iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Gratis verzending in Nederland. Afhalen ook mogelijk bij ons magazijn in Heerhugowaard.

Diversen

Toon als           
Volgorde

Was getekend

Auteur: E. Veerman

Zij vervullen een voorbeeldfunctie. Voor lotgenoten, voor valide sporters, voor de medemens en voor de maatschappij in het algemeen. Twaalf paralympische sporters vertellen hun levensverhaal, geportretteerd door auteur Eddy Veerman en fotografe Mathilde Dusol. Gehandicaptensporters vragen en verdienen een volwassen positie. Steeds vaker oogst hun doorzettingsvermogen bewondering. Meer en meer ook gaat de aandacht uit naar de prestaties van de paralympische sporters en springt niet louter de beperking in het oog. Dit boek richt de schijnwerpers op de mens achter zowel die prestatie als de handicap. In woord en beeld passeren twaalf Nederlandse topsporters met een lichamelijke beperking de revue, onder wie de gouden medaillewinnaars Esther Vergeer en Pieter Gruijters. Indrukwekkende en inspirerende verhalen over hindernissen en nieuwe kansen, angst, acceptatie en ambitie en over levens waarin elke dag topprestaties geleverd moeten worden.

Was het maar lente

over winterdepressie lichttherapie en bioritmes

Auteur: Stefan Lucius

Jaarlijks ervaart een op de zestien Nederlanders in de herfst en winter allerlei klachten, zoals neerslachtigheid, vermoeidheid en een toegenomen eetlust.
Was het maar weer lente! is bedoeld voor alle mensen met een winterdepressie, maar ook voor mensen die om andere redenen verstoringen in hun dag- en nachtritme hebben, zoals het geval is bij een jetlag en het werken in ploegendiensten. De behandelmogelijkheden worden uitgebreid besproken en er worden praktijkvoorbeelden gegeven. Het boek sluit af met veelgestelde vragen en antwoorden, en een lijst met informatieve bronnen en aanbevolen adressen.
Stefan Lucius specialiseerde zich vanuit de klinische psychologie en psychofarmacologie op het gebied van slaap, slaapstoornissen en bioritmiek. Vanuit ChronoMed (een behandel- en adviescentrum voor slaapstoornissen en problemen in de bioritmiek) participeert hij actief in internationale vakverenigingen en heeft de behavioural sleep medicine zijn bijzondere aandacht.

Was ist ein geistiger Meister?

Taal: duits

Auteur: Omraam Mikhael Aivanhov

» Seinem Meister zu begegnen bedeutet fik den Schler, eine Mutter gefunden zu haben, die ihn willig neun Monate unter ihrem Herzen tr:ágt, um ihn in der geistigen Welt ins Leben zu rufen. Und wenn er in dieser Welt geboren ist, das heiBt wenn er geistig erwacht ist, dann schauen seine Augen die Schënheit der Schdpfung, hëren seine Ohren das gottliche Wort, kostet sein Mund die himm-lischen Speisen, tragen seine FiiBe ihn an die verschiedensten Orte des Raumes, um Gutes zu tun, und lernen seine Hinde in der feinstofflichen Welt der Seele zu erschaffen. «

Wat denkt mijn kat

Auteur: Gwen Bailey

• Waarom geven katten 'kopjes'?

• Waarom raken katten verstrikt in bomen?

• Waarom gaan katten zitten op mensen die niet van katten houden?

Zou u niet dolgraag willen weten wat uw kat denkt? Deze gids is geschreven door een bekende deskundige op het gebied van dierengedrag. De wetenswaardigheden over kat-ten geven inzicht in hoe onze viervoeters denken. Al snel kunt u het gedrag van uw kat aan de hand van zijn lichaamstaal en signalen juist interpreteren en reageren op wat hij 'vertelt'.

Wat een bende!

Auteur: Linda Groen

'Wat een rommel is het hier. ' 'Mijn leven is een chaos. ' 'Ik heb geen overzicht. ' Dit zijn herkenbare verzuchtingen voor mensen die moeite hebben om orde aan te brengen in hun leefruimte en leven.

