iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
De nieuwe editie van 'Ontdek je gebruiksaanwijzing' is uit! Koop hier een gesigneerde versie. Lees hier meer over het beïnvloeden van je spanning!.

Diversen

Toon als           
Volgorde

Wenen in het fin de siecle

Auteur: Schorske
De crisis van het liberalisme en het ontstaan van de moderne kunst

In de laatste jaren van de 19e eeuw bevind Wenen, de toenmalige hoofdstad van de Habsburgse dubbelmonarchie, zich in een toestand van politieke desintegratie en chaos. De liberale klasse, die 40 jaar eerder de macht had verworven, bleek niet in staat de snel groeiende sociale krachten te controleren. Tegen 1900 namen de nieuwe moderne massabewegingen - socialisme, pangermaans nationalisme en antisemitisme - de macht over van de gedemoraliseerde liberalen, een voorbode van de politieke omwenteling die amper 20 jaar later in heel Europa zou plaats vinden.

Wereld vol gevaar

Auteur: David Baldacci


Spannend tweede deel uit YA-serie The Finisher van bestsellerauteur David Baldacci.

Delph en ik hoorden dreunende hoeven op de grond, klapperende vleugels in de lucht en schrille kreten van onbekende schepsels. Ik hield mijn toverstaf in de aanslag, niet weten of er hordes afschuwelijke beesten op ons af zouden komen.Vega Jane en haar beste vriend Delph hebben van tovenares Astrea geheime instructies gekregen waarmee ze het levensgevaarlijke Moeras zouden kunnen doorkruisen – nooit eerder is dat iemand gelukt. Het Moeras bestaat uit vijf Cirkels vol gevaar, het ene nog groter dan het andere: een doolhof van botten, een rivier waarin de dood de wacht houdt, een verschroeiend hete vlakte, een wezen dat op zielen jaagt en een ondoordringbare, betoverde muur... Astrea heeft Vega Jane alles geleerd wat ze wist. Maar is dat genoeg om te overleven in een moeras dat is geschapen om te doden?Het spannende vervolg op The Finisher: Rennen voor je leven."Vergeet Katniss Everdeen, Vega Jane heeft ons hart gestolen' – de Amerikaanse pers over The Finisher

Wereldplekken

Auteur: National Geographic Reisgids

National Geographic Wereldplekken presenteert de 50 meest ongerepte, verlaten, ruige en schilderachtige plaatsen op aarde. Van afgelegen valleien, indrukwekkende woestijnen tot adembenemende bergketens. Met oogverblindende beelden van wereld-beroemde natuurfotografen, toegankelijke, pakkende beschrijvingen en praktische reisinformatie. Van het Nahanni National Park in Canada tot de Skeleton Coast in Namibië: dit boek is een toegangspas tot 's werelds meest woeste en zeldzame bestemmingen.

Werken met baby's in een groep

Auteur: Sylvia Nossent

Voor het werken met baby's in een kinderdagverblijf bestaat geen vaste methode. Wel is duidelijk aan welke voorwaarden goede babyopvang moet voldoen. In Werken met baby's in een groep beschrijven de auteurs zes aspecten in het handelen van pedagogisch medewerkers die van groot belang zijn voor goede babyopvang. Daartoe behoren onder meer het emotioneel ondersteunen van de baby, respect hebben voor zijn autonomie en eigen initiatieven en het begeleiden van interacties tussen baby's. Daarnaast bevat dit boek informatie over de (hersen)ontwikkeling van baby's en komen thema's als de dagindeling en de samenwerking met ouders aan de orde.

Werken met een NAS

Auteur: Ronald Smit

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich
registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.
Een network attached storage, kortweg NAS, is eigenlijk een onmisbaar apparaat
geworden. Niet alleen voor zakelijk gebruik, maar zeker ook voor thuis. Op
jaarbasis produceert een gezin een forse hoeveelheid data: foto's, video's,
werkstukken noem maar op. Een NAS is dé oplossing voor de opslag daarvan.
Het is een zelfstandig apparaat en de data is altijd bereikbaar via het netwerk.
Met dit boek leert u zowel de basis als meer geavanceerde mogelijkheden van
een NAS kennen. De auteurs focussen zich op het populairste merk: Synology.
Deze fabrikant heeft zijn sporen verdiend met betrekking tot de betrouwbaar-
heid en veiligheid van het besturingssysteem en biedt een uitstekende en
gebruiksvriendelijke beheeromgeving.
Tot de behandelde onderwerpen in dit boek behoren:
• Uw NAS installeren.
• Handige en veilige instellingen voor uw NAS maken.
• Back-ups maken.
• Samenwerken aan documenten met het Office-pakket.
• Uw fotoverzameling beheren en delen met Photo Station.
• Een VPN-server in stellen.
• Via de opdrachtregel het onderliggende Linux-besturingssysteem
aanspreken.
• Een Arduino aan de NAS koppelen, bijvoorbeeld om verlichting in huis te
bedienen.
Kortom: dit boek helpt u verder te kijken dan de standaardmogelijkheden. Na
het lezen van dit boek hebt u een goed beveiligd apparaat staan, weet u hoe u
veilig back-ups kunt maken en hebben ook meer geavanceerde zaken geen
geheimen meer voor u.

