iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius PostNL GDPR/AVG

Helaas hebben we op dit moment geen exemplaar van dit boek liggen.

ISBN: 9789021541587
Kijk op Boeken alle technieken en bereidingswijzen : alle hoogtepunten uit de Franse keuken

Auteur: Julia Child

De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo'n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke Franse keuken.

'De kunst van het koken is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud. - Sunday Times'
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

€0,00 incl. BTW
exclusief verzendbijdrage
PostNL aan huis: Vandaag besteld, maandag verzonden met PostNL.
  • library_books Kenmerken
    NUR 442
    Aantal pagina's 960 pagina's
    Afmetingen 26,5 x 20,5 x 6,1 cm
    Auteur Julia Child | Simone Beck
    Auteur Julia Child
    Auteur Simone Beck
    Auteur Louisette Bertholle
    Auteur J. Child
    Auteur S. Beck
    Auteur L. Bertholle
    Bindwijze Hardcover
    Category Boeken
    Category Kookboeken
    Category Koken, Eten & Drinken
    Druk 1e druk
    Extra groot lettertype Nee
    Rubriekspad <Boeken><Koken, Eten & Drinken><Kookboeken>
    Illustraties Nee
    Illustrator Paul ChildPaul Child
    Uitgever Kosmos Uitgevers
    ISBN13 9789021541587
    Kaarten inbegrepen Nee
    Taal dut
    llustrator Sidonie Coryn
    llustrator Paul Child
    llustrator S. Coryn
    llustrator P. Child
    Vertaler H. Reinoud
    Publicatiedatum 20041122
    Taal Nederlands
    Verschijningsdatum november 2004
    Vertaald door Hilleken Reinoud
  • label Onderwerpen