iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Lage verzendkosten (NL): € 3.90 DHL PostNL GDPR/AVG

Dieren

British Wildlife

€9,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: N. Arlott & R. Fitter & A. Fitter

taal: engels

Over 1500 species illustrated in colour, including trees, flowers, grasses and rushes, fungi, mammals and their tracks, birds, snakes, fishes, butterflies, moths and other insects, the wildlife of the seashore and farm crops and livestock.

Built by Animals

€21,20 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Mike Hansell

Bowers gleaming with baubles and beads, delicate webs of silk, towering mounds complete with airconditioning, and graceful cradles sewn from leaves—these are just some of the remarkable feats achieved by animal architects. How do they do it?

How could such smallbrained creatures as wasps and termites work in teams to produce such seemingly complex structures? Mike Hansell uses a range of fascinating examples of animal builders to explore these questions, and considers what the answers tell us about evolution, animal intelligence, and whether we are indeed alone in the animal kingdom in possessing a sense of beauty.

Butterflies Pocket Companion

€22,26 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Booksales

A new series of books for animal and nature lovers. These attractive and concise reference works are illustrated in full color throughout with photos and diagrams. Each title contains a lively and authoritative introduction to the subject, followed by a fully illustrated directory of popular species or types. Many titles incorporate a key of at-a-glance characteristics, enabling the reader to assess the most desirable and suitable elements of a particular animal, plant or stone.


Taal: engels

Cesars aanpak

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
om weer baas te worden over je hond

Auteur: Cesar Millan

Cesar Millan is de meest vooraanstaande hondentrainer van Amerika en geniet ook internationaal grote bekendheid. Maar Cesar is geen traditionele trainer vanwege zijn unieke vermogen de psychologie van de hond echt te doorgronden en te vertalen naar een aanpak die echt werkt. Voor iedereen.
In Cesars aanpak gaat Cesar Millan terug naar zijn roots in Mexico, waar hij opgroeide op een eenvoudige boerderij en vertelt hij hoe hij - vastbesloten als hij was om het te maken als hondentrainer – kind aan huis werd bij de sterren van Hollywood. Hij deelt zijn rijke kennis over honden en hun gedrag, waarmee hij je inzichten en tips geeft om zelf een sterke en warme band met je hond te krijgen.
Vol met fascinerende en heerlijke anekdotes over Cesars jarenlange praktijk met cliënten als Oprah Winfrey en Jada Pinkett Smith, de vrouw van acteur Will Smith. Dit is hét boek om een nieuwe band met je viervoeter te smeden die je eindeloos meer voldoening zal geven.
Cesar Millan heeft twee zoons en woont in Los Angeles. Hij is de grondlegger van het Dog Psychology Center en de ster van de hitserie Dog Whisperer op National Geographic Channel. Hij ontving een belangrijke onderscheiding voor zijn baanbrekende werk om asieldieren een nieuw thuis te geven.

www. cesarsway. com
www. youtube. com/user/cesarmillan

De blauwe hond - CDRom spel en gids voor de ouders

€12,50 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur:

Over De Blauwe Hond

• Het hebben van een hond heeft vele wetenschappelijk bewezen voordelen, ook voor de ontwikkeling van liet kind

• Het is belangrijk potentieel gevaarlijke situaties te herkennen en het risico dat onvermijdelijk aan een hond verbonden is tot een minimum te beperken

• Onderzoek heeft aangetoond dat bijtongevallen met kinderen zich meestal thuis voordoen met een bekende hond

• Kinderen leren omgaan met honden is de sleutel tot het verminderen van het risico

• Dit pakket bevat een interactief CD-ROM spel voor kinderen tussen 3 en 6 jaar en een bijbehorende gids voor de ouders en/of verzorgers om het kind te begeleiden bij het doen van het spel

• Grappige scènes zorgen ervoor dat uw kind spelenderwijs leert

• Via het 'test jezelf' — onderdeel kunt u zelf ondervinden hoeveel uw kind geleerd heeft

• Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat het een waardevol educatief middel is

• De Blauwe Bond is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen, gedragsdeskundigen, kinderartsen, kinderpsychologen en onderwijzers

De geheime taal van dolfijnen

€10,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Saint John

Toen ze voor het eerst het bassin instapte om dolfijnen te observeren, had Patrici St. john een intense ervaring die haar hele leven zou veranderen. Haar ziel was geraakt... Vanaf dat moment heeft ze zich volledig toegelegd op de communicatie tussen dolfijnen en mensen. Ze wilde onderzoeken hoe het mogelijk was dat een dolfijn zo'n emotionele schok in haar leven teweeg kon brengen. Ze liet zich opnemen in de leefwereld van de dolfijnen en leerde de geluiden en de taal van deze dieren begrijpen. Zo leerde zij een communicatiemethode kennen die later ook toepasbaar bleek om met autistische kinderen te kunnen communiceren. In 'De geheime taal van dolfijnen' vertelt Patricia St. John op meeslepende manier over haar ervaringen en laat ze de lezer kennismaken met het buitengewone karakter, de sterke energie en de holistische taal van dolfijnen.

De geheime taal van dolfijnen

€9,54 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: St. John

Tijdens haar buitengewone werk met dolfijnen ontdekt Patricia St. John dat zij, door zich te laten opnemen in hun wereld, hun geluiden en taal kon begrijpen. Toen ze in aanraking kwam met de stille wereld van autistische kinderen, kon ze haar kennis toepassen ene communiceren met kinderen die voordien onbereikbaar waren.

De grote Dennerle-adviseur

€19,50 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
De wondere wereld van het aquarium

194 pagina's met vele kleurenfoto's. Kleurrijke vissen in diepgroene jungle van zelf ontworpen onderwaterwerelden verzorgen en observeren — steeds weer een nieuwe, fascinerende ervaring. Met behulp van vele tips en inspanning lukt het u snel, niet alleen dat uw planten goed groeien, maar ook dat uw vissen zich in de kleurrijke onderwaterwerelden goed voelen - net als in de natuur.

De grote Dennerle-adviseur met alle belangrijke professionele tips:
• Het aquarium op juiste wijze plannen
• De juiste bodemlaag en opbouw
• Nuttige aquariumtechniek
• Attractieve beplanting
• Voorkomen van en hulp tegen algen
• Visbezetting en juiste voeding
• Aquariumonderhoud met geringe tijdsbesteding