iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Lage verzendkosten (NL): € 3.90 DHL PostNL GDPR/AVG

Dieren

Veldgids De Nederlandse zeevissen

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: R. B. Zoetemeyer

INHOUDSOPGAVE Overzicht van de Nederlandse zeevissen Inhoudsopgave Welke vissoorten staan in deze veldgids? Wat staat er op een pagina?
- afbeelding vis
- de nederlandse naam
- de weetenschappelijke naam
- onderscheidingskenmerken
- verspreiding van de soort
- leefwijze
- voedsel
- maximale lengte

Verlichte rijkunst

€9,54 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Moffet
Rijden in harmonie met uw paard

Verlichte rijkunst bevat revolutionaire leermethoden voor iedere ruiter, ongeacht zijn ervaring. Leer hoe u uw band met uw paard verbetert en zonder dwang een aantal 'scholingsproblemen' oplost.

Dit boek helpt u de weg naar gelijkheid van de bewegingen van u en uw paard te vinden. U leert onzichtbare tekens geven en hoe u uw paard zonder dwang en confrontaties kunt trainen. Aan de hand van duidelijke foto's geeft auteur Heather Moffet (bekend remedial teache op het gebied van paardrijden en instructrice in de klassieke dressuur) een eenvoudige en heldere uitleg over verschillende rijtechnieken.

Zowel de beginnende als de ervaren ruiter leert in volledige harmonie met het paard te komen en te rijden.

Vleermuizen

€10,89 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage

Vlinder encyclopedie

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Vlinder encyclopedie

Auteur: Wijbren Landman

De Vlinderencyclopedie is een uitvoerig naslag werk op het gebied van vlinders. Vele honderden soorten worden u in schitterende foto's en uitvoerige beschrijvingen voorgesteld. Een boek dat elke vlinder liefhebber in z'n boekenkast moet hebben staan.

Vlinders en rupsen

€36,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Ruckstuhl

de mooiste Europese dag- en nachtvlinders begrijpen, herkennen, beschermen

Practische gids waarmee men de mooiste dag- en nachtvlinders en hun rupsen op eenvoudige wijze met behulp van een kleurcode op naam kan brengen. Naast een uitvoerige inleiding, waarin anatomie, ontwikkeling van ei tot vlinder, leefwijze en nog tal van bijzonderheden worden besproken, zoals overwinteren, schutkleur, vlindertrek, vlinderbescherming, het aanleggen van een vlindertuin en dergelijke bevat deze gids per soort een of enkele schitterende afbeeldingen in natuurlijke kleuren en een uitvoerige en volledige opgave van uiterlijk, voorkomen, vliegtijden, voedselplanten van de rupsen en tal van andere belangrijke gegevens.

Vogels in de kop

€10,30 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: J. Desmet

Welke krantentitels versierde de huismus? Waarom en hoe vingen eksters of pinguïns de blik van de journalistiek? Rond 1985 pakte Jan Desmet zijn schaar en begon te knippen. Ruim twintig jaar later had hij meer dan dertigduizend dagbladen doorgebladerd en kilo's knipsels over vogels verzameld. Voor Vogels in de kop schiep hij orde en overzicht in duizenden krantenkoppen en kreeg zo toegang tot de avifauna in het hoofd van de mensheid. 'Wethouder weg na doodschieten reiger', 'Rotganzen belagen voetbalclub', 'Buizerd valt trimster aan', 'Spechten bedreigen ruimtevlucht', 'Merel reist 4000 kilometer met bus', 'Woerden verkrachten steeds meer vrouwtjes'. Nooit eerder werd zoveel nieuws over vogels samengebracht, gecatalogiseerd en in een levendige vertelling van achtergronden voorzien.
Vogels in de kop is een uitvoerig en hoogst origineel standaardwerk over hoe mensen zich met vogels inlaten; over hoe vogels mensen vertederen of hun leven vergallen, maar ons blijven verpozen en verbazen.

Vogels van Europa

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Rob Hume

Dankzij de schitterende close-upfoto's komen in deze compacte en overzichtelijke natuurgids meer dan 500 soorten op papier tot leven. Elk detail van elke vogel is te zien, waardoor eenvoudiger en definitiever identificeren mogelijk wordt. Dit is de perfecte handleiding voor iedereen die in vogels geïnteresseerd is, ongeacht leeftijd en ervaring.
De Capitool Natuurgidsen zijn gidsen gericht op de natuur van Europa. Aan de hand van schitterende foto's behandelen ze praktisch en beknopt de populairste deelgebieden van de natuur. Samen vormen deze gidsen een waardevolle collectie – ideaal voor thuis in het gezin of buiten in de natuur.

Vogels van Europa

€15,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Helga Hofmann

De serie ANWB Natuurwijzer bestaat uit vijf titels: Paddestoelen van Europa, Bloemen van Europa, Bomen van Europa, Vogels van Europa en Heilzame planten. De natuurgidsen hebben een innovatieve zoekstructuur, het zogenaamde VIEW zoeksysteem.

- De ¿V¿ staat voor vergelijken met andere soorten. Op kleurcode zijn vergelijkbare soorten snel en gemakkelijk te vinden.
- De ¿I¿ staat voor identificeren op kenmerken en details. Door duidelijke foto¿s is het gemakkelijk een bepaalde soort te herkennen. De tekeningen zijn handig voor het vaststellen van specifieke kenmerken en een algemene beschrijving geeft in begrijpelijke taal een soort weer.
- De ¿E¿ staat voor extra gegevens. Gegevens over herkomst, verspreiding en vergelijkbare soorten.
- En de ¿W¿ staat voor weten wanneer de soort voorkomt, bloeit of broedt. Dit wordt met een duidelijk symbool weergegeven.

De compacte gids is verpakt in een plastic hoesje en is zeer geschikt om direct mee op pad te nemen.