iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Lage verzendkosten (NL): € 2.95 DHL PostNL GDPR/AVG

Esoterie

Agni - Way of Fire

€42,50 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Bruce Lyon

Taal: engels


MANTRAM OF FIRE
I seek the Way;
I yearn to know.
Visions I see, and fleeting deep impressions.
Behind the Portal, on the other side,
Lies that which I call home,
For the circle hath been well-nigh trod,
And the end approacheth the beginning.

I seek the Way.
All ways my feet have trod.
The Way of Fire calls me with fierce appeal.
Naught in me seeks the way of peace;
Naught in me yearns for earth.
Let the fire rage, the flames devour;
Let all the dross be burnt;
And let me enter through that Gate,
And tread the Way of Fire.

AHHA!

€10,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Abma
11 stappen naar een M.I.L.D.e(re) levenshouding

Dit boek is een opmerkelijk boek van een even opmerkelijk man die het eenvoudigweg niet kan laten om anderen te inspirere: Paul Abma, in de eerste plaats gewoon mens en daarnaast 'trainer in levenslust' ...

Aisha

€14,95 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Ingrid van Rhoon


Een zoektocht naar haar Ware Zelf

Dit boek is het levensverhaal van Ingrid. Door verlies van belangrijke zaken in haar leven belandt ze in twee psychoses. Zij is een zoektocht gestart om zich zelf weer terug te vinden. Op eigen wijze vindt ze een weg naar zelfkennis wat een voorwaarde is om je leven weer opnieuw op te bouwen. Ze verbindt zich met haar Ware Zelf en hierna schrijft ze als Aisha verder. Het is een bijzonder verhaal met als doel persoonlijke en spirituele ontwikkeling. De gevonden inzichten gebruikt ze bij haar coaching en tevens is het boek een hulpmiddel bij zelfcoaching.

Alchemie een inleiding tot haar symboliek

€24,50 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Franz

Het is Prof. Dr. Jung geweest, die de gelijkenis ontdekte tussen het transformatie-proces van de alchemie en het psychologisch proces van de ontwikkeling van mens tot persoonlijkheid. Het was ook JUNG die inzag dat de beelden en motieven, waardoor de alchemist in beslag werd genomen, van eeuwige, archetypische waarde zijn, en daarom nog steeds in hedendaagse dromen, beeldende kunst en literatuur voorkomen. Het werk van JUNG blijft echter moeilijk te doorgronden. De grote verdienste van Dr. Marie-Louise von FRANZ is, dat zij de lastig te verklaren begrippen die Jung hanteert, voor iedereen toegankelijk maakt. Door haar wijze van uitleg van de oude, alchemistische teksten maakt zij niet alleen deze begrijpelijk, maar toont zij tevens aan, dat het doel van de Jungiaanse psychologie en de alchemie hetzelfde zijn: emotionele stabiliteit en psychisch evenwicht. Van onschatbare waarde hierbij is de functie van de droom: wie zijn droomwereld begrijpt, heeft de eerste stap gezet voor een goede relatie tussen zich zelf en zijn omgeving, en in het bijzonder tussen zich zelf en het andere geslacht. De opzet van het boek, negen lezingen in de vorm van een dialoog tussen schrijfster en toehoorders, garanderen dat het levendig, boeiend, ter zake en vooral duidelijk is. Door het tegenspel vanuit de zaal wordt Dr. von FRANZ gedwongen helder en plausibel te zijn, en wordt zij in staat gesteld als het ware spelenderwijze aan te tonen; dat 'ieder die zich met zijn psychologische ontwikkeling bezig houdt, in feite een alchemist is', en dat haar boek 'een ideale gids is om te ontdekken wat er gebeurt in het laboratorium, dat onbewuste heet'. De vele afbeeldingen en de gedetailleerde index vergemakkelijken het gebruik van dit werk aanzienlijk

