iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius PostNL GDPR/AVG

Dieren

De blauwe hond - CDRom spel en gids voor de ouders

€12,50 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur:

Over De Blauwe Hond

• Het hebben van een hond heeft vele wetenschappelijk bewezen voordelen, ook voor de ontwikkeling van liet kind

• Het is belangrijk potentieel gevaarlijke situaties te herkennen en het risico dat onvermijdelijk aan een hond verbonden is tot een minimum te beperken

• Onderzoek heeft aangetoond dat bijtongevallen met kinderen zich meestal thuis voordoen met een bekende hond

• Kinderen leren omgaan met honden is de sleutel tot het verminderen van het risico

• Dit pakket bevat een interactief CD-ROM spel voor kinderen tussen 3 en 6 jaar en een bijbehorende gids voor de ouders en/of verzorgers om het kind te begeleiden bij het doen van het spel

• Grappige scènes zorgen ervoor dat uw kind spelenderwijs leert

• Via het 'test jezelf' — onderdeel kunt u zelf ondervinden hoeveel uw kind geleerd heeft

• Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat het een waardevol educatief middel is

• De Blauwe Bond is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen, gedragsdeskundigen, kinderartsen, kinderpsychologen en onderwijzers

De complete gids voor diersporen

€11,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Klaus Richarz

• Uitgebreid
Meer dan zoo pootafdrukken, nesten, vraat en krabsporen en sporen van gevechten
• Spannend
Informatie over herkomst van de sporen
• Nuttig Prachtige kleurenfoto's en detailtekeningen waarmee u snel en feilloos kunt bepalen om welk dier het gaat.

De sporen van wilde dieren zult u vaker tegenkomen dan de dieren zelf. De zoektocht ernaar is absoluut niet saai, want sporen vertellen een verhaal over de dieren die deze afdrukken hebben achtergelaten. Bovendien geven ze verrassend veel informatie over de leefwijze van de desbetreffende dieren.

Een onmisbaar handboek voor alle natuurliefhebbers!

De geheime taal van dolfijnen

€10,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Saint John

Toen ze voor het eerst het bassin instapte om dolfijnen te observeren, had Patrici St. john een intense ervaring die haar hele leven zou veranderen. Haar ziel was geraakt... Vanaf dat moment heeft ze zich volledig toegelegd op de communicatie tussen dolfijnen en mensen. Ze wilde onderzoeken hoe het mogelijk was dat een dolfijn zo'n emotionele schok in haar leven teweeg kon brengen. Ze liet zich opnemen in de leefwereld van de dolfijnen en leerde de geluiden en de taal van deze dieren begrijpen. Zo leerde zij een communicatiemethode kennen die later ook toepasbaar bleek om met autistische kinderen te kunnen communiceren. In 'De geheime taal van dolfijnen' vertelt Patricia St. John op meeslepende manier over haar ervaringen en laat ze de lezer kennismaken met het buitengewone karakter, de sterke energie en de holistische taal van dolfijnen.

De geheime taal van dolfijnen

€9,54 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: St. John

Tijdens haar buitengewone werk met dolfijnen ontdekt Patricia St. John dat zij, door zich te laten opnemen in hun wereld, hun geluiden en taal kon begrijpen. Toen ze in aanraking kwam met de stille wereld van autistische kinderen, kon ze haar kennis toepassen ene communiceren met kinderen die voordien onbereikbaar waren.

De grote Dennerle-adviseur

€19,50 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
De wondere wereld van het aquarium

194 pagina's met vele kleurenfoto's. Kleurrijke vissen in diepgroene jungle van zelf ontworpen onderwaterwerelden verzorgen en observeren — steeds weer een nieuwe, fascinerende ervaring. Met behulp van vele tips en inspanning lukt het u snel, niet alleen dat uw planten goed groeien, maar ook dat uw vissen zich in de kleurrijke onderwaterwerelden goed voelen - net als in de natuur.

De grote Dennerle-adviseur met alle belangrijke professionele tips:
• Het aquarium op juiste wijze plannen
• De juiste bodemlaag en opbouw
• Nuttige aquariumtechniek
• Attractieve beplanting
• Voorkomen van en hulp tegen algen
• Visbezetting en juiste voeding
• Aquariumonderhoud met geringe tijdsbesteding

De hond als medemens

€9,95 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Pauline Slot

In de zomer van 2013 verloor Pauline Slot haar nog jonge hond Molly aan een slopende ziekte. Dit ontroerende, maar tegelijk ook met fijnzinnige ironie geschreven boek gaat over het hebben en verliezen van een hond, in een tijd waarin honden volwaardige gezinsleden zijn geworden (maar wel gezinsleden die je op Marktplaats kunt zetten). Wat is dat toch voor liefde, tussen mens en hond? En hoe wordt die relatie beïnvloed door de tijdgeest? Aan de hand van haar eigen ervaringen zoekt Pauline Slot naar antwoorden. Het resultaat: een portret van een moderne hond, een zelfportret, en een uiterst herkenbaar tijdsbeeld.

De kat

€7,99 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Verhoef-Verhallen

Deze schitterende fotoregistratie van de kat in al zijn hoedanigheden, aangevuld met een schat aan informatie, anekdoten en wetenswaardigheden over onze mysterieuze huisgenoot, maakt de kat tot een boek waar iedere kattenliefhebber veel kijk- en leesplezier aan zal beleven.

De Nederlandse hondenrassen

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Lentjes

Auteur Rietje Lentjes heeft het boek 'De Nederlandse Hondenrassen in nauwe samenwerking met deskundigen van diverse rassen geschreven. Vanuit jarenlange ervaring in de kynologie en als hoofdredactrice van 'De Hondenwereld' is zij als geen ander in staat om geschiedenis, exterieur, karakter en rasstandaarden van de negen rasse, plus twee vachtvariëteiten, helder en leesbaar op papier te krijgen.