iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Gratis verzending in Nederland. Afhalen ook mogelijk bij ons magazijn in Heerhugowaard.

Diversen

Toon als           
Volgorde

Je tweede jeugd begint nu

Auteur: Ard Schenk

Auteur: Edwin van den Dungen

Hoe blijf je een leven lang actief, dynamisch en vrij?

Gezond en fit blijven tot op hoge leeftijd is in de 21e eeuw geen vanzelfsprekendheid. Terwijl artsen beter dan ooit in staat zijn ons leven eindeloos op te rekken, leeft het gros van de mensen ongezonder dan ooit tevoren. Het probleem zit hem in onze leefstijl: we bewegen te weinig en eten vaak te veel. De oplossing is een structurele verandering; een andere manier van leven waarbinnen bewegen een geïntegreerd onderdeel van ons bestaan is, en gezonde voeding een uitgangspunt.

Kortom, een leefstijl die uitzicht biedt op een lang en actief leven. En daarvoor is het nooit te laat. Dit boek is geschreven voor iedereen die het onderste uit de kan van het leven wil halen. Een lang en dynamisch leven, zelfs tot ver na je tachtigste, behoort ook tot jouw mogelijkheden. De enige voorwaarde daarbij is dat jij er zelf voor zorgt dat je fit blijft. In dit boek lees je hoe je dat in drie eenvoudige stappen kunt bereiken, ook als je nu al wat ouder bent
en een slechte conditie hebt.

Kom vandaag nog in beweging voor een fitter en vrijer leven; investeer in jezelf en lees dit boek!

Je tweede kind

Auteur: Naia Edwards

Bij de tweede zwangerschap spelen naast blijdschap en opwinding heel andere zaken een rol dan de eerste keer. In dit briljante boek geeft Naia Edwards geruststellende adviezen over hoe je je tijd verdeelt tussen twee kleine kinderen, je partner en jezelf -van het moment dat je ontdekt dat je weer zwanger bent tot de geboorte van de baby en de jaren daarna.

Je ziel zal leven

Auteur: de Vos

Vieringen rondom de psalmen van Franciscus

Vieringen rondom de psalmen van Franciscus. Dit is de derde uitgave in een drieluik over Psalmen van Franciscus, na een boek en een CD-uitgave. De triptiek wordt afgerond met deze uitgave over het vieren van vijftien waardevolle psalmen. Het is een rijk boek dat voor elke psalm drie uitgewerkte vieringen aanreikt. Het is een uitdagend boek dat mogelijkheden biedt om uit deze voorbereide vieringen eigen nieuwe samenstellingen te maken. Het is een gemakkelijk boek waarin bijvoorbeeld gezongen teksten van de CD ingepast kunnen worden of overwegingen uit het eerste boek. De eeuwenoude spiritualiteit van de Clarissen (Beatrijs Corveleyn) en van de Kapucijnen (Herman de Vos) heeft mede inspiratie gegeven aan deze bezinnende en bemoedigende uitgave.

Je zwangerschap van maand tot maand

Auteur: J. Bouwmeester

Wat doe ik tegen ochtendmisselijkheid? Hoe groot is mijn baby nu? Wat mag ik wel en niet eten? Kan ik nog sporten? Wanneer voel ik de baby? Waaraan herken ik een wee? Als je zwanger bent, komen er h veel verschillende vragen in je op. Vragen over wat er in je lichaam allemaal gebeurt, voeding en gezondheid, de ontwikkeling van je baby, je relatie, de bevalling en nog veel meer. Alles, maar dan ook es wil je weten!
In dit unieke, informatieve boek vind je antwoord op al die vra-gen die je tijdens je zwangerschap hebt. Het boek is gemaakt onder redactie van KINDEREN, h maandblad voor aanstaande ouders over zwangerschap, bevallen en opvoeden.
In Je zwangerschap van maand tot maand wordt heel duidelijk uitgelegd wat er in je lichaam gebeurt, hoe je baby zich tijdens de zwangerschap precies ontwikkelt, wat je zoal moet regelen je leest over die bijzondere, soms verwarrende en intense emoties die je kunt hebben als aanstaande moeder.
Je zwangerschap van maand tot maand is een boek om steeds opnieuw te raadplegen in die bijzondere negen maanden!

