iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
De nieuwe editie van 'Ontdek je gebruiksaanwijzing' is uit! Koop hier een gesigneerde versie. Lees hier meer over het beïnvloeden van je spanning!.

Dieren

Toon als           
Volgorde

Geiten

Auteur: Verschure

Niet alleen op kinderboerderijen is de geit geliefd, hij is ook een populair huisdier voor vele particulieren. In deze rijk geïllustreerde uitgaven vindt u informatie over de populaire 'huisgeit', namelijk de Dwerggeit, maar ook over andere veel voorkomende geitenrassen als de Saanengeit en de Nederlandse witte geit. Dit enthousiast en deskundig geschreven boek is zowel een praktische handleiding voor de hobbygeitenhouder, als een breed naslagwerk voor een ieder die meer over geiten wil weten. De volgende onderwerpen komen aan bod:
* uiterlijk
* rassen
* huisvesting
* verzorging
* voeding
* ziektes en aandoeningen
* voortplanting

Hamsterlopaedia

Auteur: Chris and Peter Logsdail

Taal: engels

A complete guide to hamster care

. . . the better you will understand its specific needs and requirements.


In Hamsterlopaedia you will find invaluable guidance on every aspect of hamster care and health, broken into the following easy-to-read sections:


1. Principles of hamster keeping, with information on housing, feeding and breeding.


2. Health care, detailing anatomy and physiology, with an A-Z listing of hamster diseases.


3. Breeding and showing, with advice on planning a breeding programme, pregnancy, birth, and rearing the young, as well as tips on showing hamsters.


Readers will learn:


• How to care for a hamster

• How to handle and groom a hamster

• How a hamster's body works

• How to recognise hamster diseases

• How to identify different hamster varieties

• How to breed and exhibit hamsters.


Hamsterlopaedia will prove an essential reference for all those who want to provide the very best for their hamsters.

Handboek kooi- en volierevogels

Auteur: Alderton

Deze prachtige geïllustreerde gids met meer dan 800 kleurenfoto's over het verzorgen van kooi- en volièrevogels is onmisbaar voor elke vogel liefhebber
Het boek bevat de informatie die u nodig hebt voor het kiezen van de juiste vogel, het kweken en het tentoonstellen van vogels. Verder bevat dit boek een overzicht van de belangrijkste benodigdheden voor het houden, voeden en verzorgen van vogels.
De gezondheid van uw vogel is erg belangrijk. Vandaar dat dit boek vol staat met tips om de vogels levendig en in goede conditie te houden, de ziektes die veel voorkomen en de handelingen die bij problemen moet worden verricht.
Deze praktische handleiding bevat alle benodigde informatie voor het houden van vogels

Handboek voor kleine dieren en hun verzorging

Auteur: Alderton

Betrouwbare gids voor de verzorging van kleine zoogdieren, vogels, amfibieën, reptielen, insecten en vissen s Het juiste huisdier kiezen, inclusief advies over exotische soorten en de beste dieren voor kinderen.

• Alles wat u nodig hebt om uw huisdier goed te huisvesten, voeden en beweging te geven
• Hoe u uw huisdier fit en gezond houdt en wat u moet doen als het ziek is
• Geïllustreerd met ruim 800 kleurenfoto's
• Informatieve teksten van een autoriteit op dit terrein


• Onmisbaar naslagwerk met kleurenfoto's voor het hele gezin over het houden van de populairste huisdiersoorten en -rassen
• Praktisch advies bij het kiezen en kopen van een huisdier, huisvesting, voeding, oppakken, showen en gezondheid

• Gedetailleerde informatie over kleine zoogdieren, kooi- en volièrevogels, ongewervelden, reptielen, amfibieën en vissen

Handboek voor kooi- en volierevogels

Auteur: D. Alderton

Deze prachtige geïllustreerde gids met meer dan 800 kleurenfoto's over het verzorgen van kooi- en volièrevogels is onmisbaar voor elke vogel liefhebber

Het boek bevat de informatie die u nodig hebt voor het kiezen van de juiste vogel, het kweken en het tentoonstellen van vogels. Verder bevat dit boek een overzicht van de belangrijkste benodigdheden voor het houden, voeden en verzorgen van vogels.

De gezondheid van uw vogel is erg belangrijk. Vandaar dat dit boek vol staat met tips om de vogels levendig en in goede conditie te houden, de ziektes die veel voorkomen en de handelingen die bij problemen moet worden verricht.

Deze praktische handleiding bevat alle benodigde informatie voor het houden van vogels.

Het complete handboek voor katten, kattenrassen en kattenverzorging

Auteur: Edwards

In dit complete naslagwerk vindt u alle belangrijke, erkende kattenrassen: van de exotische langharige Pers tot de haarloze Sphyns; van de immer populaire Korthaar tot de staartloze Manx. Maar ook zeldzamere rassen zoals de Singapura, Ocicat, Bengaal en Japanse Bobtail zijn terug te vinden in dit boek.
Door de boeiende beschrijvingen krijgt u essentiële informatie over de specifieke verzorging, gedragskenmerken en aard van elke ras. U krijgt deskundige en uitgebreide aanwijzingen voor de verzorging van uw kat.
Tips over voeding, fokken, tentoonstellen en ziekte zullen niet ontbreken in dit uitgebreide en informatieve boek.

Het Dierenbrein

James L. Gould en Carol Grant Gould
bewustzijn, leergedrag, inzicht en intelligentie bij dieren

- Waarnemingsprocessen en ervaringen
- Aangeboren gedrag
- Typisch leergedrag
- Inzicht of instinct?
- Het vernuft van ongewervelde dieren
- dieren als architecten
- Jagen en ontsnappen
- Sociale en persoonlijke kennis
- Logica en Het gebruik van taal
- Wat weten we van onszelf?

Etholoog Frans van der Helm schreef in NRC-Handelsblad naar aanleiding van de Amerikaanse editie onder meer: "Een helder slothoofdstuk behandelt de mens - met natuurlijk de omgekeerde benadering. Ook bij mensen vindt een flink deel van het gedrag automatisch en onbewust plaats; de onderliggende hersenprincipes verschillen niet zo gek veel van die bij andere zoogdieren. Met dit hoofdstuk is het mooi geselecteerde overzicht van een veld vol uiteenlopende dieren compleet; een overzicht dat iedere aspirant-bioloog of -psycholoog mee zou moeten krijgen. De boodschap dat er minder is dat mens en dieren scheidt dan we z denken, is niet nieuw, maar in dit geval wordt die gebracht met de degelijkheid van een studieboek en de leesbaarheid van een vlot dierenboek."

Het frettenboek

Auteur: van Zalinge

Stapsgewijs wordt er in dit boek duidelijk gemaakt hoe men de fret een hem passende en goede verzorging geven kan, waardoor optimaal te genieten valt van dit boeiende gezelschapsdier. Alle facetten rond het houden van fretten worden uitgebreid behandeld. Uit de illustraties leert men op grappige wijze het karakter van de fret en zijn reacties op de omgeving kennen. Door het uitgebreide trefwoordenregister kan dit boek uitstekend dienst doen als naslagwerk. HET FRETTENBOEK mag dan ook in de bibliotheek van de rechtgeaarde frettenliefhebber zeker niet ontbreken.