Alchimistische Arbeit und Vollkommenheit

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Taal: duits

Auteur: Omraam Mikhael Aivanhov

Kämpft nicht gegen eure Schwächen und Mängel an, denn sie sind es, die euch niederwerfen werden, sondern lernt, sie zu nutzen und an die Arbeit zu schicken. Seien es Eifersucht, Zorn, Habgier oder Eitelkeit usw. , ihr müsst wissen, wie ihr sie mobilisiert, damit sie für euch in der gewählten Richtung arbeiten. Nehmt die Kräfte der Natur wie Elektrizität, den Wind, Sturzbäche oder Blitze. . . Jetzt, da der Mensch sie beherrschen und nutzen kann, bereichert er sich durch sie, und doch sind es ursprünglich feindliche Kräfte. Ihr findet es normal, Naturkräfte zu nutzen, warum seid ihr dann erstaunt, wenn man über die Nutzung der primitiven Energien spricht, die in euch liegen? Wenn ihr die Regeln der spirituellen Alchimie kennen würdet, könntet ihr alle negativen Kräfte, die ihr im Überfluss besitzt, umwandeln und nutzen.


1. Die geistige Alchemie -

2. Der menschliche Baum -

3. Charakter
und Temperament -

4. Das Erbe aus dem Tierreich -

5. Die Angst -

6. Die
Einprägungen -

7. Das Veredeln -

8. Die Verwendung der Energien -

9. Das
Opfer, Umwandlung der Materie -

10. Eitelkeit und göttlicher Ruhm -

11.
Hochmut und Demut -

12. Die Sublimierung der Sexualkraft

Alle dagen Zen

€9,50 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: C.J. Beck

Hoewel het gewoon zitten op je kussentje en gewaar zijn van alles wat er gebeurt - de basis van zen - heel simpel is, is het minder eenvoudig om dat werkelijk in praktijk te brengen. Omdat je voortdurend door verlangens en dagdromen in beslag wordt genomen, ben je eigenlijk maar zelden in het hier-en-nu. Vanuit haar geen-onzin-zen geeft de Amerikaanse zen-lerares Joko Beck krachtige aanwijzingen om alle mentale omwegen te vermijden. In haar toespraken en het beantwoorden van vragen gaat zij direct in op de kernproblemen van het leven. Haarscherp ontleedt zij gevoelens van woede, angst, hoop, liefde, relaties en idealen. Zo brengt ze je terug naar het leven 'op het scherp van de snede', het volledig aanwezig zijn in het moment zelf.

Allerzielen Alom

€10,07 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: van der Lee
kunst tot herdenken

Allerzielen Alom - Kunst tot herdenken is bedoeld als leidraad en inspiratie voor iedereen die zelf invulling wil geven aan het herdenken van de doden, persoonlijk of beroepshalve. Het is de wens van kunstenaar Ida van der Lee dat Allerzielen zal uitgroeien tot een dag waarop alle begraafplaatsen gastvrije ontmoetingsplekken zullen zijn voor de levenden. De doden niet verzwijgen maar vieren om wie ze waren en wat ze te vertellen hebben.

Allicht

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Opstekers voor lichtgevend leven

Auteur: Lisette Schuitemaker

Aan wat je in het leven overkomt, is niet veel te doen. Aan hoe jij erop reageert, wel. Dat maakt alle verschil. Lisette Schuitemaker heeft als interviewer, tekstschrijver, werkgever, bestuurder, tante, healer en coach honderden gesprekken gevoerd. Steeds is zij in staat mensen snel naar de kern te brengen. Haar nieuwste term voor wat zij doet is:
ik ben een

op·lich·ter (de; m,v; meervoud: oplichters)

1 iemand die oplicht; bedrieger

Voorstel aan Van Dale:

2 iemand die oplicht; iemand die het leven lichter maakt;
iemand die mensen weer in contact brengt met het licht
dat ze al zijn.

De inzichten die zij in dit boek bundelt, zijn eye-openers. Ze zijn zo simpel als het bakken van een eitje. Pas haar opstekers op jezelf toe en vergroot jouw mogelijkheden om je licht te laten schijnen. Gebruik ze in gesprekken met mensen die je lief zijn en geniet van wat je ziet gebeuren.
Zo worden we samen steeds meer

licht·ge·vend (bijvoeglijk naamwoord)

1 licht uitstralend

Voorstel aan Van Dale:

2 vanuit eigen lichtheid anderen inspirerend