iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Onze nieuwe outlet is geopend! Kijk op www.drievooreentientje.nl voor boeken en meer tegen de laagste internetprijs.
ISBN: 9789054264484
Per Boek Wijzer Auteur:

Het perfecte kookboek voor beginnende koks heeft u nu in handen. Alles wat u als beginneling moet weten - een ei koken, pastasaus maken, vlees braden, stoofschotels bereiden en heerlijke desserts creëren - staat in dit boek vol klassieke recepten die op een moderne wijze worden bereid. Met behulp van veel tips en illustraties Leiden we u naar culinair succes.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Gratis verzenden
Bestel vóór 12.00u en uw boek wordt vandaag nog verzonden.
Gratis verzending binnen Nederland
Verzending naar België: niet mogelijk
  • library_books Kenmerken
    NUR 440
    Aantal pagina's 120 pagina's
    Bindwijze Hardcover
    Category Boeken
    Category Eten & Koken
    Category Kookboeken
    Category Eten en drinken
    Category Eten & Koken overig
    Category Meer eten en drinken
    Category Eten & Drinken
    Category Koken, Eten & Drinken
    Druk 1
    Druk Druk 1
    Druk 1e druk
    EAN 9789054264484
    Rubriekspad <Eten & Koken><Eten & Koken overig>
    Rubriekspad <Eten en drinken><Meer eten en drinken>
    Rubriekspad <Eten & Drinken><Kookboeken>
    Rubriekspad <Boeken><Koken, Eten & Drinken><Kookboeken>
    Illustraties Met illustraties
    ISBN10 9054264489
    ISBN13 9789054264484
    Taal dut
    Publicatiedatum 20080307
    Soort Met illustraties
    Taal Nederlands
    Taal Nederlandstalig
    Uitgever Ruitenberg Boek
  • label Onderwerpen