iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius PostNL GDPR/AVG

Dieren

De nieuwe encyclopedie van het paard

€9,54 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Edwards

Grondig herzien en bijgewerkt, het veelomvattende boek De nieuwe Encyclopedie van het Paard bevat gloednieuwe hoofdstukken over de verzorging van het paard, over training en uitrusting en bespreekt Westernrijden en de Olympische Spelen.

De puppyfluisteraar

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Klaas Wijnberg

De puppyfluisteraarK. WijnbergDuizenden hondenbezitters maken sinds het verschijnen van De Hondenfluisteraar gebruikt van de Stapcontact-methode, de methode waarmee u een harmonieuze verstandhouding met uw hond kunt bewerkstelligen. Dit gegeven wordt in De Puppyfluisteraar verder uitgewerkt. Er wordt een theoretische basis gelegd waarmee u inzicht krijgt in de natuurlijke eigenschappen van uw pup of jonge hond, en -erg belangrijk- in wat u wel en niet van uw hond kunt verwachten. Aan de orde komen onder meer de volgende vragen: Welke eigenschappen heeft de hond van uw keuze? Hoe zorgt u ervoor dat u de baas bent en blijft? Wat is de functie van spelen? Op welke leeftijd leert een hond sociaal gedrag? Hoe leren honden? En hoe communiceren ze? Wat betekent agressie? Wat zijn de risico's van honden bij kinderen? Waarom doet uw hond op de training niet wat hij thuis wel doet, en andersom?

De Tao van Equus

€61,48 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Kohanov
De weg van het paard. Een transformerende en helende reis

In De Tao van Equus vervlecht Linda Kohanov het verhaal van haar ontdekking van de spirituele potenties van paarden met indringende mythologie, neurologisch onderzoek en persoonlijke anecdotes. Resultaat is een buitengewoon verhaal over healing en communicatie dat de conventionele opvattingen over paarden op hun kop zet. Het begon allemaal in het begin van de jaren negentig. Na een aantal voorspellende dromen zegde zij de riskante operatie van haar zieke merrie Rasa af. Om met haar paard in contact te komen volgde ze intensief de dagelijkse processen in de kudde en ontdekte dat paarden intens emotioneel, intuïtief en intelligent zijn. Ze weerspiegelen onze diepste gevoelens. In de loop der tijd kwam ze erachter dat dit bijzondere vermogen van paarden om authentieke gevoelens van mensen te spiegelen, die ze trachten te verbergen, een krachtig therapeutisch effect kan hebben. En zo ontwikkelde Linda Kohanov haar therapie op basis van de omgang met paarden om mensen te helpen zichzelf te ontdekken en hun fijnere vermogens te ontwikkelen.

LINDA KOHANOV is auteur, spreker rij-instructeur en paardentrainer en heeft zich met name gespecialiseerd in 'leren met paarden' en 'psychotherapie met paarden' Zij heeft een eigen bedrijf Epona. Dat cursussen aanbiedt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Een boek dat de conventionele opvattingen over paarden op hun kop zet

De Tuinvijver

€7,99 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Marcel Nijland

Een goed aangelegde vijver is een verrijking van elke tuin, groot of klein. Vijvers zijn echte blikvangers: strak of juist weelderig met waterpartijen, fonteinen of beekjes. Een eenvoudige vijver is goed zelf aan te leggen, zeker de voorgevormde vijver en de folievijver. Hoe u dit aanpakt, wordt uitgelegd in deze basisgids. Naast praktische tips over ontwerp en aanleg leest u alles wat u weten moet over beplanting en onderhoud.

De belangrijkste vijverbewoners worden aan u voorgesteld, zoals goudvissen, (koi)karpers, zeelt en verschillende amfibieën. Welke dieren geschikt zijn voor uw vijver en hoe ze verzorgd moeten worden komt uitgebreid aan bos. Handige tips om ongewenste gasten zoals reigers op afstand te houden maken het boek compleet.

Decade of the Wolf

€18,50 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Douglas W. Smith & Gary Ferguson

Taal: engels
In DECADE OF THE WOLF, project leader Douglas W. Smith and acclaimed nature writer Gary Ferguson describe the journey of thirty-one Canadian gray wolves that were released in 1995 and 1996 into Yellowstone National Park and the people who faith-fully followed them.

With recently updated poignant details about the lives of these animals, including moving stories about survival and family dynamics, DECADE OF THE WOLF serves to mark the end of the opening act of this inspired, often tumultuous tale of preservation. The wolves have not only survived but completely changed the ecosystem, spilling a fresh measure of wildness across the world's first national park.

Biologist DOUGLAS W. SMITH, PHD, is head of the Yellowstone Wolf Recovery Project and has worked on this reintroduction since its inception. He lives in Gardiner, Montana.

Dieren- en plantengids voor onderweg

€16,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Eisenreich

Nog nooit was het zo eenvoudig om thuis te raken in de veelvormigheid van de natuur! Deze gids geeft beschrijvingen van ongeveer 800 soorten planten en dieren, met daarbij ca. 900 natuurgetrouwe afbeeldingen in kleur:

Paddestoelen, mossen, varens, bloemplanten met inbegrip van bomen en struiken;

Schelpdieren, slakken, wormen, kreeftachtigen, spinnen, insecten, vissen, amfibieën, reptielen, vogels en zoogdieren.

Van alle soorten worden de uiterlijke kenmerken opgegeven, naast hun verspreiding, levenswijze, ontwikkeling, voortplanting en kenmerkende gegevens. Ook wordt verwezen naar hun zeldzaamheid en eventuele beschermde status. Eenvoudige symbolen voor alle plant en diergroepen stellen de lezer in staat een soort snel op te zoeken.

Dieren fotograferen

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
voorbereiding, techniek en werkwijzen

Auteur: Ruiter

De natuurfotografie zit in de lift dankzij de toename van vrije tijd en de grotere bewustwording bij veel natuurliefhebbers. Bovendien gaf de digitale fotografie een enorme impuls aan de gebruiksvriendelijkheid. In dit boek vertelt Steven Ruiter op persoonlijk wijze hoe men meer kan halen uit de beschikbare apparatuur. Met zijn eigen ervaringen en talrijke foto's als leidraad laat hij zien hoe men zich optimaal op specifieke onderwerpen kan voorbereiden en hoe men ter plekke dient te handelen.
Een actuele en inspirerende bron van praktische kennis over dierfotografie.

Dierenliefde

€9,54 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Miersch
het seksuele leven van de dieren van albatros tot zebra

Michael Miersch beschrijft in dit boek de soms vermakelijke, soms ook bizarre wijzen waarop een groot aantal van onze medeschepselen hun seksuele drift bevredigt. Maar ook de baltsrituelen waarmee het ene geslacht het andere probeert te imponeren; de geslachtelijke statussymbolen; de soms lachwekkende verleidingsfoefjes; de jaloezie die tot explosies van 'beestachtige' gewelddadigheden kan leiden.