iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Gratis verzending in Nederland. Afhalen ook mogelijk bij ons magazijn in Heerhugowaard.

Capaciteit webwinkel en magazijn vergroot

juli 29, 2016

Het toenemende aantal bestellingen op Per Boek Wijzer was aanleiding tot een herinrichting van onze magazijnen. Door een meer efficiente indeling kunnen we circa 20% meer boeken kwijt, is het verzamelen van orders met 40% tijd afgenomen en conformeren we aan de Arbo-wetgeving door het maximaal te tillen gewicht te verlagen naar 6 kg.

Vanaf juni handelt Per Boek Wijzer ook de logistiek af voor de Samenwerkende Kringloopwinkels, de discounter Drie voor een Tientje en voor het antiquariaat Kijk op Boeken. Al deze boeken worden vanuit onze magazijnen verzameld en verstuurd. 

In mei 2016 zagen we een grote toename van het aantal bezoekers en het aantal klanten. Tegelijk gaven de snelheidsmetingen van onze toenmalige server aan dat deze dagelijks regelmatig tegen de grens van zijn capaciteit aanliep. Het gevolg daarvan was dat mail vaak later of helemaal niet verstuurd werd en dat de webwinkel traag werd.

Deze toename en verder verwachte toename van het aantal bezoekers en klanten heeft ons doen besluiten een zwaarder computersysteem te gaan huren. Per 29 juli is de webwinkel van Per Boek Wijzer daarom ondergebracht op een nieuwe server, uitsluitend voor Per Boek Wijzer. 

 

Plaats uw commentaar