iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Onze nieuwe outlet is geopend! Kijk op www.drievooreentientje.nl voor boeken en meer tegen de laagste internetprijs.

Fictie / Fantasy

Toon als           
Volgorde

De gehoornde god

Auteur: Pat Mills

0: de gehoornde god integrale versie Samen met de dwerg Ukko, het hulpje van Slaine volgen we de avonturen van deze legendarische krijgsheer als hij jacht maakt op Slough Feg. Want hij heeft zijn zinnen gezet op de vernietiging van Slaaine's thuisland: Tir Nan Og. De Aardgodin stuurt hem naar Falias waar de oude Keltische schat: 'de steen van het lot' wordt bewaard. Hiermee maakt hij een kans om zijn aardsvijand te verslaan. Slaine de Gehoornde God is een meesterwerk van Simon Bisley en het verhaal is de voorloper van 'De Kronieken der invasies' van Clint Langley dat in 5 delen verscheen. Dit album bevat naast het spectaculaire verhaal ook 27 pagina's extra bonusmateriaal met art van Simon Bisley, commentaar van Pat Mills en een preview van 'Kronieken der Invasies'.

De goudschat

Auteur: Ger Croese

de dagboeken van Joao: deel twee
De aanvankelijke rust is al snel voorbij? De geheimzinnige dagboeken geven moeizaam hun
geheimen prijs? Vrijwel zeker valt ergens een reusachtige schat te vinden en misschien ook nog iets
anders van groot belang? Langs de onbewoonde kusten van Zuid-Amerika wordt een eerste verkenning uitgevoerd, vervolgens gaat Sean op nader onderzoek, samen met een mooie vrouw?
De resultaten zijn spectaculair? Onze Middeleeuwse schrijver is in het onbekende
Portucale aangekomen, zijn succesvolle verblijf verandert onverwachts in een ongekend drama?
Hoe moet hij zijn vriend uit een levensgevaarlijke situatie redden?

De Krakenvorst - Boek 1: Keruga

Auteur: Johan Klein Haneveld

Na tweeduizend jaar vrede brengt de priesteres in opleiding Alecia de nacht door bij de Spiegel der Dromen. Wat ze ziet jaagt haar angst aan: een enorme inktvis stort zich op de wereld. Tegelijkertijd reist Tarid, half mens en half Hirita, af naar het land Kartaalmon om daar zijn geboorterecht op te eisen; de troon waar zijn grootvader ooit van verstoten is. De moeilijkheden die hij tegenkomt zijn groter dan hij verwacht had. En dan is er nog de Krakenvorst, een mysterieuze tiran die het volk met harde hand in toom houdt. De belastingen worden alsmaar hoger en dwingen sommige mensen tot wanhopige maatregelen.

De kronieken van Aurian: Het vlammende zwaard (derde boek)

Auteur: Furey

Ooit waren de Vier Wapens van de Macht, toebehorend aan de vier takken van het magiërsvolk. Nu, millenia later zijn alleen de menselijke magiërs nog over en worden de Wapens van de Macht als verloren geraakt beschouwd, tot de komst van Aurain. In haar zien de laatste overlevende magiërs een middel om de Wapens weer in hun bezit te krijgen en zodoende de roemruchte tijden van weleer te doen herleven. Als Het Vlammende Zwaard opent hebben Aurian en de halfbloed-magiër Anvar zich maar net weten te ontworstelen aan de gretige klauwen van de magiër Miathan. Nu zijn zij vasr besloten de vervloeking die op de zoon van Aurian rust op te heffen. Daartoe zijn zij vastbesloten de vervloeking die op de zoon van Austrian rust op te heffen. Daartoe zijn zij aangewezen op de krachtige van de Wapens van de Macht, het Vlammende Zwaard, maar dat is al eeuwen zoek...
Goede raad is duur. Want tussentijds geraakt de hele wereld in rep en roer. Zo maakt de eerzuchtige Eliseth zich op de macht over te nemen

De kronieken van de raven

Auteur: James Barclay

In het door oorlogen verscheurde Balaia verhuurt een groep zwaardvechters zich aan de hoogste bieder. Zij noemen zichzelf de Raven en zijn alleen trouw aan zichzelf en hun erecode. Maar waarom vechten ze dan voor het Duistere College van Magie? Ze gaan op zoek naar de plek waar Dauwdief, een spreuk die het eind van de wereld kan betekenen, is verborgen.
Zes mensen en een elf herleven bizarre avonturen vol magie, humor en onverwachte wendingen.
Met De Kronieken van de Raven, zijn debuuttrilogie, geeft James Barclay de verstokte fantasylezer verslavend leesvoer vol actie en levendige personages. James Barclay werd geboren in 1965 in Felixstowe, Suffolk. Hij was lange tijd manager voor een groot investeringsbureau in de Londense City, maar heeft zich nu fulltime aan het schrijven gewijd.

