iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Gratis verzending in Nederland. Afhalen ook mogelijk bij ons magazijn in Heerhugowaard.

Astrologie

 

 

Toon als           
Volgorde

Lekker leuk koken met kids

Auteur: Bornstein

Dit is het perfecte kookboek voor ouders met kinderen In de kleuterleeftijd. Het staat vol met recepten die In de smaak zullen vallen bij het hele gezin. Alles van de dagelijkse kost tot meer feestelijke maaltijden, lekkere en gezonde tussendoortjes, knapperig brood en heerlijke taarten en koekjes. Kinderen vinden het spannend om in de keuken te zijn. Mogen helpen bij het koken vergroot hun zelfvertrouwen en wekt nieuwsgierigheid naar de verschillende smaken. In het boek worden de recepten afgewisseld met tips over hoe men kinderen kan interesseren voor het koken en het eten. En hoe je hen allerlei soorten voedsel kunt laten eten zonder je te beperken tot slechts enkele gerechten. Maar ook: hoe je ervoor kunt zorgen dat koken en karweitjes in de keuken waardevolle gezamenlijke momenten worden.

Levensloopanalyse

Auteur: Ott
Secundaire progressies zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een astrologische levensloopanalyse en het bekijken van innerlijke processen die zich gedurende een mensenleven kunnen voordoen.De aanleg en mogelijke ontwikkelingen, aangegeven door de geboortehoroscoop, liggen bij de geboorte min of meer vast. Deze vele ontwikkelings-mogelijkheden zijn sluimerend aanwezig, totdat ze door de progressies geactiveerd worden.

Als je de progressies van je eigen horoscoop gaat onderzoeken, ga je zelf ervaren welke mogelijke ontwikkelingen zich aandienen in een bepaalde levensfase en kun je aansluiten op je eigen innerlijke proces. Op deze manier ontdek je zelf welke delen van je wezen rijp zijn om tot ontwikkeling te komen. Hierdoor kun je je aandacht richten op die zaken in je leven die aansluiten bij het huidige proces. In dit boek legt de auteur uit hoe je de progressies berekent, analyseert en duidt.

Liefde & relatie

Auteur: Marianne van der Wilk

Je kunt je door het lezen van dit boek een beeld vormen van jezelf en van de mensen om je heen die belangrijk voor je zijn. Liefde en relaties geeft weer wat het aangeeft: jouw houding ten opzichte van anderen. Op liefdesgebied maar ook in andere relaties zoals je vrienden, je collega's, je baas, je kinderen of je familie. Je kunt het gebruiken om te voorzien hoe iemand zich in bepaalde situaties op zal stellen. Een boek om binnen handbereik te hebben, als je even niet begrijpt waarom men jou weer niet heeft begrepen. Houd jezelf af en toe een astrologische spiegel voor en je zult beter begrijpen waarom sommige relaties niet lopen zoals jij je had voorgesteld. Televisie astrologe Marianne van der Wilk baseert zich in haar werk niet alleen op de astrologie, maar betrekt ook Tarot en Edelstenen in haar analyse.

Liefde in de sterren

Dr. Liz Greene
Over de lichte en donkere kanten van onze parners

Wie zegt dat relaties op basis van normen van vroeger niet meer werken, trapt een open deur in. Het is al even duidelijk, dat het 'klassieke gezin' slechts zal kunnen blijven voortbestaan, indien de grondslagen ervan aangepast worden. Maar is dit haalbaar en zijn de crises die de moderne relaties teisteren, werkelijk uitsluitend te wijten aan externe factoren als deplorabele economie, materialisme, losgeslagenheid, te veel vrije tijd, verambtelijking, vereenzaming door grootschaligheid, e.d.? Ligt het niet veel meer voor de hand om in het voetspoor van de gestaag oprukkende esoterische stromingen het antwoord op de vraag 'waarom functioneren relaties zo moeizaam?' te zoeken in ons zelf, zoals trouwens reeds het Orakel van Delphi aanraadde?

