iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
De nieuwe editie van 'Ontdek je gebruiksaanwijzing' is uit! Koop hier een gesigneerde versie. Lees hier meer over het beïnvloeden van je spanning!.
ISBN: 9789045202426
Per Boek Wijzer Auteur: James Peterson

Bij het bakken is vooral een goede techniek van belang. Als je de basisbeginselen eenmaal kent, maak je altijd perfecte taarten, koekjes, broden en gebakjes. Dat is het uitgangspunt van Bakken van gerespecteerd kookdocent James Peterson. Met behulp van meer dan 350 recepten en technieken -- die bijna allemaal voorzien zijn van stap-voor-stapfoto's -- legt Peterson de basis voor levenslange successen op bakgebied.

Met Bakken leer je aan de hand van een aantal basisrecepten alle benodigde vaardigheden om op voort te borduren tijdens je thuisbakcarrière. Peterson biedt begeleiding voor onervaren bakkers, maar ook inspiratie voor bakkers met meer zelfvertrouwen die aan meer creatieve vrijheid toe zijn. In het hoofdstuk Cakes en taarten vind je bijvoorbeeld basisrecepten voor cakes (klassieke cake, chocoladecake) die je vervolgens eindeloos kunt combineren met vulling en glazuur (professionele botercrème, wittechocoladeganache) tot de prachtige taarten. En als je mooie laagjestaarten wilt maken, vind je aan het eind van dit hoofdstuk gïllustreerde instructies voor het maken van bijvoorbeeld een decadente chocolade-hazelnoottaart met chocolade-vulling en hazelnootbotercrème of een elegante perzikmousselinetaart.

Bakken staat vol basisrecepten (en ook ambitieuzere klassiekers) die bij elke thuisbakker op het repertoire zouden moeten staan. Talloze foto's helpen je de belangrijkste momenten van de honderden recepten en technieken te visualiseren.

Bakken bewijst eens te meer waarom James Peterson een betrouwbare bron is voor zowel beginnende als gevorderde thuiskoks. Als je dit boek goed doorneemt doe je vaardigheden op waarmee je steeds opnieuw indrukwekkende resultaten behaalt.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Gratis verzenden
Uw boek wordt maandag verzonden
Gratis verzending binnen Nederland
Verzending naar België: niet mogelijk
 • library_books Kenmerken
  Originele taal en
  Originele Titel Baking
  Publicatiedatum 20111003
  Taal Nederlands
  Uitgever Karakter Uitgevers B.V.
  Verschijningsdatum oktober 2011
  Vertaald door Mariëlle Steinpatz | L Koopmans
  Taal dut
  Kaarten inbegrepen Nee
  ISBN13 9789045202426
  Illustrator James Peterson
  Illustraties Met illustraties
  Rubriekspad <Boeken><Hobby, Huis & Tuin>
  Rubriekspad <Boeken><Lifestyle>
  Rubriekspad <Boeken><Koken, Eten & Drinken><Kookboeken>
  Druk 1e druk
  Gewicht (gr) 1812
  Product hoogte 27
  Product breedte 240
  Product lengte 279
  Category Hobby, Huis & Tuin
  Category Koken, Eten & Drinken
  Category Lifestyle
  Category Kookboeken
  Category Boeken
  Bindwijze Paperback
  Auteur James Peterson
  Auteur James Peterson | J. Peterson
  Afmetingen 27,9 x 24 x 2,7 cm
  Aantal pagina's 378 pagina's
  NUR 450
 • label Onderwerpen