iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Gratis verzending in Nederland. Afhalen ook mogelijk bij ons magazijn in Heerhugowaard.

De zomer is in zicht maar het werk gaat onverdroten door...

juni 08, 2015

De zomer komt eraan en het wordt langzamerhand rustiger bij Per Boek Wijzer. Toch zitten we niet stil. Deze maanden gebruiken we om onze boekenvoorraad verder uit te breiden zodat we straks een nog groter aanbod van boeken kunnen presenteren. Ons streven is om eind 2015 zo'n 2000 thematische boeken op voorraad te hebben. De dames van inkoop (Jannie en Christa) rijden het hele land door op zoek naar goede boeken en er is zomaar een kans dat u ze ergens in een boekenwinkel tegenkomt...

Daarnaast helpen we Stichting KOOK in Alkmaar bij het sorteren en prijzen van de bij hun aangebrachte boeken: Met meer dan 9000 boeken in de schappen en wekelijks meer dan 400 nieuwe boeken kunnen die wel een helpende hand gebruiken. Daarnaast wordt onder toeziend oog van onze inkoopster Jannie Ligthart de boekenafdeling daar opnieuw ingericht volgens de laatste methoden. Bent u op zoek naar romans of kinderboeken? Dan is een bezoek aan de KOOK zeker aan te raden. 

Het plan is om eind augustus een mini-outlet te openen in winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard. Daar komen dan vooral romans, thrillers en kinderboeken. We denken daar straks te starten met een kleine 2000 nette boeken. (Die boeken staan overigens al te wachten in ons magazijn.) De prijzen die we daar hanteren zijn gelijk aan die u in kringloopwinkels vindt. Verwacht u overigens niet dat daar boeken uit de webshop staan. De webshop blijft gescheiden van de fysieke winkel.

 

Plaats uw commentaar