iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
De nieuwe editie van 'Ontdek je gebruiksaanwijzing' is uit! Koop hier een gesigneerde versie. Lees hier meer over het beïnvloeden van je spanning!.
ISBN: 9789077611180
Per Boek Wijzer Auteur: Jaak Hillen

Dit boek is Op de eerste plaats een hymne aan het creatieproces. Maar het brengt eveneens een hoogstnodige dieping, die duidelijk een leemte invult aangezien de term 'proces' tegenwoordig in een vervlakking en zelfs uitholling dreigt terecht te komen. De proces-sen waarover het in dit boek gaat, zijn processen van verandering waarbij je overbodig geworden oude vormen om-vormt in nieuwe levenskrachtige uitdrukkingsmogelijkheden. Centraal in het boek staat de menselijke individualiteit die zich voortdurend aan het realiseren is en zich op die manier bevrijdt.

Als handboek neemt het je bij de hand om inzicht te brengen in de veelvoud van alles wat procesmatig is. Het krijgt ook nog een extra dimensie doordat in alle onderdelen ook de sociale dimensie van de creatieprocessen wordt belicht. Kortom: met dit boek nodigt Jack Hillen uit om datgene wat in de mogelijkheid ligt van iedere mens, uit inzicht en met wakkerhejd in werking te stellen. En hij biedt daarvoor het nodige instrumentarium. De voorbeelden in dit boek komen allemaal uit de ervaringswereld van de auteur, dat wil zeggen: de beeldende kunst.

Maar ieder die zichzelf in zijn handelen wil verwezenlijken en vernieuwen, vindt hierin een rijkdom aan inzichten en methodes. Op die manier is het niet alleen een boek voor kunstenaars, maar ook voor leraren, opvoeders, ondernemers, onderzoekers, enz.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Gratis verzenden
Uw boek wordt maandag verzonden
Gratis verzending binnen Nederland
Verzending naar België: niet mogelijk
 • library_books Kenmerken
  Rubriekspad <Boeken><Onderwijs & Didactiek><Educatieve uitgaven>
  Rubriekspad <Boeken><Kunst & Fotografie>
  Druk 1
  Category Educatieve uitgaven
  Category Kunst & Fotografie
  Category Onderwijs & Didactiek
  Uitgever Via Libra
  Taal Nederlands
  Subtitel Handboek
  Publicatiedatum 20121015
  Taal dut
  Illustraties Met illustraties
  Rubriekspad <Boeken><Kunst, Cultuur & Architectuur>
  Druk 1e druk
  Category Boeken
  Category Kunst, Cultuur & Architectuur
  Bindwijze Hardcover
  Auteur Jaak Hillen
  Afmetingen 23,5 x 16,5 x 2 cm
  Aantal pagina's 230 pagina's
  NUR 154
 • label Onderwerpen