iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Binnen 4 uur geleverd in de plaatsen Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk en Obdam. Ophalen in Heerhugowaard ook mogelijk!

Diversen

Toon als           
Volgorde

Wat zeg je?

de taal van het lichaam bij de verzorging van kinderen

Auteur: Inga Mol

Baby's en kleine kinderen worden heel veel aangeraakt. Ze hebben nog geen woorden. Voor het kleine kind is de aanraking letterlijk het meest veelzeggende in zijn bestaan. Het is zijn eerste taal. Hoe je die taal kunt leren verstaan én spreken, is het onderwerp van dit boek. 'Wat zeg je?' is voor iedereen die kinderen verzorgt en voor iedereen die met kinderen werkt.

Water

Auteur: Marq De Villers

De Villiers reports from hot spots as diverse as China, Las Vegas and the Middle East, where he has crafted a powerful narrative about the lifeblood of civilizations, the global consequences of human thirst, and solutions that may avert the coming water wars.


Taal: engels

Waterklankmandala's kleuren

Auteur: Robert Boerman

Waterklankmandala's zijn prachtige figuren om al kleurend van te genieten. Ze zijn ontstaan uit waterklankbeelden, die een diepere uitwerking op je kunnen hebben.

Een waterklankbeeld is het beeld van water dat door geluid in beweging is gebracht. Door verschillende frequenties te gebruiken, ontstaat elke keer een ander patroon in het wateroppervlak. Omdat je hersenen ook met frequenties werken, hebben deze beelden invloed op je en kunnen ze je tot rust brengen.

Naast de in te kleuren waterklankmandala's zijn er afbeeldingen van de oorspronkelijke waterklankbeelden te zien, waar je op kunt mediteren. Ook wordt er enige achtergrondinformatie over de waterklankbeelden gegeven. Maar vooral staat dit boek garant voor vele uren kleurplezier.

Robert Boerman is onderzoeker, fotograaf, visionair en kunstenaar. Hij is een expert in het fotograferen van waterklankbeelden.

We Drink from Our Own Wells

Taal: engels

Auteur: Gustavo Gutierrez

After twenty years, We Drink from Our Own Wells remains a classic expression of Latin American spirituality by a pioneer of liberation theology. Starting from St. Bernard of Clairvaux's counsel to root spirituality in one's own experience, Gustavo Gutierrez outlines the contours of a spirituality rooted in the experience of the poor and their stuggle for life. His aim is to reflect on the contemporary road to holiness - the passage of a people through the solitude and dangers of the desert, as it carves out its own way in the following of Jesus Christ. This spiritual experience is the well from which we must drink. From it we draw the promise of resurrection.

We komen eraan !

Auteur: S. Rooijen

In dit boek wordt aandacht besteed aan de verschillende varianten van zorg-aan-huis. Daarnaast zijn er thematische hoofdstukken over de samenwerking met andere maatschappelijke voorzieningen, professionalisering, methodisch werken en kwaliteit van leven. Ook worden de toekomstige ontwikkelingen belicht. Het boek bevat opiniërende hoofdstukken die uitnodigen tot discussie. Tevens schrijven twee ex-cliënten over hun ervaringen met zorg-aan-huis.

We kunnen niet allemaal Duitsers zijn

Auteur: Wouter Meijer

Waarom is niet iedereen in Europa Duits? De bewondering voor het grootste land van de EU werd de afgelopen jaren steeds groter. En inderdaad: Duitsland is kampioen export, heeft het diploma 'Hoe verwerk ik mijn verleden' met vlag en wimpel gehaald, en misschien zou het wel beter zijn voor de economie, het milieu en de wereldvrede als iedereen Duitser was. Maar wie zoals Wouter Meijer jarenlang in Duitsland woonde en werkte, ziet ook de andere kant. Het groeiende leger van onderbetaalde flexwerkers, de krampachtige omgang met extreemrechts, en de rol op het wereldtoneel die veel Duitsers helemaal niet zien zitten.

We presteerden nog lang en gelukkig...

Auteur: Tjip de Jong

Hans en Grietje die op een slimme manier samenwerken om de boze heks te ontvluchten, koning Midas die door zijn hebberigheid in een lastig parket belandt, Jaap die via een bonenstaak naar de hemel klimt om zijn droom te bereiken: wie is er niet opgegroeid met sprookjes? In dit boek laten Tjip de Jong en Simon van der Veer zien dat deze verhalen niet alleen betoverend mooi zijn, maar dat we er ook een hoop van kunnen leren. Ze verbinden een aantal wereldberoemde sprookjes aan organisatieverbetering en bieden zo een nieuw perspectief om bijvoorbeeld een verandering in leiderschapsgedrag te realiseren, een effectievere samenwerking te organiseren of naar een klantgerichte cultuur toe te werken. Daarmee is We presteerden nog long en gelukkig een uniek boek vol sprookjesachtige handvatten om organisaties beter te laten presteren. een fris perspectief op organisatieverbetering en -vernieuwing. praktische handvatten waarmee je direct aan de slag kunt. uitdagende intermezzo's van managementexperts en leiders als Toon Gerbrands, Arend Ardon, Jaap Peters en Joseph Kessels.

We zijn al lang onderweg

Auteur: Jasper Mikkers

40-jarig dichterschap bekroond met imponerende nieuwe bundel Ieder is op reis in de nieuwe bundel van Jasper Mikkers. Daadwerkelijk, of in gedachten. Aanvankelijk lijkt de vraag in welke richting de reis gaat er niet toe te doen. De zorgen van elke dag eisen alle aandacht op. Tot er een stilte valt, en de twijfel toeslaat. Waar gaan we eigenlijk naartoe? In We zijn al lang onderweg gaat ieder op zijn eigen manier om met de hunkering naar een uiteindelijke waarheid, een anker, een richting, een doel. Het verlangen meer te zijn dan door toeval bezield stof laat zich niet aan banden leggen. Losgeslagen door twijfel zet de reiziger zijn tocht voort, speurend naar houvast, tekens en antwoorden. In de hem typerende heldere en meeslepende taal neemt Jasper Mikkers de lezer mee op een opvallend klassieke en imponerende reis.