iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Gratis verzending in Nederland. Afhalen ook mogelijk bij ons magazijn in Heerhugowaard.

Esoterie

Toon als           
Volgorde

Reiki

Auteur: Leir-Shuffrey

'Reiki' legt niet alleen de basisprincipes van reiki uit, maar ook wat u kunt verwachten tijdens een reikisessie, hoe u uzelf en anderen kunt behandelen en hoe u uw inzicht in reiki als helingsmethode verder kunt ontwikkelen.

Reiki en edelstenen

Auteur: Ursula Klinger-Raatz

In REIKI EN EDELSTENEN verbindt Ursula Klinger twee natuurlijke, genezende krachten tot één optimale geneesmethode. Enerzijds bewerkstelligt Reiki - de universele levenskracht - de oorspronkelijke harmonie van lichamelijke en psychische functies, anderzijds brengen edelstenen zoveel licht- en kleu ies in de chakra's plooiing, dat de chakra's onbelemmerd hun vitaliserende kracht kunnen oefenen. De eenvoudige, logische opzet van het boekje - eerst worden de eigenschappen van de edelstenen behandeld, daarna de Reiki-handposities en tenslotte de twaalf, Reiki-behandelingen met edelstenen maakt het voor iedereen mogelijk op natuurlijke wijze met behulp van de verborgen krachten van het Universum zich te ontdoen van frustraties, pijn en verdriet om daardoor stevig en gelukkig met beide benen op de grond te kunnen staan.

Reiki voor emotionele genezing

Auteur: Tanmaya Honervogt

Reiki is een eenvoudige manuele techniek voor het overbrengen van helende
energie van de ene persoon op de ander en wordt over de hele wereld
toegepast. Letterlijk betekent Reiki 'universele levensenergie'.

Reiki voor emotionele genezing is een praktisch boek dat stap voor stap laat zien
hoe je Reiki kunt gebruiken bij het oplossen van emotionele problemen.
Met behulp van de klassieke Usui-Reiki-handposities kun je jezelf en al je
dierbaren de helpende hand toesteken.


Reiki is de ideale helende techniek voor het aanpakken van
emotionele problemen binnen het gezin, tussen vrienden,
partners of collega's.


Dit boek gaat vooral in op het helen van emotionele
problemen zoals gebrek aan vertrouwen, relationele crises,
communicatiestoornissen en het accepteren van ingrijpende
veranderingen in je persoonlijke leven.


Tanmaya Honervogt is een ervaren Reiki Master-Teacher,
opgeleid bij een van de Reiki Masters die door Hawaya Takata
zijn ingewijd, die steeds op zoek is naar nieuwe
toepassingsvormen van Reiki.

Reincarnatie sleutel tot zin van het leven

Auteur: Paul Liekens

We leven in het nu, dat zich bevindt tussen een verleden — dat vele levens teruggaat — en een toekomst met ongekende mogelijkheden. Ons leven in het heden is de som van vorige levens. Veel hebben we al verworven, veel moeten we ook nog leren. We moeten nog dingen afmaken of weer goedmaken. Hiervoor krijgen we in dit leven de kans. Als we innerlijk wakker zijn, zien we alles wat zich in ons leven aandient als een signaal. We zijn niet het slachtoffer van wat ons overkomt; het leven biedt ons juist voortdurend nieuwe kansen om te rijpen.

Paul Liekens beschrijft hoe de duik in vorige levens hem een sleutel aanreikt om situaties en relaties van nu beter te begrijpen. Hij beschrijft zowel eigen incarnatie-ervaringen als die van anderen. Dit boekje kan onze ogen openen en een bron van inspiratie zijn.

Reincarneren, hoe gaat dat eigenlijk ?

Auteur: G. Zunneberg

Het idee dat een mens kan reïncarneren is voor velen onaanvaardbaar of lachwekkend en voor sommigen vanzelfsprekend. Een grote groep zweeft daar tussenin en neigt op het gevoel naar de ene of de andere kant. Uitwisseling, laat staan aanpassing van meningen is moeilijk door gebrek aan elementaire kennis over de inhoud van het begrip reïncarnatie. Dat gebrek is vooral het gevolg van de afwijzende houding in onze westerse cultuur tegenover wedergeboorte. Daardoor weet eigenlijk bijna niemand er iets van, hoewel er toch veel informatie over bestaat. Die inzichten kwamen eeuwenlang vooral uit andere culturen, maar in de laatste eeuw heeft ook onze cultuur veel kennis voortgebracht. Doel van dit boekje is om kort en leesbaar het benodigde basisbegrip voor persoonlijke meningsvorming aan te dragen: waaróver gaat het bij reïncarnatie in hoofdlijnen en waaróm? Gezien dat doel valt niet te ontkomen aan beperkingen in zowel volledigheid als exactheid. De dieper geïnteresseerde lezer kan daar evenwel zèlf nog veel aan verfijnen via de schat aan details die omvangrijker werken bieden. Aan de opzet van het boekje ligt een grote hoeveelheid vragen en opmerkingen van honderden cursisten ten grondslag.

Reisgids voor gelukzoekers

Auteur: Dirk van de Glind

Ons leven wordt wel eens vergeleken met een reis. We kunnen die zo strak en efficiënt mogelijk plannen. Maar we kunnen natuurlijk ook zoveel mogelijk openlaten en kiezen voor het avontuur. Deze praktische reisgids biedt geen enkele garantie voor een vlekkeloze tocht of een veilige aankomst. Wel laat Een reisgids voor gelukzoekers een aantal boeiende wegen, kruispunten, pleisterplaatsen, herbergen en bezienswaardigheden zien. Het wijst op valkuilen en mogelijkheden, geeft suggesties voor uitrusting en gezelschap. Zonder pretenties maar met de nodige humor. Lichtvoetig geschreven en met pakkende illustraties verrijkt. Voor jonge mensen die beseffen dat ze de reis van hun leven alleen maar zelf kunnen maken en deze graag als een boeiende tocht willen ervaren.
DIRK VAN DE GLIND trekt als docent Levensbeschouwelijke Vorming graag met jonge mensen op bij hun zoektocht naar zin en authenticiteit. Hij is vader van vier levenslustige kinderen. Schrijft en tekent graag om zijn geloof in een betere wereld met anderen te delen.

Relatieproblemen - Hoe los ik ze op?

Auteur: Florence Bienenfeld

De belangrijkste oorzaak van echtscheidingen is de spanning die ontstaat door onopgeloste meningsverschillen en problemen. Dit boek reikt koppels de noodzakelijke hulpmiddelen aan om oude kwetsuren uit de weg te ruimen en geschillen en problemen op te lossen zodra ze de kop opsteken. Het staat vol praktische richtlijnen en nuttige casestudies die bestemd zijn om koppels te helpen het beste van hun relatie te maken.


Florence Bienenfeld is al dertig jaar werkzaam als huwelijksconsulente en heeft duizenden koppels begeleid. Ze weet dat de in dit boek voorgestelde methodes om conflicten op te lossen resultaten opleveren. Op voorwaarde dat koppels ervoor openstaan om hun problemen aan te pakken.

Resurfacing

Auteur: Palmer
technieken om bewustzijn te verkennen

Resurfacing gaat over jezelf losmaken uit oude creaties zodat je weer opgaat in gewaarzijn. Het is een proces, een natuurlijk gebeuren, waarin je jezelf aan jezelf onthult. Als beloning krijg je nieuwe inzichten en realisaties over hoe jouw leven werkt of of waarom het niet werkt.