Vanaf 1 januari 2019 zal PostNL de tarieven met 11% verhogen. Dit betekent dat ook wij onze verzendprijzen zullen moeten verhogen. We onderzoeken of er alternatieven zijn maar houdt u hier in ieder geval rekening mee.
iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius PostNL GDPR/AVG
ISBN: 9780091922290
Kijk op Boeken Taal: engels

Auteur: Delia Smith

In How to Cheat at Cooking, Delia has sourced a range of pre-prepared foods (from tins, chill cabinets, freezers and store cupboards) to help you short circuit cooking times and techniques. Readily available from supermarkets, delis, online food shops and farmers markets and of the very best quality these recipes using instant time savers will allow you to create fabulous food without the faff. How to Cheat is for people who don't want to cook, who think they can't cook, or simply don't have the time to cook. As Delia herself says, 'Cheating's come on a lot and there's much more available. The way it's going I can't think of anybody who wouldn't want it. '

Delia is Britain's most trusted food writer and her formidable track record of over 19 million book sold speaks for itself. How to Cheat at Cooking, created with her characteristic attention to detail, comprises over 150 easy-to-follow recipes all presented in a great contemporary design.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

€0,00 incl. BTW
exclusief verzendbijdrage
PostNL aan huis: Vandaag besteld, morgen verzonden met PostNL.
Verzendkosten
  1. NL: € 5,25 aan huis met PostNL
  2. BE: € 9,- aan huis met PostNL
Levertijden
  1. Bestellingen worden dagelijks verzameld en verzonden
  2. Levertijd met PostNL: 1-2 dagen
  • library_books Kenmerken
    NUR 440
    Aantal pagina's 256 pagina's
    Afmetingen 27,7 x 20,3 x 2,7 cm
    Auteur Delia Smith
    Bindwijze Hardcover
    Category Boeken
    Category Kookboeken
    Category Koken, Eten & Drinken
    Druk 1e druk
    Extra groot lettertype Nee
    Rubriekspad <Boeken><Koken, Eten & Drinken><Kookboeken>
    Illustraties Nee
    ISBN13 9780091922290
    Taal Engels
    Uitgever Ebury Publishing
    Verschijningsdatum februari 2008
  • label Onderwerpen