Vanaf 1 januari 2019 zal PostNL de tarieven met 11% verhogen. Dit betekent dat ook wij onze verzendprijzen zullen moeten verhogen. We onderzoeken of er alternatieven zijn maar houdt u hier in ieder geval rekening mee.
iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius PostNL GDPR/AVG
ISBN: 9789038905600
Kijk op Boeken Auteur: Masui

De schrijvers Kazuko Masui en Tomoko Yamada brengen in een heldere, beknopte stijl het -verhaal van elke kaas - over de oorsprong, productiemethode, uiterlijk en smaak. De in speciale opdracht gemaakte foto's van Yohei Maruvama laten de kleur en structuur van elke kaas zien. De bij de kazen geadviseerde wijnen zijn aanbevolen door de internationale wijnkenners Robert en Isabelle Vifian. Door middel van duidelijke symbolen worden vorm, afmeting, melksoort, gewicht en het seizoen van elke kaas aangegeven
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

€0,00 incl. BTW
exclusief verzendbijdrage
PostNL aan huis: Voor 16.00u besteld, vandaag nog verzonden met PostNL.
Verzendkosten
  1. NL: € 5,25 aan huis met PostNL
  2. BE: € 9,- aan huis met PostNL
Levertijden
  1. Bestellingen worden dagelijks verzameld en verzonden
  2. Levertijd met PostNL: 1-2 dagen
  • library_books Kenmerken
    NUR 440
    Aantal delen 20
    Aantal pagina's 240
    Aantal pagina's 240 pagina's
    Afmetingen 20x210x159 mm
    Afmetingen 22 x 16 x 2 cm
    Auteur Auteur Onbekend
    Auteur Kazuko Masui
    Bindwijze Paperback
    Category Boeken
    Category Kookboeken
    Category Recepten
    Category Drankboeken
    Category Koken, Eten & Drinken
    Druk 1
    Druk 1e druk
    EAN 9789038905600
    Rubriekspad <Recepten>
    Rubriekspad <Boeken><Koken, Eten & Drinken><Kookboeken>
    Rubriekspad <Boeken><Koken, Eten & Drinken><Drankboeken>
    Gewicht 510,00 gram
    Illustraties Nee
    Illustraties Met illustraties in kleur
    ISBN10 9038905602
    ISBN13 9789038905600
    Taal Nederlands
    Taal Nederlandstalig
    Uitgever Elmar
    Verschijningsdatum april 2004
    Verschijningsdatum 2004-04-24
  • label Onderwerpen