Werken met Mindfulness

Auteur: Maex

Mindfulness is de nieuwe manier om beter te leren omgaan met de onvermijdelijke stress van het leven. In mindfulnesstrainingen zijn beelden heel belangrijk. Dit cd-boekje bundelt enkele toegankelijke mindfulnessoefeningen, gebaseerd op vijf kernbeelden, die je helpen om jezelf te ontspannen en innerlijke rust te vinden.

Werkmakers

Auteur: Henk Verhoeven

van solliciteren naar werk creëren, van werkzoeker naar werkmaker

Ben je net of bijna afgestudeerd en heb je een taal, psychologie of communicatie gestudeerd? Dan staan werkgevers tegenwoordig niet meer voor jou in de rij. De nieuwe arbeidsmarkt is een stuk minder vriendelijk en oude zekerheden, zoals vaste contracten en banen voor het leven, zijn niet meer aan de orde. Maar betekent dit dat er geen werk is voor jou? Zeker niet! Dit boek leert je hoe je van een werkzoeker een werkmáker wordt. Vergeet het oude denken over solliciteren, een net cv maken en stevige handdrukken geven; dit is de nieuwe werkelijkheid. WerkMakers laat je zien hoe je via concrete en praktische technieken als gedreven professional, freelancer of zzp'er toch een interessante baan weet te vinden of aantrekkelijke en goed betaalde klussen kunt binnenhalen. Zelfs als je dacht dat commercieel talent niet tot je kernkwaliteiten behoorde. Aan het werk! - Geschikt voor alle hbo'ers en academici die gemotiveerd hun studie hebben gevolgd en nu gemotiveerd de praktijk in willen. - Met vele concrete stappenplannen, do's en don'ts, en praktische tips. - Geen opgeklopte verhalen, maar heldere technieken om werk te vinden dat matcht met jouw niveau en professionaliteit....

Werkstoffprüfung: Ermittlung von Werkstoffeigenschaften

Auteur: Burkhart Heine

Der strukturelle Aufbau von Werkstoffen sowie deren daraus resultierende Eigen-schaften werden in zahlreichen Werken dargestellt. Doch wird oft der Weg ver-nachlassigt, wie der Anwender zu den konkreten Werkstoffeigenschaften kommen kann. Das vorliegende Buch solt bei der Ermittlung der Eigenschaften unter-stiitzen, die fur die metallischen Konstruktionswerkstoffe relevant sind.

In einer ganzheitlichen Darstellung werden zunachst Wege aufgezeigt, wie man Informationen uber die thermophysikalischen Eigenschaften, die Kristalistruktur, die chemische Zusammensetzung, das Gefuge sowie Liber Materialtrennungen erhalten kann. Anschlief3end werden Moglichkeiten zur Ermittlung der mechani-schen Eigenschaften rissfreier Proben bei steigender, be; statischer sowie bei dynamischer Beanspruchung vorgestellt. Weiterhin werden Verfahren beschrieben, die die Gewinnung der mechanischen Eigenschaften angerissener Proben bei stei-gender sowie dynamischer Beanspruchung erlauben.

In der 2. Auflage wurden neben der Beseitigung von Fehlern und Aktualisierung der Normen eine Illustration der Versuchsablaufe mit Fotos sowie inhaltliche Umstellungen und Erganzungen so vorgenommen, dass das Buch auch als Handbuch zur experimentellen Begleitung einer Vorlesung zur Werkstoffkunde genutzt werden kann.

Daher richtet sich das Buch zum einen an Studierende der Werkstofftechnik, des Maschinenbaus und der Fertigungstechnik und zum anderen zum Selbststudium an Ingenieure in der Industrie, die bereits entsprechende Vorkenntnisse besitzen. Am Ende jedes Kapitels wird eine Liste mit weiterfuhrender und vertiefender Literatur angefuhrt.