iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Onze nieuwe outlet is geopend! Kijk op www.drievooreentientje.nl voor boeken en meer tegen de laagste internetprijs.

Reisgidsen en -verslagen

Toon als           
Volgorde

Australie

Auteur: Roff Smith

National Geographic Traveler biedt u het beste van Australië - in tekst, beeld en plattegronden.

Back to Nature gids voor Malawi Cichliden

Auteur: Ad Konings

Malawicichliden behoren sinds de zestiger jaren tot de meest geliefde aquariumvissen en vermoedelijk zal dat nog wel enige tijd zo blijven. Voor de populariteit van deze cichliden kunnen enkele oorzaken aangewezen worden: zij hebben prachtige kleuren, zij zijn gemakkelijk te houden en zij vertonen een interessant gedrag. Een selectie van deze vissen is alles wat U nodig hebt om Uw huiskamer-aquarium met een interessant en decoratief visbestand te bevolken. Om ten volle van Uw malawicichliden te kunnen genieten is het echter nodig dat U rekening houdt met de specifieke eisen die deze vissen aan hun omgeving stellen. In dit boek vindt u deskundig advies aangaande alle problemen die bij de verzorging van deze dieren kunnen ontstaan, zoals de minimale inhoud die een aquarium voor een bepaalde soort moet hebben, het bepalen van de juiste watersamenstelling, het vervaardigen van een passende inrichting, hoe en wat te voeren enzovoorts. Een detailleerde, uitvouwbare kaart en meer dan 600 kleurenfoto's maken dit boek onmisbaar voor de liefhebber van deze aantrekkelijke vissen. Volgt U al deze adviezen op, dan zult U snel een fraai stukje Malawimeer in Uw huiskamer hebben en daar kunnen Uw familie en Uw vrienden nog veel plezier aan beleven.

Balaton

Auteur: Eickhoff

- Compacte reisgids
- Uitneembare grote kaart
- Actuele informatie en leuke tips.
ANWB EXTRA is de geheel nieuwe serie compacte reisgidsen van de ANWB. Met deze gids heeft u een handzame reisgezel, waarmee u zich snel thuisvoelt op de plaats van bestemming. In iedere reisgids staat actuele informatie over bezienswaardigheden, cafés, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. Bovendien biedt elke gids 5 originele routes, waarmee u de omgeving op verassende wijze verkent. Grootste EXTRA is de bijgeleverde grote, gedetailleerde kaart. Die vindt u terug achterin de reisgids en is eenvoudig uitneembaar.

Banff, Jasper & Glacier National Parks

Auteur: Susan derby

- from hiking the hills to hitting the slopes, summer and winner activities for everyone- special focus on family travel, with short-and long-stay itineraries- over 20 maps with hundreds of miles of trails- covers the parks in their entirety as well as gateway towns and attractions outside the parks- avalanche safety information for backcountry explores

Barcelona

Auteur:

Dé compacte stadsgids van Barcelona met 15 must-sees in de stad, adressen van de fijnste barretjes, de beste hotels, lekkerste restaurants en de leukste uitstapjes in de buurt.

Barcelona Stap voor Stap

Auteur:

Ontdek het beste van Barcelona via 20 aantrekkelijke wandelingen en excursies, geschreven door een lokale expert. Van Montjuic naar de oudste wijk Barri Gertic met romantische pleintjes. Van La Rambla naar het prachtige Eixample en van de architectonische hoogstandjes van Gaudi naar het fraaie havengebied. Deze gids laat het u allemaal zien. Praktische reisinformatie en tips over de leukste cafés en restaurants maken deze gids compleet.

20 PRACHTIGE WANDELINGEN EN EXCURSIES, ELK MET:

• EEN DUIDELIJKE, GEMAKKELIJK TE VOLGEN PLATTEGROND

• ZORGVULDIG UITGEKOZEN RESTAURANTS EN CAFÉS OP DE ROUTE

• TIPS OVER WINKELEN, CULTUUR EN HET NACHTLEVEN


PLUS:

• WANDELINGEN OP THEMA GESORTEERD

• GEWELDIGE HOTELS VOOR ELK BUDGET

• GRATIS PLATTEGROND MET STRATENREGISTER

Be New York

Auteur: Patrick van Rosendaal

Come as a traveller, go as a New Yorker
Be NY is een originele stadsgids over de meest intrigerende stad ter wereld, maar ook een handleiding die je snel en eenvoudig leert hoe het is om New Yorker te zijn. Ontdek samen met Patrick van Rosendaal de levenswandel, voorkeuren en gewoontes van 24 kleurrijke New Yorkers. Ze delen met veel plezier hun ervaringen en geven je elk een unieke kijk, vanuit een andere invalshoek op het leven in de stad der steden. Welke zijn volgens hen de beste plekjes om te genieten van kunst, cultuur of lekker eten? Waar komen ze tot rust en waar leven ze zich uit? Welke cafés bezoeken ze en waar drinken ze een kop lekkere koffie? Welke musea zijn hip en welke galerijen 'up and coming'? Hoe winkel je voordelig en welke shops mag je zeker niet missen? Patricks verhalen, kennis en tips zijn de ultieme voorbereiding op je avontuur in The Big Apple.

Bed & Breakfast in Nederland

Auteur: H. Hoedemaker-Arens
een unieke logeerbelevenis: meer dan 1500 B&B-adressen met foto's

Je vakantie of weekendje weg begint al met het lezen van dit boek. Zoek naar de mooiste plekjes en de leukste adressen in Nederland om te overnachten. Met meer dan 1500 bijzondere B&B's in Nederland zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Ze brengen de gemoedelijkheid van een dorp, de uitgestrektheid van het platteland of het bruisende van een grote stad. Logeer in een monumentaal pand of boerderij, een landhuis of een moderne villa. Of wat dacht je van een overnachting in een plaggenhut, een tipitent, een kasteel of een woonboot. Ervaar het zelf, ieder bed & breakfast is uniek. Geniet van de natuur, cultuurhistorie, musea, winkels en restaurantjes in de omgeving. En na een dagje uit kom je pas echt tot rust in een bed & breakfast en word je verwend met een heerlijk ontbijt in de ochtend.

1530 adressen met foto / Uitgebreide informatie / E-mail en website adressen / Gedetailleerde kaart van Nederland / Lange afstands fietsroutes