iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
De nieuwe editie van 'Ontdek je gebruiksaanwijzing' is uit! Koop hier een gesigneerde versie. Lees hier meer over het beïnvloeden van je spanning!.
ISBN: 9789077842584
Per Boek Wijzer Auteur: Jos Lap

De fantastische soep van Hollandse garnalen van Mohsine Korich bij Aagje Deken. Die heerlijke Opperdoezer salade met makreel van Pjotr Rentinck van DeViifdeSmaak. De bijzondere vis met linzen en pastinaak van John Nierop van La Première. Dat waanzinnig lekkere taartje met peren en chocola van Peter Kok van de Filosoof. U heeft geproefd en gedacht: zulke hemelse smaken, hoe krijgen ze dat toch voor elkaar? Wel, zestien 'beste' Noord-Hollandse koks geven in Fijn Proeven hun lekkerste recepten prijs waar u als lezer en liefhebber van eten en koken veel plezier aan kunt beleven. Fijn Proeven. Daar draait het om in dit kookboek. De koks delen met elkaar hun voorliefde voor producten van dichtbij, of het nu om groeten, fruit, vlees of vis gaat. Ze gebruiken vooral de ingrediënten van het seizoen omdat ze dan het lekkerst zijn en door ze 'om de hoek' te kopen bij veelal kleine telers, vissers en fokkers zijn ze bovendien 'dagvers'. Een aantal van die kleine producenten, waar u als particulier ook terecht kunt, vertellen in dit boek hoe ze dagelijks in de weer zijn eerlijke waar te leveren, soms volledig biologisch maar altijd gericht op de pure smaak.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Gratis verzenden
Bestel vóór 12.00u en uw boek wordt vandaag nog verzonden.
Gratis verzending binnen Nederland
Verzending naar België: niet mogelijk
  • library_books Kenmerken
    Subtitel Koken Met Streekproducten
    Taal Nederlands
    Thema Subject Code WBV
    Uitgever Sagesse
    Verschijningsdatum 2011-06-01
    Redacteur J. Lap
    Publicatiedatum 20110515
    Taal dut
    Illustraties Met illustraties
    Rubriekspad <Boeken><Kookboeken>
    Druk 1
    Gewicht (gr) 790
    Product hoogte 18
    Product breedte 214
    Product lengte 251
    Co-auteur Gerard Van Engelen
    Category Kookboeken
    Category Boeken
    Bindwijze Hardcover
    Auteur Nanska van de Laar
    Auteur Gerard van Engelen
    Auteur Leo Blank
    Auteur Dimitri Walbeek
    Auteur Jos Lap
    Auteur Koen van Eijk
    Auteur Leo Blank | Gerard Van Engelen
    Afmetingen 25,1 x 21,4 x 1,8 cm
    Aantal pagina's 176 pagina's
    NUR 441
  • label Onderwerpen