iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Binnen 4 uur geleverd in de plaatsen Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk en Obdam. Ophalen in Heerhugowaard ook mogelijk!
ISBN: 9789044615951
Per Boek Wijzer Auteur: Pia de Jong


Edmond is een vrijgezelle, gedisciplineerd levende tandarts van middelbare leeftijd. Zijn ogenschijnlijk kalme leven wordt verstoord wanneer de 23-jarige Roza hem opbelt. Haar gebit ligt in duigen en heeft dringend behandeling nodig.

Edmond is geïntrigeerd door het meisje, maar voelt al snel ook irritatie. Roza komt niet opdagen voor de eerste officiële afspraak, en ook anderszins lijkt ze niet bereid zich aan te passen aan de precieze agenda van de tandarts. Toch kan Edmond haar niet uit zijn gedachten zetten. Hij voelt zich aangetrokken tot zijn mysterieuze patiënte, maar weet nog niet dat hij door zijn omgang met haar dichter bij zijn eigen demonen komt te staan.

Dieptevrees is een overrompelende roman over onopgeloste zaken uit het verleden. Met een superieure pen weet Pia de Jong de lezer mee te sleuren in de interactie tussen de tandarts en zijn patiënte. De gevolgen zijn voor beiden niet te overzien. Met Dieptevrees lost Pia de Jong de belofte van haar uitstekende debuut Lange dagen definitief in.

*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Gratis verzenden
Uw boek wordt morgen verzonden.
Gratis verzending binnen Nederland
Verzending naar België: niet mogelijk
 • library_books Kenmerken
  NUR 320
  Product lengte 200
  Product breedte 125
  Product hoogte 28
  Gewicht (gr) 368
  Uitgever Prometheus
  Taal dut
  Auteur Pia de Jong
  Publicatiedatum 20101101
 • label Onderwerpen