iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG

Helaas hebben we op dit moment geen exemplaar van dit boek liggen.

ISBN: 9789023011149
Per Boek Wijzer over voedselallergie

Auteur: John Kamsteeg

Iedereen met lichamelijke klachten heeft wel eens geprobeerd uit te zoeken of de oorzaak daarvan niet bij het dagelijks voedsel ligt. Het is algemeen bekend dat het eten van uien, bietjes of rauwe zuurkool voor sommigen vervelende lichamelijke gevolgen heeft, maar wat doe je als er meer aan de hand is?
Eetwaar = eetbaar? helpt de oorzaken van lichamelijke `storingen´ te begrijpen. Vragen over onze voeding en de mogelijke effecten daarvan op ons lichaam worden beantwoord, zoals: hoe ontstaat voedselallergie, wat is het, en wie is er gevoelig voor? Allerlei ziektebeelden komen aan bod: van overgevoeligheid voor gluten en het `chinees-restaurantsyndroom´ tot overgevoeligheid voor kleurstof en aspirine.
In Eetwaar = eetbaar? wordt speciale aandacht besteed aan histamine, omdat deze stof een rol speelt bij het ontstaan van allergische reacties. Alle voedingsmiddelen die histamine in het lichaam kunnen vrijmaken en die bij klachten als migraine, astma, reuma, galbulten of eczeem vermeden moeten worden, komen in dit boek aan de orde.
Eetwaar = eetbaar? is dé vraagbaak voor de consument die meer wil weten over zijn voeding en over de samenstelling van voedsel. Bovendien vormt het, samen met het eveneens door dr. J. Kamsteeg geschreven E = eetbaar?, voor diëtisten en specialisten een uitermate handig naslagwerk op het gebied van voedselallergieproblemen.
Dr. J. Kamsteeg, verbonden aan het Klinisch Ecologisch Allergiecentrum KEAC in Weert en oprichter van de Databank Voedseladditieven: `De consument en de patiënt met voedselintolerantie moeten hun eigen ``veilige´´ voedsel kunnen samenstellen. Eetwaar = eetbaar? geeft informatie over alles wat met voedselallergie
te maken heeft, zodat de consument weet wat hij eet!´
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

€0,00 incl. BTW
Gratis verzenden
Bestel vóór 17.00u en uw boek wordt vandaag nog verzonden.
  • library_books Kenmerken
    NUR 443
    Aantal pagina's 312 pagina's
    Afmetingen 21,5 x 14,4 x 2,8 cm
    Auteur John Kamsteeg
    Bindwijze Paperback
    Category Boeken
    Category Gezondheid & Psychologie
    Category Dieet & Voeding
    Category Dieet & Gezond koken
    Category Koken, Eten & Drinken
    Product lengte 216
    Product breedte 144
    Product hoogte 29
    Gewicht (gr) 481
    Druk 1e druk
    Extra groot lettertype Nee
    Rubriekspad <Boeken><Gezondheid & Psychologie><Dieet & Voeding>
    Rubriekspad <Boeken><Koken, Eten & Drinken><Dieet & Gezond koken>
    Illustraties Nee
    Uitgever Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W.
    Uitgever Becht
    ISBN13 9789023011149
    Kaarten inbegrepen Nee
    Taal dut
    Auteur Kamsteeg
    Publicatiedatum 20030722
    Taal Nederlands
    Verschijningsdatum juli 2003
  • label Onderwerpen