iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Lage verzendkosten (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Verzending binnen Nederland voor 1,45 euro inc. btw.
ISBN: 9789490056063
Per Boek Wijzer Auteur: Esmea Ramirez Navarro

de wijze slang als manager

De kredietcrisis van het krokodillenbrein en de wijze slang als manager


Een groot deel van de mensheid is, volgens Esmea Ramirez Navarro, in het krokodillenbrein-stadium van de evolutie blijven steken. Deze mensen gedragen zich op het hersenniveau van de krokodil. De mens heeft dezelfde hersenstam en organen als de krokodil. Het brein van de mens is zich, tijdens de evolutie, gaan ontvouwen vanuit het krokodillenbrein. We zijn nu op weg naar het bewustzijn van de 5e dimensie, dat zich in de ontwakende linkerhersenhelft en het bovenste gedeelte van de hersenen in de hersenschors bevindt. Maar vele mensen op aarde kunnen het totale vermogen van het brein nog niet gebruiken. De auteur noemt hen de krokodillenmensen en deze mensen hebben veel meer kansen op problemen en ziekten, maar een groot deel van hen veroorzaakt ook veel lijden bij andere mensen.


De krokodillenmensen mogen geen krediet meer krijgen voor hun gedrag. Het is belangrijk om de krokodillen te herkenen, het zijn de hebbers en de graaiers, die alleen maar aan hun prooi denken en die in mooie verpakking vermomd als mens, de mensen misbruiken omdat ze niet kunnen liefhebben. Zij zal duidelijk maken, hoe zij tot deze conclusies is gekomen en wat voor consequenties dit heeft, maar ook, wat we er met elkaar aan kunnen doen.


De auteur beschrijft verschillende oorzaken voor een blokkade in de evolutie van de mens. Een belangrijke voorwaarde voor het kunnen gebruiken van het menselijke brein is: veiligheid, liefde, aandacht en bevestiging in het begin van het leven. Over het belang van opvoeding en verantwoord en liefdevol ouderschap wordt uitgebreid geschreven, omdat de auteur dit als de oplossing ziet voor de problemen in de ontwikkeling van het brein en daaraan gekoppeld gedrag.


De slang als mysterie en kosmisch symbool voor de evolutie


De slang is de basis van waaruit dieren en mensen hun lichaam hebben ontwikkeld. De slang staat voor onze wervelkolom. De slang in de mens is het ruggenmerg, de wervelkolom en de hersenstam, die overgaat in een grote knobbel, de pons. In de pons bevindt zich de slangekop en in de slangekop bevindt zich de formatio reticularis. Dit is een bijzonder neurologisch gebied, dat allerlei processen regelt, zowel lichamelijke als emotionele. Het bewustzijn en de ziel van de mens werken vanuit dit centrum samen. Waken, slapen, ziekte, gezondheid, liefde, passie… alles wordt geregeld door de formatio reticularis, de wijze slang. De slang stuurt echter ook de hogere delen in de hersenen aan en als de ziel bij het krokodillenbrein blijft steken, dan worden die hogere delen, die ons juist tot bewust en empatisch mens maken, niet geactiveerd.


De auteur Esmea Ramirez Navarro ontwikkelde een psychosomatische geneeswijze, waardoor de mens zich weer kan gaan ontwikkelen en de hogere delen van het brein in gebruik kan gaan nemen. Deze hogere hersengebieden stellen de mens in staat om gezond te blijven van lichaam en geest, om oorzaak en gevolg te zien, begrip te kunnen hebben voor andere mensen, om te kunnen liefhebben, creatief te zijn. Het zijn de mensen die verantwoordelijk zijn voor hun eigen leven maar die zich ook willen inzetten voor andere mensen en iets willen betekenen voor de wereld. Dit is het empatisch vermogen en het ontwakende 5e bewustzijn wat ons tot 'de mens' maakt. In dit boek zal zij de psychosomatische genees- en behandelwijze 'neuropsyrurgie' presenteren en de wijze, waarop deze de relatie lichaam, ziel en de hogere hersengebieden kan activeren. De therapeutische module Kosmogenetica is er aan toegevoegd, om zelf te kunnen ontdekken, wat voor leerproces men heeft, hoe men aan een verdere ontwikkeling kan werken en gezond kan blijven.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Inclusief btw
Bestel vóór 12.00u en uw boek wordt vandaag nog verzonden.
Verzending naar België: niet mogelijk
 • library_books Kenmerken
  NUR 870
  Aantal pagina's 330 pagina's
  Afmetingen 24 x 17 x 2,9 cm
  Auteur Esmea Ramirez Navarro | Esmea Ramirez Navarro
  Auteur Esmea Ramirez Navarro
  Bindwijze Hardcover
  Category Boeken
  Category Geneeskunde & Verpleging
  Co-auteur Esmea Ramirez Navarro
  Co-illustrator Agnes Van Van Enkhuizen
  Product lengte 240
  Product breedte 170
  Product hoogte 29
  Gewicht (gr) 636
  Druk 1
  Extra groot lettertype Nee
  Rubriekspad <Boeken><Geneeskunde & Verpleging>
  Gemiddelde leestijd 8 h
  Gewicht 636 g
  Illustraties Met illustraties
  Illustrator Agnes Van Van Enkhuizen
  Kaarten inbegrepen Nee
  Taal dut
  llustrator Agnes van van Enkhuizen
  Publicatiedatum 20100901
  Taal Nederlands
  Uitgever Institute Of Human Development
  Verpakking breedte 170 mm
  Verpakking hoogte 29 mm
  Verpakking lengte 240 mm
 • label Onderwerpen