iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Lage verzendkosten (NL): € 3.90 DHL PostNL GDPR/AVG

Esoterie

Beelden als inspiratiebron

€9,54 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Voorhoeve
een werkboek

Een praktisch en inspirerend werkboek over de 'taal' van beelden. Een uitgebreide literatuurlijst en vele voorbeelden inspireren om zelf op een creatieve manier met beelden aan het werk te gaan.

Being-in-dreaming

€23,32 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Florinda Donner

taal: engels

An initiation into the Sorcerer's World

A clarifying and hauntingly feminine perspective on the Castaneda sorcery. Her compelling account pulls us right into the excitement, pain, confusion; and love that mark the first transitions from the everyday into the magic that lies beyond, into the lifelong search for freedom and knowledge that propel us into worlds that are wild and alive and fabulously different from the one we know." —KAY CORDELL WHITAKER, author of The Reluctant Shaman

Journey into a surrealistic world of ancient MesoAmerican traditions, enchantment, and magic with Florinda Donner and a circle of enigmatic sorcerers—including Carlos Castaneda.

Donner, the longtime colleague and fellow dreamtraveler of Castaneda and the acclaimed author of The Witch's Dream and Shabono, takes us back some twenty years to offer a riveting autobiographical account of her halting, sometimes unwilling, often bewildering initiation into the world of beingindreaming.

While traveling in northern Mexico, Donner, then a young student at UCLA, happened upon "another world that coexists with ours." Peopled by the followers of a sorcerers' tradition originating with the Indians of preColumbian Mexico, this tantalizing world became her spiritual and intellectual passion.

By slipping from one identity to another and engineering bizarre and serendipitous encounters, Castaneda and his circle upset all of Donner's assumptions about time, space, and existence while questioning all her notions of femininity.

Bekijk het, voel het en laat het los

€10,07 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: E.A. Schuitenmaker / T. Barros

Met trots presenteerden paranormaal genezend medium Tresi Barros, Isaak, gids van het medium en schrijfster Elise Schuitenmaker, het afgelopen jaar hun eerder verschenen boek Bekijk het, voel het en laat het los. In zoveel zalen in het land kregen zij een warm welkom en luisterden de mensen gretig naar de woorden van Isaak, hoge meester uit het Hiernamaals. Nieuwsgierig geworden, kwamen de vragen van het publiek in de zaal vaak als vanzelf. De vragen werden beantwoord op de zo welbekende wijze van Isaak, helder, boeiend, met liefde en geduld, maar wel direct, want de waarheid kan heel confronterend zijn.
In dit boek zijn alle wijze woorden die Isaak sprak en de vragen uit het publiek opgenomen. Ook laat Isaak iets meer van zichzelf zien. Met mij, Elise, sprak hij over zijn laatste leven hier op Aarde met zijn instrument, het medium Tresi Barros en de warme herinneringen die hij aan deze tijd heeft.

Beleef je dromen

€10,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Delaney
hoe dromen je leven verrijken

Gebruik je slaap om problemen op te lossen en je leven te verrijken. De door Gayle Delaney geïntroduceerde droominterviewmethode neemt de uitleg van dromen over van de deskundigen en brengt deze terug bij de beste uitleggers van allemaal - de dromers zelf. Haar revolutionaire, baanbrekende technieken zullen je leren hoe je je dromen kunt gebruiken om problemen op te lossen die je thuis, op je werk en in je relaties tegenkomt.

Beroep en karma

€9,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Rudolf Steiner
tien voordrachten gehouden in Dornach van 4 tot 27 november 1916

In de tijd waarin Steiner deze voordrachten hield (1916), was het werkleven al drastisch veranderd. Mechanisatie, specialisatie en formalisering van taken hadden de vroegere emotionele betrokkenheid van de mens bij het product van zijn arbeid tenietgedaan. Maar Steiner blikt niet nostalgisch terug naar een oudere economische orde. Hij ziet de technische doordringing van het arbeidsproces als noodzakelijk en in principe heilzaam - mits ze van de mens uit wordt gestuurd.
Op kleurrijke en gevarieerde wijze werkt Steiner deze visie uit. Hij gaat in op historische persoonlijkheden, bijvoorbeeld zeer uitvoerig op Goethe, op wetmatigheden in zowel het individuele karma als het karma van de aarde; zelfs wordt de blik gericht op de verre toekomst. Met name het verschijnsel van de arbeidsdeling en het bijbehorend verlies aan arbeidsvreugde komt in een verrassend perspectief te staan. In het nawoord onderzoekt Erna Trouw welke relevantie Steiners gezichtspunten hebben voor ons huidige, snel veranderende werkleven.

Bestaat de Kerstman?

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Eric Kaplan

Een vrolijke zoektocht naar antwoorden op de grote levensvragen
Wanneer comedy-schrijver en filosoof Eric Kaplan de ware aard van de Kerstman onderzoekt, leidt dat tot een diepzinnige, maar vaak ook hilarische discussie over hoe dingen kunnen bestaan, terwijl ze er toch niet echt zijn. Zoals de Kerstman en zijn arreslee. Eindelijk is metafysica ook om te lachen.
In Bestaat de Kerstman? gaat Kaplan op zoek naar uitwegen uit dit dilemma: in de logica van Russell en Wittgenstein, in het mystieke denken van Boeddha, Tao en de vroege Middeleeuwen. En in de humor - met voorbeelden uit Monty Python en The Big Bang Theory. Ten slotte zoekt hij persoonlijke antwoorden op de grote vragen: als we sterven, wat is het leven dan waard? Wanneer is het bestaan perfect? Bestaat er een God? Bestaat de Kerstman?
Een vrolijke zoektocht naar antwoorden op de grote levensvragen - van de schrijver van The Big Bang Theory

Bestellingen bij het universum

€9,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: B. Mohr


Gids voor de kunst van het krijgen

Kijk, het komt allemaal naar je toe, het leven is je goed gezind. Precies zo kun je het krijgen, zegt Bärbel Mohr. Je hoeft het alleen maar te bestellen. Hoe dat in zijn werk gaat, beschrijft ze in dit boek. Doe het luchtig, vat het vooral niet te zwaar op, luidt haar advies. Je leven wordt er eenvoudiger, rijker, vrolijker en avontuurlijker door. Mogelijke aarzelingen, obstakels en twijfels krijgen aandacht. Maar de lezer krijgt met dit boek vooral een handleiding vol tips, voorbeelden en aanwijzingen die de weg vrijmaken naar een geslaagde omgang met de besteldienst van het universum. Een nuttig en lichtvoetig boek voor beginners en gevorderden! In Duitsland hebben inmiddels al een miljoen mensen Bärbel Mohrs boeken over het bestellen bij het universum aangeschaft.

Beter verkopen met het enneagram

€9,54 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Jan Willem van de Wetering

Het enneagram is een beproefde theorie die negen verschillende persoonlijkheidstypen beschrijft. In dit boek wordt u wegwijs gemaakt in het enneagram en de toepassingsmogelijkheden in de dagelijkse verkooppraktijk. Ook geeft het inzicht in uzelf als verkopende partij en in de koper of klant.