De kronieken van de wilde regenlanden: Drakenhoeder

Auteur: Robin Hobb
Eerste boek

'Herinneringen drongen haar gedachten binnen en vervulden haar met droefheid. Herinneringen aan vliegen, aan paren, aan hete zandstranden waar haar voorouders hun eieren legden...'

De draken van de Wilde Regenlanden zijn niet langer de machtige wezens van weleer. Vliegen kunnen ze niet meer. Hun cocons, die vanwege hun toverhout zeer gewild zijn, komen vaak te vroeg uit en de nieuwgeboren draken missen bovendien de intelligentie en het scherpe instinct dat hun ras eigen is. Ook met Thymara, een meisje van de Wilde Regenlanden van zestien jaren jong, is iets mis - dat wil zeggen, volgen haar omgeving. Ook zij wordt in fysiek opzicht getekend door de vloek die blijkbaar op de Wilde Regenlanden rust. Haar moeder beschouwt haar zelfs als een last. Gelukkig houdt haar vader zielsveel van haar. Samen oogsten ze het voedsel en de handelswaar die zich in de boomtoppen van de wildernis bevinden. Hoog in de bomen, want de bodem van het woud is het terrein van de draken, die in toenemende mate agressief gedrag vertonen en zodoende gevaar opleveren voor de menselijke bevolking. Als de Hoge Raad van de Wilde Regenlanden besluit de draken naar de jachtgronden stroomopwaarts van de rivier te drijven, meldt Thymara zich vrijwillig aan als drakenhoeder. Ze verheugt zich op de lange tocht. Ze weet echter niet dat de Raad niet alleen hoopt van de draken verlost te worden, maar tegelijk van de minst gewenste menselijke bewoners. Onder wie Thymara...

De Amerikaanse schrijfster Robin Hobb heet in werkelijkheid Megan Lindholm. Na een studie communicatiewetenschappen aan de universiteit van Denver schreef ze onder haar eigen naam een indrukwekkend oeuvre bijeen, van urban tot traditionele, tot prehistorische fantasy. De erkenning kwam echter pas toen ze begon te schrijven onder het pseudoniem Robin Hobb en het eerste deel van De Boeken van de Zieners, Leerling en meester, verscheen. Nu, tien jaar later, wordt Robin Hobb internationaal beschouwd als een van de meest getalenteerde en oorspronkelijke fantasy-schrijvers van de afgelopen eeuw. Overgangsritueel is haar nieuwste roman, het eerste deel van een gloednieuwe trilogie: De Boeken van de Zoon van de Krijger. Als achtergrond voor de avonturen van Nevare - de zoon van de krijger - bedacht Robin Hobb een compleet nieuwe, veelomvattende wereld; een wereld waarin het beroep van de vader erfrechtelijk overgaat op de tweede zoon.

De maan van papier

Auteur: A. Camilleri

Angelo Pardo zit in een fauteuil op zijn dakterras, met zijn broek open. Dood, door zijn linkeroog geschoten. Angelo's zuster is ontroostbaar; zijn mooie vriendin, die in een dure auto rondrijdt, volstrekt niet. Beiden vertellen niet altijd de waarheid. Montalbano vraagt zich af: waarom stond zijn broek open? Word ik oud? Hoe komt een artsenbezoeker aan het geld om zijn vriendin kostbare cadeaus te geven?

De macht der spreuken

Auteur: Blake Charlton

Het is inmiddels tien jaar geleden dat de jonge spreukschrijver Nicodemus Kras in De Taal der Spreuken in contact kwam met de demon die hem vervloekte. Jarenlang heeft hij geworsteld met zijn onvermogen om spreuken te schrijven. En nu is de demon teruggekeerd, vastbesloten de magische talen die het land van Nicodemus rijk is, voorgoed te veranderen en zo de mensheid definitief weg te vagen.

De jonge spreukschrijver doet er alles aan om de demon tegen te houden, maar overal waar hij komt ontstaat chaos. Hij durft niemand meer te vertrouwen, zelfs zijn geliefde Francesca niet. Eén verkeerde beweging en het is met hem gedaan, en misschien wel met al het leven op aarde...

Blake Charlton groeide op met een ernstige vorm van dyslexie, maar ondanks deze handicap zag hij zijn jongensdroom - schrijver worden - in vervulling gaan.