iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Lage verzendkosten (NL): € 2.95 DHL PostNL GDPR/AVG

Flora / Tuin

Bloem

€9,95 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage

Bloembol & Co

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: van der Kloet

Voorjaarsbloeiende bloembollen hebben verborgen kwaliteiten, dat is waar het in dit nieuwe bollenboek om draait. Bloembollen als last minute-toevoeging aan de lenteborder, maar ook bloembollen als kleurrijk tapijt in het gazon of als uitbundig bruidsboeket in een pot. Bloembollen ter opluistering van een feest, als tafelversiering of simpelweg als herauten van een nieuw tuinseizoen. Kortom, bloembollen in vol ornaat met al hun bekende, maar vooral ook minder bekende eigenschappen.

Bloemen

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
encyclopedie voor de bloemsierkunst

Auteur: M. Hillier

Bloemsierkunstenaar Malcolm Hillier combineert zijn passie voor planten met zijn vormgevingstalenten om ons het grootste en mooiste boek over het arrangeren met bleomen te brengen dat ooit is verschenen. Rijk geillustreerd met meer dan 2000 foto's, is Bloemen het toonaangevende standaardwerk voor iedereen die graag bloemen om zich heen heeft.

Bloemen van Nederland en omringende landen

€16,50 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: J. Akeroyd

Meer dan 240 soorten bloemen tot in detail beschreven.


• Van elke bloem is een kleurenfoto afgebeeld.


• Een beknopt overzicht vergemakkelijkt het herkennen van de soort.


• Een kaart geeft aan waar u in Europa de bloem kunt vinden.


• Een tabel laat zien in welke maanden u de bloem kunt aantreffen.

Bloemfontein

€8,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Pauwels

Zoals de titelknipoog naar de stad `Bloemfontein´ in Zuid-Afrika al verraadt, vormen Zuid-Afrikaanse bloemen, zoals aronskelken en protea´s, het lievelingsmateriaal van meester-bloembinder Vincent Decock. Ivo Pauwels beschrijft op een boeiende en vloeiende manier de prachtige bloemen die gebruikt zijn, en het creatieve resultaat. Isabelle Rottiers, die eerder al het boek `Stemmingen´ van Geert Pattyn fotografeerde, brengt de prachtige bloemen en bloemstukken als het ware tot leven met haar prachtige beelden. Een ideaal cadeau voor liefhebbers van `blommetjiesland´ Zuid-Afrika en voor iedereen die van kleurrijke, exotische bloemstukken houdt.

Boeketten

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Fanny Stomrs

In dit boek vindt u maar liefst 38 verschillende boeketten van professionele bloembinders. Ze bieden inspiratie voor elke gelegenheid, van een verjaardag tot een feestelijke opening. De boeketten zijn ingedeeld volgens kleur, zodat u eenvoudig en snel het juiste boeket voor elke smaak, stijl en interieur terugvindt. Dankzij de werkbeschrijvingen kunt u elke creatie bovendien gemakkelijk zelf maken.

Bomen

€9,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Bob Press

Bomen zijn zo gewoon dat we het vanzelfsprekend vinden dat ze overal groeien. Pas als grote aantallen sneuvelen door storm of ziekte dringt het tot ons door welk een belangrijk deel ze uitmaken van de wereld om ons heen. Bijna niemand woont in een volkomen boomloze omgeving, zelfs niet in de stad. Bomen spelen, direct en indirect, een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Bomen zijn van vitaal belang voor het milieu. Net als andere groene planten onttrekken ze energie aan het zonlicht, die ze gebruiken voor de aanmaak van basisvoedingsstoffen zoals suikers - stoffen waarvan al het leven afhankelijk is. Tegelijkertijd helpen ze het zuurstofniveau in de atmosfeer te handhaven. Met hun wortelstelsels houden ze grond vast en spelen zo een essentiële rol bij het voorkomen van bodem-erosie. Het dode blad vormt humus, die de grond verrijkt en vruchtbaar maakt. Bomen zorgen voor voedsel en beschutting en bieden zo een leefomgeving aan andere planten en dieren. De mens heeft altijd dankbaar g

Bomen- en struiken encyclopedie

€9,54 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Nico Vermeulen

De Bomen en struikenencyclopedie is een uiterst nuttig naslagwerk: handig bij het herkennen van de bomen tijdens uitstapjes, heel praktisch bij het kiezen van bomen en struiken voor uw tuin. De kleurenfoto's brengen de opvallende kenmerken van de soorten schitterend in beeld.

In de tekst vindt u de nodige gegevens om de bomen en struiken van uw keuze met succes in uw tuin te kweken.
• honderden schitterende kleurenfoto's
• nadruk op geschikte soorten voor de tuin
• duidelijke informatie over de uiteindelijke hoogte
• inzicht in de groeivorm
• herkenning van bomen en struiken in bos en veld
• uitgebreide registers op wetenschappelijke en Nederlandse naam