iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
De nieuwe editie van 'Ontdek je gebruiksaanwijzing' is uit! Koop hier een gesigneerde versie. Lees hier meer over het beïnvloeden van je spanning!.

Helaas hebben we op dit moment geen exemplaar van dit boek liggen.

ISBN: 9789048308125
Per Boek Wijzer Auteur: Brian Murphy

Het is een kunst om de perfecte cocktail te mixen. Te veel vermout en uw martini zal monden doen samentrekken. Te weinig gin en uw gin fizz is een fiasco. Dit is het enige boek dat u door middel van afbeeldingen drankjes leert mixen en een perfecte cocktail afleveren. Het maakt het mixen van drankjes eenvoudig door het gebruik van een baanbrekende visuele opbouw, en laat u kennismaken met het DNA van honderd van de populairste cocktails van dit moment.

Mojito’s, magarita’s, cosmopolitans en alabama slammers worden een makkie met deze duidelijke stapsgewijze lijntekeningen, die cocktails in de juiste glazen laten zien, en cirkeldiagrammen die de samenstelling van elk drankje weergeven (en het aantal calorieën!). Zo lukt het altijd. Het boek is op basis van dranksoort verdeeld in acht hoofdstukken – brandewijn, champagne, gin, rum, tequila, wodka, whisky en likeuren –, waardoor alles eenvoudig terug te vinden is. Ook is er een register met kleurcodes en zijn er kleurenfoto’s van de uiteindelijke drankjes.

Met de anekdotes over de geschiedenis van elk drankje zult u evenveel indruk maken als met de cocktails zelf, of u nu een groep vrienden op bezoek heeft of een slaapmutsje voor twee maakt. Dit boek is de revolutionaire nieuwe manier om thuis uw favoriete drankjes te mixen.Brian D. Murphy is cocktailliefhebber, ontwerper en voormalig investeringsbankier. Hij woont in Minneapolis in de VS, waar hij geregeld drankjes mixt voor zijn vrienden en familie. Zijn favoriete cocktail is de old fashioned.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Gratis verzenden
Bestel vóór 12.00u en uw boek wordt vandaag nog verzonden.
 • library_books Kenmerken
  NUR 447
  Aantal pagina's 231 pagina's
  Afmetingen 23,6 x 15,9 x 2 cm
  Auteur Brian Murphy
  Bindwijze Hardcover
  Category Boeken
  Category Drankboeken
  Category Koken, Eten & Drinken
  Druk 1e druk
  Extra groot lettertype Nee
  Rubriekspad <Boeken><Koken, Eten & Drinken><Drankboeken>
  Illustraties Met illustraties
  ISBN13 9789048308125
  Kaarten inbegrepen Nee
  Taal dut
  Vertaler Saskia Peeters
  Publicatiedatum 20130515
  Subtitel kijk, mix, drink
  Taal Nederlands
  Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
  Verschijningsdatum mei 2013
  Vertaald door Saskia Peeters | Saskia Peeters
 • label Onderwerpen