Hoe komt het dat men de chaos niet lijkt te kunnen bedwingen? Is er een oorzaak aan te wijzen van de rommel? Het probleem kan praktisch zijn, bijvoorbeeld een overvolle kast waar niets uitgehaald kan worden zonder dat andere spullen eruit vallen. Of een garage waar de auto niet in kan omdat er te veel spullen staan. Vaak is het probleem uitgebreider: het hele huis is een rommel, de agenda is overvol, of de kamers zijn smerig omdat het maar niet lukt om structureel schoon te maken. Dit boek gaat over verschillende oorzaken van rommel en biedt vele tips en praktische oplossingen om de chaos het hoofd te bieden.

Wat heb ik eigenlijk gezegd?

Auteur:
Gretha Aerts spoort haar leerlingen aan vragen te stellen en te leren vertrouwen op de eigen ervaring, voorbij ideeën of patroon-matigheden. Niets is heilig aan zen. Niet de vormgeving, niet de woorden, niet de leraar en niet de boeddha. Alles is hulpmiddel. Alleen jijzelf kan jouw leven leven met al zijn prettige en onprettige kanten. Aan de hand van koanverhalen benadrukt zij hoe waardevol het zitten in zaten is: de behulpzame houding waarin je lichaam en geest bijeenbrengt en lichaam-geest als bewustzijn aanwezig laat zijn. Om de stilte te verkennen en vrienden te worden met de eigen geest, onrust en ongemakken te laten zijn zonder dat er iets hoeft. En. ook om te komen bij de wijsh.eid en de compassie die ieder van ons in zich draagt. In deze teksten komt steeds weer de paradox naar voren om vertrouwd, te raken met dit leven dat in wezen ongrijpbaar is. Gretha Aerts laat zien dat alles erbij hoort, dat het mens-zijn compleet is —een immense acceptatie van mens-zijn.

Wat is de rode draad in jouw leven ?

Auteur: Hermien de Ridder

Vanuit haar jarenlange ervaring ziet Hermien de Ridder dat ieder mens uniek is en dat mensen tegelijkertijd dezelfde thema’s hebben die belangrijk zijn in hun leven en als rode draden tevoorschijn komen. Via dansen alsof niemand kijkt kom je langs muziek, wandel je met Frans mee op de pelgrimsweg, ontmoet je eenzaamheid en vrijheid, neem je een kijkje in de voor ons oog onzichtbare wereld van oneindige patronen en eindig je bij liefde. Dit boek met mooie verhalen kan je helpen om je eigen kracht en grootsheid te ontdekken. Illustraties verduidelijken de praktische oefeningen en maken het boek heel functioneel.

Wat je baby vertelt

Auteur: Tracy Hogg
secrets of the babywhisperer

Of het nu je eerste kind is of het zoveelste, je hoopt dat dit het meest voorbeeldige kind zal worden en je neemt je voor de meest voorbeeldige ouder te zijn. Helaas komt het zelden voor dat je baby zich gedraagt zoals je verwacht of gehoopt had. Iedere ouder krijgt, gevraagd en ongevraagd, veel adviezen. Pak de baby op als hij huilt. Pak de baby niet op als hij huilt. Kleed het kind warm aan. Kleed het kind niet te warm. Maar wat is het beste voor jóúw baby? Tracy Hogg ontwikkelde twee methodes, die even simpel als doeltreffend zijn. Daarmee kan je niet alleen het gedrag van je baby beter begrijpen, maar ook tijd voor jezelf houden. Daarbij geeft ze ook nog heel veel tips over slapen, in bad stoppen, borst- of flesvoeding geven en nog veel meer. De praktische adviezen uit Wat je baby vertelt helpen je niet alleen een gezonder en gelukkiger kind te krijgen, maar ook een rustiger en gelukkiger gezinsleven. Een uniek, praktisch en helder handboek voor iedere ouder.