iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius PostNL GDPR/AVG

Dieren

Dogs (H-Z)

€13,46 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur:--
Hunde - chiens - cani - perros - honden

Dr. Burgess's Altas of Marine Aquarium Fishes 2nd edtion

€86,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Dr Herbert Axelrod & Raymon E. Hunziker III

Taal: engels


Here is a new marine fish book a truly beautiful and immensely colorful new book—that satisfies the long-existing need for a comprehensive identification guide to marine fishes. This book shows IN FUL COLOR not only the popular aquarium fishes but also the oddballs and weirdos, the large seaquarium type fishes, both warmwater and coldwater fishes, as well as both foreign and domestic fishes. In short, this book has it all, and has it in a format that will provide maximum utility to the readers: the fishes are grouped family by family in phylogenetic order—sharks and rays first, puffers and boxfishes last. The photos were taken predominantly by world-class fish photographers. Most photos are 8 to the page but some of the most beautiful of marine fishes are represented in FULL-PAGE, FULL-COLOR splendor.


Not only does this book supply photos provided with the most up-to-date scientific names, but the captions indicate the family, range, size, and optimum aquarium conditions as well. Also included in this book are family by family write-ups on the aquarium care of these fishes. Ant Ch

Dressuur met Kyra

€35,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Kyra Kyrklund & Jytte Lemkow

`Wanneer ik met een paard samenwerk, moet het er niet alleen makkelijk uitzien, het moet ook gemakkelijk zijn, voor ons allebei. Alleen op die manier kunnen we allebei gelukkig en tevreden zijn. '
Dit is het motto van dit boek, dat geschreven is voor alle ruiters die beter willen leren rijden. Kyra en Jytte leggenniet alleen de methode uit om de basis goed te leren, maar daarnaast laten ze ook op een eenvoudig te begrijpen manier zien hoe zij de Grand Prix-oefeningen trainen. Ook besteden ze aandacht aan de juiste zit en het rijden van wedstrijden.

Kyra Kyrklund is een van de beste dressuuramazones en instructrices ter wereld. Op dit moment is ze hoofdtrainer bij de Zweedse nationale stoeterij in Flyinge. Ze kreeg haar opleiding in Duitsland en Zweden en heeft met veel succes deelgenomen aan de werelkampioenschappen en de Olympische spelen.

De Deense Jytte Lemkow heeft vele aren ervaring als internationaal dressuur-jurylid, hippisch journaliste en en fotografe en illustratrice. Tijdens de Olympische spelen in Moskou in 1980 stonden ze bij wijze van spreken tegenover elkaar: Kyra Kyrlund als ruiter op Piccolo en Jytte Lemkow als jurylid. In dit boek hebben ze hun krachten gebundeld om Kyra's kennis te delen met een groot aantal paardensportliefhebbers. Met een woord vooraf van Tineke Bartels.

Eckert's Animal Physiology

€13,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Roger Eckert

This classic animal physiology text focuses on comparative examples that illustrate the general principles of physiology at all levels of organization—from molecular mechanisms to regulated physiological systems to whole organisms in their environment.

Een click met je hond

€45,05 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Jolien Schat

Dit boek gaat niet alleen maar over honden, het gaat ook over mensen, want alles wat wij doen heeft invloed op het gedrag van onze honden.

Wij zijn twee verschillende soorten, die ervoor gekozen hebben om een leven te delen. Dat kan, want ondanks dat we van elkaar verschillen zijn er veel overeen-komsten tussen honden en mensen. Net als wij, houden honden van aandacht, lekker eten en koesteren ze affectie en geborgenheid. Wij stellen prijs op veiligheid en duidelijkheid in het leven, zij ook. Mensen communiceren met elkaar, net zoals honden dat doen.

Op dezelfde manier communiceren ze met ons en kunnen wij dat met hen doen. Wij delen ons leven met één of meerdere honden, wij hebben ze een deel van ons leven gemaakt. Er is geen andere diersoort dat zo nauw met ons verbonden is als juist die hond. We knuffelen met ze, delen ons voedsel, spelen en wandelen met ze en soms slapen ze zelfs in ons bed. We troosten ze en, als het nodig is, zoeken we troost bij hen.

