iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Lage verzendkosten (NL): € 3.90 DHL PostNL GDPR/AVG

Reisgidsen en -verslagen

Actief genieten aan de kust

€11,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: van Remoortere

familieweekends van Annaland tot saint-Valery-sur-Somme

Een gevarieerd aanbod van actieve ontspanningsmogelijkheden: van wandelen en fietsen, over paardrijden en karten tot zeezeilen en zweefvliegen of een bezoekje aan een leuk museum of dorpje
Op maat van de hele familie, met speciale tips voor activiteiten en uitstappen met kinderen
Met een uitgelezen selectie van charmante hotelletjes en heerlijke restaurants
Aantrekkelijke fotografie en overzichtelijke cartografie

Actief genieten in groen Vlaanderen

€9,95 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Julien van Remoortere

twintig kant-en -klare weekends voor de hele familie

Julien van Remoortere staat niet alleen bekend als de kenner van toeristisch België maar ook als een warme familieman. De combinatie van beide kwaliteiten staat garant voor de inhoudelijke kwaliteit van een echte toeristische familiegids.
Hij inspecteerde voor deze nieuwe serie 20 gezellige familiepensions waar je tegen een interessante prijs heerlijk kunt overnachten.

Afghanistan

€11,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Willem Vogelsang

Na het verjagen van het Talibanregime en de komst van buitenlandse troepen en hulpverleners dachten de meeste Afghanen dat alles beter zou worden. En er is ook veel ver eterd, zoals de kwaliteit van gezondheidszorg en onderwijs in grote delen van het land en de vele nieuwe wegen.

Maar de teleurstelling overheerst. Nog steeds vallen elke dag slachtoffers in de oorlog, voelen de Afghanen zich bedreigd door wetteloosheid en heerst er grote armoede. De veel te hoge verwachtingen en de daarop volgende haast onvermijdelijke deceptie hebben het traditionele wantrouwen tegenover de overheid en de ¿buitenlanders¿ verder aangewakkerd.

Een veel grotere betrokkenheid van de bevolking en een vergaande decentralisatie van het bestuur zijn noodzakelijk om Afghanistan de kans te geven de weg naar vrede en vrijheid weer in te slaan.

De Landenreeks is de betrouwbare bron van informatie over meer dan zestig landen in de wereld.

De Landenreeks geeft een toegankelijk beeld van waar het in een land nu werkelijk om draait. Zonder in clichés te vervallen, schetst de reeks het gewone en het bijzondere van een land, en legt ook het karakteristieke van zijn bevolking bloot. Grensverleggend en onmisbaar.

Air Babylon

€7,99 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: I. Edwards-Jones

Chagrijnige stewards die een laxeermiddel in je drankje doen? Gehandicapte passagiers die op wonderbaarlijke wijze weer kunnen lopen? Welke kleren draag je om een upgrade te krijgen? Het aantal onderbroeken en gebitten dat wordt achtergelaten in het vliegtuig? Wat doe je met het lichaam van iemand die overlijdt tijdens de vlucht? Wat gebeurt er met je bagage als je incheckt? En is dat veilig? Ben jij veilig? Geen idee? Lees Air Babylon.

Alkmaar, een stad van nu met een terugblik naar het verleden

€12,50 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: J. Sik
Alkmaar, een stad van nu met een terugblik naar het verleden

Altijd ergens anders

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Derk Bolt
op reis voor Spoorloos

Auteur: Derk Bolt

Nu met foto's Žn gratis luisterboek, ingesproken door Derk Bolt zelf

Spoorloos-verslaggever Derk Bolt vliegt al jaren onvermoeibaar de wereld rond. Als een moderne Kuifje zoekt hij met zijn team op de vreemdste plekken naar verdwenen mensen. Hij komt in hachelijke situaties terecht en maakt soms rare dingen mee met de lokale bevolking.
Met aanstekelijke nuchterheid, zelfspot en verbazing beschrijft Bolt hoe hij doorwaakte nachten, slecht eten, insectenbeten, berovingen, aardbevingen, bungelende liften, heimwee en bijna-ongelukken steeds weer doorstaat.
Altijd ergens anders bevat de beste reisverhalen van Derk Bolt. Zijn observaties zijn scherp en hilarisch, zijn bespiegelingen over landen en culturen leerzaam en doorleefd.

Amazin walks in Wroclaw

€48,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Beata Maciejewska

Taal: engels

Wroclaw is full of adventure. Steven Spielberg used Wroclaw to recreate 1950's Berlin in his oscar-winning film, Bridge ("Spies. "We had a blast in Wroclaw and we will surely be back" - declared the director in the guest book of the trendy, Monopol Hotel. Wroclaw is inspiring. Tom Hanks was delighted with Wroclaw and its seasonal Christmas market and said that he would love to spend more time here. Wroclaw is a place for keeping up appearances. Winston Churchill was invited to Wroclaw in 1906 to watch manoeuvres of the German army in Silesia. Word has it that he was highly worried about what to wear for the occasion. He arrived in the city with a leopard skin parade uniform of the Queen's Royal Hussars and a hat feathering of the Duke of Marlborough. Wroclaw has many attractions. Giacomo Casanova, the famous master of seduction, was himself seduced by the city. He fell in love here with a pretty, demoissele' Wroclaw is waiting for you. Take a stroll around and let the city amaze you. The walk could be the beginning of a beautiful friendship, but perhaps much more.

Ame Adhe: The Voice That Remembers

€16,43 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Ama Adhe & Adhe Tapontsang Co-auteur: Joy Blakeslee
The heroic story of a woman's fight to free Tibet

Ama Adhe's spirit soars over national and cultural boundaries. Her tenacious struggle to remain human in the face of inhuman torture and deprivation while imprisoned by the Chinese for 27 years inspires any reader fortunate enough to encounter this remarkable woman's story. "The Voice that Remembers" features additional material on Tibet and China in the last half of the 20th century.