30 dagen zichttermijn
     Verzending met:
PostNL (2 werkdagen, prijs vanaf € 4,36) PostNL
Veilig betalen met:
iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort, Belfius iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort, Belfius
Minimum orderbedrag is 8 euro.     

Diversen

Toon als
Volgorde

1001 Nachten van passie en genot

Auteur: --
Combineer de deelbare bladzijden en je nachten zijn nooit meer hetzelfde

Dit boek vormt de volmaakte manier om meer vurigheid, afwisseling en plezier in je liefdesleven te brengen. Met deze unieke gids met deelbare bladzijden kun je experimenteren met duizenden spannende seksuele combinaties. Van opwindend voorspel tot Kama Soetra-standjes je hartstocht zal gegarandeerd ontbranden en je leert spannende nieuwe technieken.  

Je kunt het boek op verschillende manieren gebruiken:
- kies willekeurige bladzijden en ontdek wat je echt spannend vindt;
- combineer alle mogelijkheden, van sensuele massage tot ultrastimulerende houdingen en gedurfd rollenspel;
- kies om de beurt met je partner een compleet nieuwe seksuele ervaring;
- laat je verrassen en ervaar het ultieme seksuele genot!

€26,00 incl. BTW
exclusief verzendbijdrage

101 Goed met Geld Tips

Auteur: Marieke Henselmans

101 goed met geld tips is een leuk en inspirerend boek vol met praktische tips om slim met je geld om te gaan. Het bevat niet alleen praktische tips, maar ook adviezen om overzicht te houden op je geldzaken. En veel inspiratie om zelf keuzes te maken en prioriteiten te stellen in je uitgaven. Van de bekende huur- en zorgtoeslag, het verhuren van een kamer tot het verkopen van overtollig huisraad op Koninginnedag. Marieke Henselmans brengt de tips met humor en zonder te moraliseren. Het blijft tenslotte je eigen geld.

Marieke Henselmans is schrijver, hulpverlener en moeder van drie grote kinderen. Zij werkte mee aan het veelbekeken televisieprogramma Geen cent te makken, schrijft columns voor het AD en geeft in heel Nederland lezingen en workshops. Ze schreef verschillende boeken over besparen, waaronder Consuminderen met kinderen, Besparen maar!, en de succesvolle Bespaarkalenders. Eerder verscheen bij Uitgeverij Carrera haar boek Crisis-checklist.

Marieke Henselmans
101 goed met geld tips
Talloze ideeën om niet méér geld uit te geven dan nodig is

Marieke Henselmans is al jaren dé besparingsdeskundige van Nederland! Het Nibud staat voor Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting. Het is een onafhankelijke stichting, die haar advies baseert op eigen onderzoek.

Verschijningsdatum 1 juni 2009 | Uitvoering paperback | Formaat 12,5 x 20 cm
Omvang 144 blz. | Omslagontwerp Riesenkind | Prijs ¤ 9,90 | NUR 793 | ISBN 978 90 488 0240 1
9789048802401
Uitgave in samenwerking met Nibud
€8,00 incl. BTW
exclusief verzendbijdrage

365 optische illusies

Auteur:
houd je hersenen voor de gek, het hele jaar door! Als handige bureaustaander!

Houd je hersenen voor de gek, het hele jaar door!
In deze kalender vind je 365 optische illusies die je doen twijfelen aan wat je ziet. Vormen, kleuren, letters, figuren, dimensies. . . Je zult je ogen niet meer geloven!
€16,80 incl. BTW
exclusief verzendbijdrage

501 filmsterren

Auteur: Steven Jay Schneider / Jamie Ewbank

Van Marilyn Monroe tot Meryl Streep, van Charles Chaplin tot Clint Eastwood, in dit boek komen de meest spraakmakende filmsterren aan bid die tot ieders verbeelding spreken, miljoenen fans over de hele wereld hebben bezield en onsterfelijk zijn geworden door hun prestaties op en naast het witte doek. Dit boek biedt een overzicht van de grootste sterren uit de filmgeschiedenis. Het is rijkelijk geïllustreerd met portretten, filmfragmenten en foto's achter de schermen en bevat veel boeiende weetjes. Het is dan ook onmisbaar voor studenten die een filmopleiding volgen, voor filmfanaten en voor liefhebbers van cultuur in het algemeen. Aan welke filmster is minimaal één pagina gewijd, waarbij telkens de topfilms, de sterkwaliteiten en alle belangrijke gebeurtenissen naast het witte doek worden vermeld.
€10,07 incl. BTW
exclusief verzendbijdrage

A flower Fairies Treasury

Auteur:

Taal: Engels

In 1923 Cicely Mary Barker’s first book, Flower Fairies of the Spring, was published. Its immediate success led to the addition of more titles until, twenty—five years later, Cicely had completed the series of Flower Fairies books. With each book, Cicely grew in artistic confidence although from the first her accuracy of botanical detail and the delicate charm of her young fairies captivated both children and adults alike.

