iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Lage verzendkosten (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Verzending binnen Nederland voor 1,45 euro inc. btw.

Ei

ISBN: 9789026929090
Per Boek Wijzer Auteur: Sophie Braimbridge

Eindelijk is het zover: een antwoord op alle vragen over eieren, overzichtelijk gepresenteerd in dit handzame boek. Wat is een ei eigenlijk, wat zit erin, waarom gedraagt het zich zoals het zich gedraagt en, vooral, hoe kun je er in de keuken je voordeel mee doen? Na een algemene inleiding volgt een uitgebreid repertoire van eierrecepten. Van een perfect gepocheerd ei tot een sensationele soufflé, van hartig tot zoet, van simpel tot ingewikkeld en van gezond tot een tikkeltje decadent. Eieren horen tot de belangrijkste, meest gegeten en meest veelzijdige voedselbronnen ter wereld en dit boek legt daar op enthousiaste wijze getuigenis van af.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Inclusief btw
Bestel vóór 12.00u en uw boek wordt vandaag nog verzonden.
Verzending naar België: niet mogelijk
  • library_books Kenmerken
    NUR 441
    Aantal pagina's 156 pagina's
    Afmetingen 290x291x183 mm
    Afmetingen 29,1 x 18,3 x 1,5 cm
    Auteur Sophie Braimbridge
    Bindwijze Hardcover
    Category Boeken
    Category Eten & Koken
    Category Kookboeken
    Category Koken, Eten & Drinken
    Druk 1
    Druk 1e druk
    Extra groot lettertype Nee
    Rubriekspad <Eten & Koken><Kookboeken>
    Rubriekspad <Koken, Eten & Drinken><Kookboeken>
    Rubriekspad <Boeken><Koken, Eten & Drinken><Kookboeken>
    Gewicht 572,00 gram
    Illustraties Nee
    ISBN10 9026929099
    EAN13/ISBN13 9789026929090
    ISBN13 9789026929090
    Kaarten inbegrepen Nee
    Taal dut
    Product breedte 183 mm
    Product hoogte 15 mm
    Product lengte 291 mm
    Publicatiedatum 20040101
    Subtitel van saus tot souffle
    Taal Nederlands
    Uitgever van Dishoeck
    Verschijningsdatum maart 2004
  • label Onderwerpen