iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Onze nieuwe outlet is geopend! Kijk op www.drievooreentientje.nl voor boeken en meer tegen de laagste internetprijs.
ISBN: 9789059209350
Per Boek Wijzer Auteur: e Silva

• Ontdek de rijke, afwisselende en historische keuken van
Portugal in dit prachtige nieuwe boek
• Bevat een kleurrijke inleiding in de cultuur en regio's van
Portugal en onmisbare informatie over populaire lokale
ingrediënten
• De duidelijke stappen en prachtige, uiteindelijke gerechten
worden getoond in meer dan 250 inspirerende foto's
• De verrukkelijke recepten zijn ondergebracht in de hoofd-
stukken petisco's & voorgerechten, soep, vis & schaaldieren,
vlees & gevogelte en desserts & zoete lekkernijen
• Hoogtepunten zijn bakkeljauw met kikkererwten,
sperziebonen-koolsoep, zeeduivel met venusschelpen en
koriander, houtsnip met madera, confit van varkensvlees met
asperge-broodpuree en honingpudding met ricotta
• Elk recept bevat duidelijke stapsgewijze instructies en een
compleet overzicht van de voedingswaarden
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Gratis verzenden
Uw boek wordt maandag verzonden
Gratis verzending binnen Nederland
Verzending naar België: niet mogelijk
  • library_books Kenmerken
    Taal Nederlands
    Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
    Verschijningsdatum april 2009
    Vertaald door Saskia Peeters | S. Peeters
    Subtitel Tradities - Ingredienten - Smaken - Technieken - 65 Klassieke Recepten
    Publicatiedatum 20090410
    Vertaler Peeters
    llustrator Lingwood
    Originele Titel The Food & Cooking Of Portugal
    Taal dut
    Kaarten inbegrepen Nee
    Illustrator W. Lingwood
    Illustraties Met illustraties
    Rubriekspad <Boeken><Kookboeken>
    Extra groot lettertype Nee
    Druk 1
    Gewicht (gr) 969
    Product hoogte 18
    Product breedte 237
    Product lengte 287
    Category Kookboeken
    Category Boeken
    Bindwijze Hardcover
    Auteur e Silva
    Auteur M.C. E Silva
    Afmetingen 28,7 x 23,7 x 1,8 cm
    Aantal pagina's 130 pagina's
    NUR 442
  • label Onderwerpen