This beautiful treasury contains a collection of the bestrloved Flower Fairies illustrations with their poems. The enlarged format of the watercolour illustrations are reproduced from the recently reoriginated printing plates so that their delicacy and detail can be seen to the finest advantage and Cicely’s skilled craftsmanship as an artist can be fully appreciated. The enchanted world of the Flower Fairies is beautifully represented in this gift edition, making this a book to treasure for always.
€16,69 incl. BTW
exclusief verzendbijdrage

A la limite

Auteur: Annemie Struyf Lieve Blancquaert
Verhalen voor leven, liefde en dood

Voor de reeks 'À la limite' in 'Knack Weekend' ging journaliste Annemie Struyf samen met fotografe Lieve Blancquaert op zoek naar mensen die leven op het scherp van de snee, op of over de limieten van leven, liefde en dood. Het resultaat is een boek vol verhalen over leven, liefde en dood.
Het is meer dan een selectie van de sterkste artikelen uit de serie. Het is meteen ook het grappige en meeslepende verhaal van de achter-, onder-, boven- en zijkant van het reportagewerk. Het relaas van al die persoonlijke, leuke, trieste en hilarische randvertellingen die ze wel aan hun vrienden, maar nooit aan het papier toevertrouwden.
Drie jaar samen on the road!
Een boek geschreven zonder sensatiezucht of valse pathetiek. Alleen verhalen en beelden die je nekvel vastgrijpen en niet meer loslaten.
€12,19 incl. BTW
exclusief verzendbijdrage

A Lasting Reward

Auteur: Yissakhar Benyaacov
Memoirs of an Israeli diplomat

Taal: Engels

No other type of book can compare to an Israeli autobiography for bearing witness to the events that have shaped the history of the Jewish people in the last century. Yissakhar Ben-Yaacov's memoirs are an outstanding example. In A Lasting Reward, the author describes his life in detail, covering many exciting events - both well—known and not so well-known - events that span several decades and continents. A native of Germany, Ben—Yaacov served . as a represEntative of Israel's Foreign Ministry for almost forty years, where he fulfilled a wide range of positions. His insightful descriptions of the inner workings of the Foreign Ministry, the calling of an lsraeli diplomat, and the interplay between his private life and public activities create an emotional reading experience that will move and inspire the reader.
€20,14 incl. BTW
exclusief verzendbijdrage

Agama Djawa Sunda

Auteur: Wim Straathof

het verhaal van een andersdenkende groepering in een overwegend islamitisch land (Indonesië 1964-1971)

In het religieuze landschap van het eiland Java, dat grotendeels islamitisch is, neemt de zogenoemde Agama Djawa Sunda-religie - van een bevolkingsgroep die in West-Java woont rond de plaats Ceribon - een bijzondere plaats in. Deze Agama Djawa-beweging is een godsdienstige beweging met eigen gebruiken, wetten en riten, die in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw door de Indonesische overheid gedwongen werd aansluiting te zoeken bij een van de vier grote godsdiensten van Indonesië: islam, christendom, hindoeïsme en boeddhisme. Omdat er getornd werd aan de rechtsgeldigheid van hun wettig gesloten huwelijken, voelden zij zich in hun bestaan bedreigd. Daarom zocht in 1964 de geestelijk leider van deze groep contact met de katholieke gemeenschap van Ceribon, bij wie zij zich aansloten en katholiek werden.
Wim Straathof, die van 1964 tot 1971 als katholiek priester bij deze Sundanese groepering werkte, doet daarvan in Agama Djawa Sunda. Het verhaal van een andersdenkende groepering in een overwegend islamitisch land in woord en beeld kleurrijk verslag.
Ook gaat Straathof uitvoerig in op de geografische, historische en culturele aspecten van volk en land van het bijzondere en kleurrijke eilandenrijk Indonesië.
€9,95 incl. BTW
exclusief verzendbijdrage