iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Onze nieuwe outlet is geopend! Kijk op www.drievooreentientje.nl voor boeken en meer tegen de laagste internetprijs.

Dieren

Toon als           
Volgorde

Built by Animals

Auteur: Mike Hansell

Bowers gleaming with baubles and beads, delicate webs of silk, towering mounds complete with airconditioning, and graceful cradles sewn from leaves—these are just some of the remarkable feats achieved by animal architects. How do they do it?

How could such smallbrained creatures as wasps and termites work in teams to produce such seemingly complex structures? Mike Hansell uses a range of fascinating examples of animal builders to explore these questions, and considers what the answers tell us about evolution, animal intelligence, and whether we are indeed alone in the animal kingdom in possessing a sense of beauty.

Butterflies Pocket Companion

Auteur: Booksales

A new series of books for animal and nature lovers. These attractive and concise reference works are illustrated in full color throughout with photos and diagrams. Each title contains a lively and authoritative introduction to the subject, followed by a fully illustrated directory of popular species or types. Many titles incorporate a key of at-a-glance characteristics, enabling the reader to assess the most desirable and suitable elements of a particular animal, plant or stone.


Taal: engels

De blauwe hond - CDRom spel en gids voor de ouders

Auteur:

Over De Blauwe Hond

• Het hebben van een hond heeft vele wetenschappelijk bewezen voordelen, ook voor de ontwikkeling van liet kind

• Het is belangrijk potentieel gevaarlijke situaties te herkennen en het risico dat onvermijdelijk aan een hond verbonden is tot een minimum te beperken

• Onderzoek heeft aangetoond dat bijtongevallen met kinderen zich meestal thuis voordoen met een bekende hond

• Kinderen leren omgaan met honden is de sleutel tot het verminderen van het risico

• Dit pakket bevat een interactief CD-ROM spel voor kinderen tussen 3 en 6 jaar en een bijbehorende gids voor de ouders en/of verzorgers om het kind te begeleiden bij het doen van het spel

• Grappige scènes zorgen ervoor dat uw kind spelenderwijs leert

• Via het 'test jezelf' — onderdeel kunt u zelf ondervinden hoeveel uw kind geleerd heeft

• Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat het een waardevol educatief middel is

• De Blauwe Bond is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen, gedragsdeskundigen, kinderartsen, kinderpsychologen en onderwijzers

De grote Dennerle-adviseur

De wondere wereld van het aquarium

194 pagina's met vele kleurenfoto's. Kleurrijke vissen in diepgroene jungle van zelf ontworpen onderwaterwerelden verzorgen en observeren — steeds weer een nieuwe, fascinerende ervaring. Met behulp van vele tips en inspanning lukt het u snel, niet alleen dat uw planten goed groeien, maar ook dat uw vissen zich in de kleurrijke onderwaterwerelden goed voelen - net als in de natuur.

De grote Dennerle-adviseur met alle belangrijke professionele tips:
• Het aquarium op juiste wijze plannen
• De juiste bodemlaag en opbouw
• Nuttige aquariumtechniek
• Attractieve beplanting
• Voorkomen van en hulp tegen algen
• Visbezetting en juiste voeding
• Aquariumonderhoud met geringe tijdsbesteding

De hond als medemens

Auteur: Pauline Slot

In de zomer van 2013 verloor Pauline Slot haar nog jonge hond Molly aan een slopende ziekte. Dit ontroerende, maar tegelijk ook met fijnzinnige ironie geschreven boek gaat over het hebben en verliezen van een hond, in een tijd waarin honden volwaardige gezinsleden zijn geworden (maar wel gezinsleden die je op Marktplaats kunt zetten). Wat is dat toch voor liefde, tussen mens en hond? En hoe wordt die relatie beïnvloed door de tijdgeest? Aan de hand van haar eigen ervaringen zoekt Pauline Slot naar antwoorden. Het resultaat: een portret van een moderne hond, een zelfportret, en een uiterst herkenbaar tijdsbeeld.

De Nederlandse hondenrassen

Auteur: Lentjes

Auteur Rietje Lentjes heeft het boek 'De Nederlandse Hondenrassen in nauwe samenwerking met deskundigen van diverse rassen geschreven. Vanuit jarenlange ervaring in de kynologie en als hoofdredactrice van 'De Hondenwereld' is zij als geen ander in staat om geschiedenis, exterieur, karakter en rasstandaarden van de negen rasse, plus twee vachtvariëteiten, helder en leesbaar op papier te krijgen.

De nieuwe encyclopedie van het paard

Auteur: Edwards

Grondig herzien en bijgewerkt, het veelomvattende boek De nieuwe Encyclopedie van het Paard bevat gloednieuwe hoofdstukken over de verzorging van het paard, over training en uitrusting en bespreekt Westernrijden en de Olympische Spelen.

De puppyfluisteraar

Auteur: Klaas Wijnberg

De puppyfluisteraarK. WijnbergDuizenden hondenbezitters maken sinds het verschijnen van De Hondenfluisteraar gebruikt van de Stapcontact-methode, de methode waarmee u een harmonieuze verstandhouding met uw hond kunt bewerkstelligen. Dit gegeven wordt in De Puppyfluisteraar verder uitgewerkt. Er wordt een theoretische basis gelegd waarmee u inzicht krijgt in de natuurlijke eigenschappen van uw pup of jonge hond, en -erg belangrijk- in wat u wel en niet van uw hond kunt verwachten. Aan de orde komen onder meer de volgende vragen: Welke eigenschappen heeft de hond van uw keuze? Hoe zorgt u ervoor dat u de baas bent en blijft? Wat is de functie van spelen? Op welke leeftijd leert een hond sociaal gedrag? Hoe leren honden? En hoe communiceren ze? Wat betekent agressie? Wat zijn de risico's van honden bij kinderen? Waarom doet uw hond op de training niet wat hij thuis wel doet, en andersom?