iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Onze nieuwe outlet is geopend! Kijk op www.drievooreentientje.nl voor boeken en meer tegen de laagste internetprijs.

Reisgidsen en -verslagen

Toon als           
Volgorde

Zuid-Engeland

Auteur: Danse

Zuid-Engeland kent een grote verscheidenheid aan natuurschoon en cultuurhistorisch erfgoed. Kent, Sussex en Surrey zijn rijk aan prachtige landhuizen en witte krijtrotsen. Meer naar westen ligt het rustieke Engeland van Hampshire, Wiltshire, Dorset en Somerset. De ruimte is daar golvend groen met langgerekte rivierdalen, eenzame kalkheuvels, dromerige dorpjes en mysterieuze, voorhistorische stenen bouwsels als Stonehenge. Voor de kust ligt het Victoriaanse eiland Wight. Tot de populairste Britse vakantie- streken behoren Devon en Cornwall, vooral vanwege de grillige kust met schilderachtige vissersplaatsjes en uitgestrekte moors.

Zuidwest USA

Auteur: H. Schmidt-Brummer

"Deze gids neemt je mee op een tocht van 21 dagen door het Amerikaanse Zuidwesten. De reis begint in de Californische superstad Los Angeles en trekt daarna door de woestijn naar Las Vegas. Langs canõns, verlaten goudzoekersnederzettingen en de historische indianenpueblo's bereik je New Mexico. Daarna voert de tocht door het reservaat van de Navajo-indianen naar de indrukwekkende bergkloven van de Grand Canyon, en Old Tucson, de stad van de Westerns. Ten slotte gaat het naar de verfrissende golven van de Pacific en terug naar Los Angeles.
De praktische informatie en adressen werden voor deze hernieuwde uitgave gechekt en aangevuld. "

Zweden

Auteur: Ger Meesters

Dè gids voor cultuurliefhebbers. ANWB Goud Zweden besteed veel aandacht aan landschap, kunst & cultuur. Handig is de grote losse kaart! Het Zweedse land heeft een fascinerende natuur die rust en ruimte uitstraalt maar die ook spectaculair kan zijn en uitnodigt tot avontuur. Deze reisgids Zweden bevat talloze bezienswaardige steden, dorpen, landschappen, musea, natuurgebieden en nog veel meer. Ook leuke adressen en handige internetsites zijn te vinden in de gids. Uit het grote aanbod bezienswaardigheden heeft de ANWB een selectie gemaakt van hoogtepunten die duidelijk in de gids en op de kaart vermeld worden. Ook biedt de reisgids Zweden vele overzichtskaarten en stadsplattegronden. Bijzonder is de luxe omslag met half linnen band en voor het opzoekgemak is een leeslint toegevoegd. Met ANWB Goud Zweden op zak ontdekt u op een prettige manier uw vakantiegebied!

Zweeds-Nederlands ; Nederlands-Zweeds

Auteur: Wolters

ruim 10. 000 begrippen in twee talen
aparte menu-lijsten
informatie over tijdsaanduiding, getallen, dagen van de week, onregelmatige werkwoorden, veel gebruikte afkortingen
lijst met nuttige uitdrukkingen en zinnen