iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Onze nieuwe outlet is geopend! Kijk op www.drievooreentientje.nl voor boeken en meer tegen de laagste internetprijs.

Bedrijfskundig

Toon als           
Volgorde

When Giants Fall

Auteur: Michael Panzner

In When Giants Fall, Panzner makes his case for the turbulent economic changes that will be occurring over the next few years and examines the resulting economic opportunities.

According to Panzner, the economic changes will be widespread. Businesses will struggle amid wars, shortages, logistical disruptions, and a breakdown of the established monetary order. Individuals will be forced to rethink livelihoods, lifestyles, living arrangements, and locales. Political structures will be in flux, as local leaders gain influence at the expense of national authorities. For many people, it will be nothing short of a modern Dark Ages, where each day brings fresh anxieties, unfamiliar risks, and a sense of foreboding.

However, for those enlightened few who understand what is really going on and what happens next, the chaotic years ahead represent the opportunity of a lifetime - a time when they can realize goals they never thought possible and achieve a level of wealth, security, and inner peace that will leave them head-and-shoulders above everyone else. In this book, Panzner offers cutting-edge insights and strategies that will enable readers to stay well ahead of the game during the uniquely unsettling period ahead.


Taal: engels

World War II - Complete Overzicht

Auteur: Frank Capra

Met deze documentaire over de 2e wereldoorlog krijgt u een compleet overzicht op een manier die u nog nooit heeft gezien. Op een fascinerende wijze hebben de makers origineel samengebracht en geven zij u de mogelijkheid om een duidelijk beeld te krijgen van de verschrikkingen die deze oorlog met zich mee heeft gebracht.

Niet voor niets heeft deze documentaire een Oscar gewonnen in de categorie " Beste Documentaire". Deze box is geheel Nederlands gesproken door Philip Bloemendaal bekend van het Polygoon journaal.

You - topia

de impact van de digitale revolutie op ons werk ons leven en onze omgeving

Auteur: Erik Veldhoen

You-topia brengt de gevolgen van de digitale revolutie in beeld * You-topia gaat over mensen, organisaties en onze samenleving * In You-topia ontstaat een nieuwe life-work-balance * In You-topia komt werken weer thuis! * In Youtopia wordt afscheid genomen van het 'Oude Werken' en de daarbij behorende oude (schijn)-zekerheden * In You-topia ontstaan nieuwe kansen en nieuwe zekerheden * You-topia is de toekomst en die is hier en nu voor jou. "Oude controlemechanismen uit het industriële tijdperk werken niet meer in onze nieuwe wereld" - Piet van Schijndel, lid RvB Rabobank Nederland ERIK VELDHOEN heeft 'Het Nieuwe Werken' op de kaart gezet met zijn visionaire boek Kantoren bestaan niet meer (1995) en het standaard werk The Art of Working (2005). Hij heeft vele organisaties, zoals Interpolis, Rabobank Nederland, de gemeente 'sHertogenbosch, Macquarie Investmentbank in Sydney en Orbis, het geneeshuis van de toekomst in Sittard, geholpen om nieuwe manieren van werken te ontwikkelen en implementeren. Erik ontving de Life-time achievement award van het Telewerk Forum in 2010.

Zakendoen over de grens

Auteur: Maud Oortwijn

Zakendoen over de grens biedt een scala aan nieuwe inzichten over de te maken strategische keuzes in internationaal zakendoen. Internationalisering van bedrijfsactiviteiten is een niet te ontkennen mondiale trend. Door technologische ontwikkelingen en een toenemende kennis over andere landen zijn er weinig branches waar ondernemingen niet internationaal zakendoen, of dit nu gaat om inkoop, productie of verkoop. Lees hoe bedrijven, met en zonder ervaring, het traject van zakendoen over de grens doorlopen. Wat zijn de belangrijkste beslissingen die genomen moeten worden? Met welke tegenslagen krijgen bedrijven te maken? En hoe starten ze ondanks die tegenslagen succesvol met nieuwe activiteiten? Dit boek geeft essentiële informatie, concrete praktijkvoorbeelden en heldere stappenplannen om aan deze en andere uitdagingen het hoofd te bieden.
Maud Oortwijn heeft als management consultant, academicus en ondernemer uitgebreid ervaring met internationaal zakendoen op diverse continenten. De belangrijkste bevindingen van haar werkzaamheden worden in dit boek op pragmatische wijze uiteengezet.

Zicht op debiteuren

Auteur: Blom
bedrijfsrisico's in beeld

In dit boek maakt de lezer kennis met De Debiteur. Tegelijkertijd wordt gewezen op de bedrijfsrisico's in relatie tot debiteurenbeheer en wordt getoond hoe men deze risico's kan beperken. Vele ondernemersrisico's laten zich moeilijk sturen. Echter, een ding is zeker: debiteurenrisico's zijn prima te beheersen. Daarvoor is alertheid vereist, het uitstippelen van een debiteurenbeleid, een alleszins redelijke investering en het vermogen om op te treden tegen slecht- en niet betalende debiteuren. Zicht op debiteuren is een duidelijke leidraad en een nuttig naslagwerk voor de ondernemer en zijn met debiteuren belaste medewerkers.

Zo vernieuw je je businessmodel

Auteur: Yousri Mandour

Hoe blijf je als organisatie ook in de toekomst relevant? In rap tempo worden sectoren op hun kop gezet door nieuwkomers met verfrissende businessmodellen, die vaak slim gebruikmaken van technologische ontwikkelingen. Uber, Airbnb en HelloFresh zijn al lang niet meer de enige voorbeelden. Elke branche krijgt er vroeg of laat mee te maken. Wil je als organisatie niet buitenspel komen te staan? Dan kun je de ontwrichtende kracht van businessmodelinnovatie niet langer negeren.
Dit boek laat zien hoe u een toekomstbestendig businessmodel ontwikkelt. Bijvoorbeeld door een netwerk van ambassadeurs in te zetten en de innovatiekracht van businesspartners te benutten. Maar het gaat verder dan dat. Want na die eerste schets komt de échte uitdaging: de vertaalslag naar de praktijk. Sluit het businessmodel voldoende aan bij de (latente) behoeften van uw klanten? Waarom is uw organisatie de aangewezen partij om dit nieuwe concept te lanceren? En zijn uw medewerkers daadwerkelijk bereid om het roer om te gooien.

Zo vernieuw je je businessmodel! is een boek voor organisaties die optimale waarde willen creëren voor hun klanten. Zodat ze ook in de toekomst succesvol zijn.

Yousri Mandour, Kris Brees en Dorien van der Heijden zijn partner bij ICSB Marketing en Strategie. Zij ondersteunen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe klantgerichte businessmodellen.