iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Gratis verzending in Nederland. Afhalen ook mogelijk bij ons magazijn in Heerhugowaard.

Diversen

Toon als           
Volgorde

Independent Study

Taal: engels

Auteur: Joelle Charbonneau

In the series debut The Testing, sixteen-year-old Cia Vale was chosen by the United Commonwealth government as one of the best and brightest graduates of all the colonies . . . a promising leader in the effort to revitalize postwar civilization. In Independent Study, Cia is a freshman at the University in Tosu City with her hometown sweetheart, Tomas—and though the government has tried to erase her memory of the brutal horrors of The Testing, Cia remembers. Her attempts to expose the ugly truth behind the government’s murderous programs put her—and her loved ones—in a world of danger. But the future of the Commonwealth depends on her.

India

Auteur: Steve McCurry

Features a vast range of colourful, magical, intense and contradictory photos from the admired photographer, with captions throughout and an introductory essay from William Dalrymple, author of The Last Mughal

India explores the lives of everyday people in extraordinary settings through the lens of Steve McCurry, one of the most admired photographers working today.

Steve McCurry: India explores the lives of everyday people in extraordinary settings through the lens of Steve McCurry, one of the most admired photographers working today. This new portfolio of emotive and beautiful photographs from India features 150 previously unpublished images taken across the Indian subcontinent, along with iconic photographs that are famous worldwide.

Indigo-kinderen als geschenk en uitdaging

Auteur: Hehenkamp
handboek voor het herkennen van en omgaan met kinderen van de nieuwe tijd

Handboek voor ouders, docenten en hulpverleners voor het herkennen van en omgaan met nieuwetijdskinderen. Indigo-kinderen, nieuwetijdskinderen, sterrekinderen, het zijn verschillende benamingen voor eenzelfde verschijnsel: er komen relatief steeds meer kinderen op de wereld die op de een of andere wijze 'anders' zijn.
Zie foto voor de achterkant van het boek.

Indonesie

Auteur: G. Saunders

De Cultuur Bewust!-gids geeft toeristen en zakenlieden belangrijke informatie met betrekking tot de cultuur van alledag in het land van bestemming. Anders dan in de gebruikelijke reisgidsen wordt de lezer in deze reeks bijgespijkerd op het gebied van omgangsvormen, normen en waarden, hoe zich te gedragen en wat verwacht mag worden op zakelijk en sociaal gebied. Het zijn beknopte zakformaatgidsen met interessante wetenswaardigheden over het dagelijks leven. Een must voor iedereen die naar het buitenland gaat voor vakantie, studie of werk.

Indonesie

Auteur: Roland Dusik

Een praktische reisgids voor de individuele reiziger die geïnteresseerd is in de bezienswaardigheden maar ook in de achtergronden van land en volk.

In een oogopslag.
Elk hoofdstuk begint met de hoogtepunten, originele tips, aanbevolen routes, reisplanning en beste reisperiode.

Praktische reisinformatie.
Adressen en prijzen van hotels en restaurants, openingstijden van musea en andere bezienswaardigheden, winkelen en bus- en treinverbindingen.

Kaarten, plattegronden en een reisatlas.
Overzichtskaarten, stadsplattegronden en een beknopte atlas achterin zorgen voor een goede oriëntatie.

Indonesië: Java-Bali-Lombok

Auteur: Leon Peterse

Na een jarenlange dip is Indonesië helemaal terug als toeristische bestemming. Het aantal reizigers naar de archipel neemt de laatste tijd fors toe en daarmee groeit ook de behoefte aan betrouwbare reizigersinformatie. In deze gids wordt uitgebreid aandacht besteed aan de populaire bestemmingen Java, Bali en Lombok – drie eilanden die in menig opzicht elkaars tegenpolen vormen.
Java is het dichtbevolkte culturele en economische centrum van het land, een interessant reisdoel met thee- en kruidnagelplantages, vulkanen, boeddhistische monumenten en sultansteden. Bali is het buitenbeentje, met een door het hindoeïsme geïnspireerde cultuur – die sterk verschilt van de rest van Indonesië –, bijzondere tempels en zonovergoten stranden. Lombok, dat voornamelijk wordt bewoond door de Sasaks – deze oorspronkelijke bevolking hangt nog een vorm van de islam aan die alleen op dit eiland voorkomt –, heeft een ongerept binnenland en ‘Bounty-eilanden’ voor de kust.

Leon Peterse maakte samen met zijn partner en co-auteur Joke Petri tientallen reizen naar een groot aantal Aziatische bestemmingen. Eerder schreven ze voor Dominicus onder meer de reisgidsen Birma (Myanmar), Cambodja, India, Laos, Nepal, Vietnam en Zuid-India.

Indonesische keuken

Auteur: Owen

Het Indonesische eilandenrijk kent een rijke eettraditie en herbergt een schat aan regionale recepten, waarvan de meeste nooit op schrift zijn gesteld. Om deze zeer smakelijke gerechten aan de vergetelheid te ontrukken, verzamelde de bekende acteur Sri Owen tijdens haar reizen door de archipel recepten en verhalen van grootmoeders, ze ontfutselde geheimen van bediendes en keek mee in de keuken van jonge professionele chef-koks van de Indonesische hotelscholen. De receptenbundeling die daaruit ontstond, is door haar aangepast aan de moderne kookopvattingen en bereidingswijzen. Op deze manier brengt ze de regionale keukens van het land onder de aandacht en wil ze traditionele gerechten behouden die op het punt staan te verdwijnen.

Indonesisch-Nederlands ; Nederlands-Indonesisch

Auteur: --
Wolters mini woordenboek Indonesisch-Nederlands ; Nederlands-Indonesisch

ruim 10.000 begrippen in twee talen;
aparte menu-lijsten;
informatie over tijdsaanduiding, getallen, dagen van de week, onregelmatige werkwoorden, veel gebruikte afkortingen ;
lijst met nuttige uitdrukkingen en zinnen