iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Gratis verzending in Nederland. Afhalen ook mogelijk bij ons magazijn in Heerhugowaard.
ISBN: 9789048844401
Per Boek Wijzer Auteur: Kees Raat

Met meer dan 150 recepten, handige tips en aanwijzingen laat chocolatier Kees Raat in Chocolodebijbel de oneindige mogelijkheden van chocolade zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie Leer je alles over het maken van de lekkerste chocoladerecepten. Van klassiekers als brownies en chocoladetruffels tot modernere creaties als oreo-koekjes en chocoladekroketten. Maak je eigen Mars, draai zelf chocolade-ijs, shake een chocoladecocktail, of wat dacht je van een overheerlijke chocoladesmoothie. Kortom. Chocolodebijbel is voor zowel de beginnende als de ervaren chocoladeliefhebber een verrassend en leerzaam naslagwerk.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Gratis verzenden
Uw boek wordt maandag verzonden
Gratis verzending binnen Nederland
Verzending naar België: niet mogelijk
  • library_books Kenmerken
    NUR 440
    Aantal pagina's 464 pagina's
    Afmetingen 21,8 x 16,3 x 4,8 cm
    Auteur Kees Raat
    Bindwijze Hardcover
    Category Koken, Eten & Drinken
    Category Boeken
    Druk 1
    Extra groot lettertype Nee
    Rubriekspad <Boeken><Koken, Eten & Drinken>
    Illustraties Met illustraties
    Uitgever Carrera
    Kaarten inbegrepen Nee
    Taal dut
    Publicatiedatum 20181203
    Subtitel Van black velvet-taart tot macarons en van muntbonbon tot sticky toffee pudding
    Taal Nederlands
    Thema Subject Code WB , WBTX
    Verschijningsdatum december 2018
    Category Kookboeken
    Rubriekspad <Boeken><Kookboeken>
  • label Onderwerpen