De nauwe band die we met honden hebben schept verplichtingen van onze kant. De belangrijkste is ongetwijfeld onze plicht om de hond zo goed mogelijk te leren begrijpen. Want er zijn natuurlijk ook verschillen. Wij duiken niet met onze neus in iemands kruis tijdens een begroeting, zoals voor een hond heel gebruikelijk is. wij rollen ook niet, zwelgend van genot, door een vissenkadaver dat al minstens een week in de zon ligt. Ons belangrijkste zintuig is ons zicht, die van honden het reuk-vermogen. Die onderlinge verschillen kunnen tot problemen en miscommunicatie tussen mensen en honden leiden. Daar waar wij ons echter in een ander kunnen verplaatsen, hebben honden die mogelijkheid niet. Als we een goede relatie willen met onze honden dan zullen we ons dus moeten verdiepen in hun gedrag en hun beweegredenen en ons op de hoogte moeten stellen van hun 'taal'.

Honden trainen is al lang geen kwestie meer van 'hij moet het maar gewoon doen'. Moderne hondentraining is gebaseerd op samenwerking en het begrip van en voor de honden. Dit boek heeft als doel u daarbij te helpen, zodat u een fijne en duurzame relatie met uw hond kunt opbouwen.

Een vogelvriendelijke tuin

€9,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Chinery

Deze gids laat zien hoe gemakkelijk het is om vogels naar je tuin te lokken. Je leest wel vogelvoer geschikt is, met welke planten je vogels een plezier doet en waar je bij nestkasten aan moet denken. Van een groot aantal tuinvogels krijg je een uitgebreide beschrijving, zodat je de soorten in je achtertuin kunt determineren en ontdekt hoe je de betreffende soort het beste kunt helpen. Volg de adviezen op en geniet het hele jaar door van het vogelleven in je tuin!

Een vreemde eend in de bijt

€10,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: F. Buissink

Een vreemde eend in de bijt Nieuwsredacties zijn er dol op. Vooral in de komkommertijd. Als zich in Nederland een dier vertoont, dat er nooit eerder is gezien, dan heb je een leuk nieuwsbericht. Zo'n vreemde eend in de bijt wordt des te sensationeler als het nieuwe dier ook nog eens jonkies krijgt en zich niet laat verjagen door klimaat of verkeer. Dan heet het al gauw dat ons land een nieuwe diersoort rijker is geworden.

Biologen denken daar anders over en zien de nieuwelingen vaak als een bedreiging van eigen inheemse natuur. Ze hebben het niet over een nieuwe diersoort, maar over een exoot.

Er zijn nogal wat exoten. Sinds het globaliseren grote vlucht heeft genomen, neemt hun aantal drastisch toe. Wat destijds begon met enkele immigranten als het konijn en de huismus dreigt nu uit te monden in een constante stroom van vreemdelingen die soms op eigen kracht reizen, maar meestal meeliften met schepen, vliegtuigen of vakantieverkeer. En de opwarming van ons klimaat zorgt voor een warm welkom voor allerlei zuiderlingen.

Vooral de internationale handel heeft voor aardig wat lastige nieuwelingen gezorgd. Kakkerlakken, muskusratten en wolhandkrabben zijn sprekende voorbeelden.

Dit boek verkent wat er zo'n beetje aan vreemdelingen te zien is. Compleet is het zeker niet. De aantallen vreemdelingen lopen in de tienduizend en er komen er nog dagelijks bij. Tegen zoveel instroom is de trage gedegenheid van een boek niet opgewassen. Deze inventarisatie is geen droge opsomming van nieuwe soorten en hun levens-wijzen, maar een verzameling levendig geschreven opstellen over de spectaculairste gevallen met veel informatie over achtergronden en oorzaken. Vaak gaat het in dit boek over hilarische blunders door mensen begaan.

Voor de Nederlander die niet zo goed thuis is in de biologie zijn de verhalen een leidraad voor wat te denken van al die exoten. Is het erg als er papegaaien vrij rond vliegen in het Vondelpark? Zijn muskusratten echt zo schadelijk? Moeten we op Nijlganzen gaan schieten? Verwoesten Japanse oesters de Waddenzee of moeten we echt vrezen voor dodelijk giftige Australische spinnen? En mogen we nieuwkomers ook gewoon leuk vinden?

Mythe, geruchten en werkelijkheid worden van elkaar gescheiden en de exoten krijgen hun juiste plaats toebedeeld in dit land waar geen centimeter grondoppervlak. nog oorspronkelijk natuurlijk is.

Eerste hulp voor vogels

€7,99 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Tim Hawcroft

Weet wat u doen moet, voor het te laat is! Praktische adviezen over:
• hoe u een diagnose stelt
• hoe u een gewonde vogel benadert en vastpakt
• elementaire eerstehulptechnieken
• het voorkomen en behandelen van verwondingen en ziekten
• wanneer u de dierenarts in moet schakelen