Jealous Guy

Auteur: Wladimir Arn

Periode: Hitler - hiphop. Locatie: Spaarnerwaard, Nedaland wordend Nederland. De dominante onderstroom in deze innoverende roman, De Taal, gedient zich van Jonathan en Leo Armgeboren, ondanks 'n generatie verschil versmolten tot dezelfde persoon. Jonathan is 'n scherp waarnemend, filosofisch ingesteld taalvernieuwer. Z'n vader Leo is kortzichtig, megaconservatief en voor 'n overledene wel héél nadrukkelijk aanwezig. In 'n tijd van grote maatschappelijke veranderingen vindt en verliest Jonathan z'n Grote Liefde. Leo's afspiegeling vindt en verliest mee. De oorzaak van de uiteindelijke breuk met Marleen is duidelijk, de verwerking ervan lukt Jonathan en Die Andere duidelijk niet. Tegen 'n decor van sterk met Leo's herinneringen contrasterende, maar verbijsterend genoeg óók overeenkomende items lijkt steeds meer van wat Jonathan beleeft in elkaar te passen, op elkaar aan te sluiten, betekenis aan elkaar op te dragen. Na 'n zich voltrekkende hiërarchische verandering besluit Jonathan nog één keer te proberen voor z'n Grote Geluk te gaan. Zich realiserend dat bij mislukken van deze missie ook voor hém 't doek zal gaan vallen besluit Die Andere tot 't verrichten van 'n Grote Daad.

Jean Cocteau

Taal: engels

Auteur: Patrick Mauries

Poet, novelist, dramatist, essayist, artist, illustrator and film producer, Jean Cocteau made art an integral part of his intensely creative life. In this personal view, Mauries concentrates on important and unusual aspects of Cocteau's life and work, considering the genius of place he exhibited throughout his life, the strange and mythical world he created and the enchantment that lies at the heart of each of his creations. This book is a tribute to the effervescent spirit and creative genius of one of the most original and versatile personalities of the 20th century.

Jean Desmets droomfabriek

de avontuurlijke jaren van de film (1907-1916)

Auteur: Rommy Albers & Soeluh van den Berg

De filmindustrie kon groot worden dankzij gepassioneerde entrepreneurs als Jean Desmet (1875-1956), die zich van kermisexploitant ontwikkelde tot een van de belangrijkste bioscoopexploitanten en filmdistributeurs van Nederland. In deze publicatie wordt aan de hand van de Desmet-collectie, die zich in EYE bevindt, een beeld geschetst van de vroege jaren van de film.

De eerste decennia van de film zijn als een avontuurlijke ontdekkingstocht. Nieuwe technologieën, artistieke vindingrijkheid en creatief ondernemerschap zorgden ervoor dat dit nieuw medium zich in korte tijd ontwikkelde tot een populaire vermaaksindustrie. Met zijn bioscoopbedrijf bracht Desmet een wereld van dromen, illusies en verhalen naar een breed publiek. De Desmet-collectie bestaat uit o. a. ruim 900 films, grotendeels uit Frankrijk, Amerika, Italië en Engeland - waaronder meesterwerken die decennia als verloren
werden beschouwd.

Jean-Jacques Rousseau en zijn uitgever Marc-Michel Rey

Auteur: Peeperkorn
een verhaal uit de prehistorie van het auteursrecht

Auteur: Peeperkorn

De 18de-eeuwse philosophe Jean-Jacques Rousseau was de belangrijkste auteur van de Amsterdamse boekverkoper en uitgever Marc-Michel Rey. Aan de hand van hun correspondentie vertelt dit boek over hun zakelijke en persoonlijke relatie, in het bijzonder over Rousseaus ideeën over de rechten op zijn werk. Deze liepen vooruit op wat tijdens de Franse Revolutie de eerste auteurswetten zouden worden. Daarnaast beschrijft dit boek de pogingen van de Parijse drukker Guérin, in samenwerking met de directeur de la librairie Malesherbes, om Rousseau met Rey te laten breken en om zijn werk verder in Frankrijk te laten uitgeven. Dat liep slecht af. Het in Frankrijk verschenen ÉMILE werd door het Parlement van Parijs verboden en Rousseau moest vluchten naar Zwitserland. Deze uitgave is bestemd voor lezers met belangstelling voor de geschiedenis van het auteursrecht, uitgevers, boekhistorici en literatuurhistorici.