit onderwerp bestaan of bestaan hebben. Ofschoon hij duidelijk zijn eigen voorkeur uitspreekt, behandelt de schrijver niettemin alle technieken gedemonstreerd, die zowel in de analyse van de geboortehoroscoop als in de astrologische prognose direkt toepasbaar zijn. Het laatste hoofdstuk bevat een herschreven en aanzienlijk uitgebreide versie van een eerder geplubiceerd artikel over de intensiteit van de horoscoopfactoren (Power in Radix).

Wat "Korrektie van de Geboortehoroscoop" uitzonderlijk maakt, is dat vrijwel iedere beschreven techniek aan de hand van voorbeelden gedemonstreerd wordt, terwijl de auteur tevens aan de noodzakelijke rekenwerk uitvoerig aandacht besteed, mede door middel van oefeningen, waarop de lezer zelf zijn krachten kan beproeven. Deze combinatie van praktijk en rijkdom aan originele ideeén als nieuwe maantransits, progressieve kuspen, jaarharmonieën, kritieke graden en navamsja-konjunkties, bestempeld dit boek tot een must zowel voor de beginnende als voor de gevorderde astroloog.

Lekker leuk koken met kids

€19,50 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Bornstein

Dit is het perfecte kookboek voor ouders met kinderen In de kleuterleeftijd. Het staat vol met recepten die In de smaak zullen vallen bij het hele gezin. Alles van de dagelijkse kost tot meer feestelijke maaltijden, lekkere en gezonde tussendoortjes, knapperig brood en heerlijke taarten en koekjes. Kinderen vinden het spannend om in de keuken te zijn. Mogen helpen bij het koken vergroot hun zelfvertrouwen en wekt nieuwsgierigheid naar de verschillende smaken. In het boek worden de recepten afgewisseld met tips over hoe men kinderen kan interesseren voor het koken en het eten. En hoe je hen allerlei soorten voedsel kunt laten eten zonder je te beperken tot slechts enkele gerechten. Maar ook: hoe je ervoor kunt zorgen dat koken en karweitjes in de keuken waardevolle gezamenlijke momenten worden.

Levensloopanalyse

€13,52 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Ott
Secundaire progressies zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een astrologische levensloopanalyse en het bekijken van innerlijke processen die zich gedurende een mensenleven kunnen voordoen.De aanleg en mogelijke ontwikkelingen, aangegeven door de geboortehoroscoop, liggen bij de geboorte min of meer vast. Deze vele ontwikkelings-mogelijkheden zijn sluimerend aanwezig, totdat ze door de progressies geactiveerd worden.

Als je de progressies van je eigen horoscoop gaat onderzoeken, ga je zelf ervaren welke mogelijke ontwikkelingen zich aandienen in een bepaalde levensfase en kun je aansluiten op je eigen innerlijke proces. Op deze manier ontdek je zelf welke delen van je wezen rijp zijn om tot ontwikkeling te komen. Hierdoor kun je je aandacht richten op die zaken in je leven die aansluiten bij het huidige proces. In dit boek legt de auteur uit hoe je de progressies berekent, analyseert en duidt.

Liefde & relatie

€9,54 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Marianne van der Wilk

Je kunt je door het lezen van dit boek een beeld vormen van jezelf en van de mensen om je heen die belangrijk voor je zijn. Liefde en relaties geeft weer wat het aangeeft: jouw houding ten opzichte van anderen. Op liefdesgebied maar ook in andere relaties zoals je vrienden, je collega's, je baas, je kinderen of je familie. Je kunt het gebruiken om te voorzien hoe iemand zich in bepaalde situaties op zal stellen. Een boek om binnen handbereik te hebben, als je even niet begrijpt waarom men jou weer niet heeft begrepen. Houd jezelf af en toe een astrologische spiegel voor en je zult beter begrijpen waarom sommige relaties niet lopen zoals jij je had voorgesteld. Televisie astrologe Marianne van der Wilk baseert zich in haar werk niet alleen op de astrologie, maar betrekt ook Tarot en Edelstenen in haar analyse.