In 'LIEFDE IN DE STERREN' toont LIZ GREENE aan, dat door het duiden en vergelijken van de horoscopen van partners duidelijk wordt, dat de keuze die we maken niet zozeer gebaseerd is op voor de hand liggende eigenschappen, maar vooral op die welke we niet direct kunnen waarnemen, en dat juist het ontdekken en begrijpen van dit onbekende gebied, stroef lopende relaties kan omtoveren tot zinvolle, bijkans rimpelloze verhoudingen. Het lijkt daarom verstandig het advies van Dr. Liz Greene op te volgen en te beginnen met de betrokken horoscopen eens met elkaar te vergelijken. Het verdiept het inzicht, stemt milder, het maakt de toekomst zonniger, en bovendien is het uitermate rustgevend om te zien dat ' je zelf en die ander', die gevaar liepen vreemden voor elkaar te worden, toch wonderwel bij elkaar schijnen te passen.

Linda Goodman's groot astrologisch handboek van de menselijke relaties

Auteur: Linda Goodman
Het meest uitgebreide naslagwerk over de rol van astrologie in de liefde

Dit is alweer de 7e druk van Linda Goodman's Groot Astrologisch Handboek van de Menselijke Relaties. Een handboek dat terecht een nog steeds toenemende populariteit geniet door de inzichtelijke liefdevolle en humoristische wijze waarop Linda Goodman ons confronteert met onze sterke en zwakke kanten. Door meer inzicht in onszelf en onze partner te verwerven, leren we ook beter omgaan met de wederzijdse eigenschappen en hebbelijkheden. Liefde straalt kracht uit. En het is die kracht die we aan de hand van dit boek verder en dieper kunnen ontwikkelen.

MAGISCHE RONTGENPLAATJES: ONTDEK DE RUIMTE

Auteur:

Ga met leidster Sterre Stelsel en haar groepje ruimtevaartfans mee op vakantie naar het ruimtevaartkamp. Leer over de geschiedenis van de ruimtevaart en ontdek wat de toekomst in petto heeft. Onderzoek het ruimteschip Apollo 11, een ruimtepak, het International Space Station en de Space Shuttle! En trek aan de kaarten om ze daarbuiten rond te zien zweven!

Pesten Wat vind jij ?

Auteur: van Dugteren

Een zelf-hulpboek voor kinderen die gepest worden In 10 overzichtelijke hoofdstukken schetst deskundige Trix van Dugteren diverse herkenbare probleemsituaties Kinderen komen zelf aan het woord Elk hoofdstuk wordt afgesloten met bruikbare tips Veel aandacht voor pesten via internet Geschikt voor kinderen van 9 tot 12 jaar Met komische tekeningen van Wouter Tulp

Planeten in compositie

Auteur: Robert Hand
analyse van menselijke relaties

Tot in de zeventiger jaren bestond er in de astrologie geen theorie of techniek waarmee relaties nader bekeken konden worden: de zogeheten partnervergelijking. Om meer dan één horoscoop - in relatie - te kunnen duiden, moest men de toevlucht nemen tot allerlei methoden en conclusies die de lading eigenlijk niet dekten. Met het begrip 'compositiehoroscoop' (horoscoop samengesteld op basis van twee of meer geboortehoroscopen) introduceerde de Amerikaanse astroloog Robert Hand een nieuw type horoscoop, namelijk die van de relatie zelf. Het bijzondere van deze horoscoop is, dat er slechts één horoscoop te duiden valt, één die tot in de kleinste onderdelen en details niet alleen de positieve en negatieve kanten van de relatie, maar ook de hoogte- en dieptepunten laat zien. Planeten in Compositie maakt de compositiehoroscoop voor iedereen duidelijk en geeft de lezer uitleg over de te volgen technieken bij het vervaardigen en duiden van een compositiehoroscoop, waarbij gebruik gemaakt wordt van praktijkstudies, die laten zien dat met de compositiehoroscoop details van relaties ontrafeld kunnen worden die vroeger verborgen gebleven zouden zijn. Een duiding voor alle planeten (inclusief de Zon en de Maan) in ieder huis én in de majeure aspecten (conjunctie, sextiel, vierkant, driehoek en oppositie) wordt in twaalf hoofdstukken beschreven. Een praktische index maakt Planeten in Compositie tot een onmisbaar naslagwerk.