iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Lage verzendkosten (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Verzending binnen Nederland voor 1,45 euro inc. btw.
ISBN: 9789013062182
Per Boek Wijzer Auteur:

De sterke internationalisering van het zakenleven maakt de wereld van de fiscale professional een uiterst boeiende. Een wereld waarin perspectieven soms in hoog tempo veranderen en de ontwikkelingen soms over elkaar heen lijken te buitelen.

Dit boek belicht onder meer de achtergronden bij handhavingsconvenanten, het tax control framework en actuele kwesties die spelen rond de belastinggrondslag, de renteaftrek en private equity. Daarmee is de schijnwerper ook voort-durend gericht op de fiscale concurrentiekracht van Nederland. Dat is niet alleen voer voor specialisten, het is tevens een boeiende blik achter de schermen van de fiscale functie van het multinationale bedrijfsleven. Daarover hebben meerdere betrokkenen zich in de publiciteit al uitgelaten. De meerwaarde van dit boek is dat het nu ook de meest betrokken professionals binnen die ondernemingen zelf, namelijk de tax directors, een stem in de discussie biedt.

Daarbij is Aertjan Grotenhuis erin geslaagd om in 49 interviews belangrijke spelers op fiscaal terrein in Nederland op openhartige en in veel gevallen tevens zeer persoonlijke wijze aan het woord te laten.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Inclusief btw
Uw boek wordt morgen verzonden.
Verzending naar België: niet mogelijk
 • library_books Kenmerken
  NUR 826
  Afmetingen 25,5 x 25,1 x 2,2 cm
  Bindwijze Paperback
  Category Rechten
  Category Fiscaal recht
  Category Boeken
  Druk 1
  Rubriekspad <Boeken><Rechten><Fiscaal recht>
  Illustraties Nee
  Taal dut
  Publicatiedatum 20081119
  Taal Nederlands
  Uitgever Wolters Kluwer Nederland B.V.
  Verschijningsdatum 2008-12-09
  NUR code 826
 • label Onderwerpen