iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Gratis verzending in Nederland. Afhalen ook mogelijk bij ons magazijn in Heerhugowaard.
ISBN: 9789000036844
Per Boek Wijzer Auteur: Huntington

`Nee, nee, ga weg!' De stem van een meisje. Anna! Dave kan haar nu duidelijk zien, haar kleren gescheurd en angst in haar ogen terwijl ze probeert weg te kruipen door de dennennaalden. Anna!' Het beést Ontbloot zijn slagtanden, klaar om haar te bijten. En plotseling is Anna verdwenen. Het beest richt zich woedend en verward op tot zijn volle lengte en gromt.

Dave heeft al zijn vrienden een kettinkje met een pentagram eraan gegeven. Maar hij weet niet zeker of dit hen beschermt tegen het kwaad van het monster van de maan: Waardoor is Marcus iedere vier weken. zo ziek en hoe zit het met Marcus' moeder?iDave maakt zich ernstig zorgen om zijn vrienden en het is maar de vraag of hij ze deze keer kan redden... Daarnaast zet hij de zoektocht naar zijn echte otiderá voort en elementen als verliefdheden. school en zijn vriendenclub, waardoor de lezer zich gemakkelijk met Dave kan identificeren, maken dit boek tot een ware topper.

Het derde deel van de spannende Schaduwland-serie Is net zo spannend en verrassend als de eerste twee delen. In Bloedrode maan krijgt Dave nog meer gaven waarmee hij en zijn vrienden het Kwade bestrijden en de spannendste avonturen beleven.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Gratis verzenden
Bestel vóór 12.00u en uw boek wordt vandaag nog verzonden.
Gratis verzending binnen Nederland
Verzending naar België: niet mogelijk
 • library_books Kenmerken
  NUR 284
  Uitgever Van Goor
  Taal dut
  Auteur Huntington
  Vertaler Swaan
  Publicatiedatum 20060701
 • label Onderwerpen