iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius PostNL GDPR/AVG

Flora / Tuin

Bloem

€9,95 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage

Bloemen

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
encyclopedie voor de bloemsierkunst

Auteur: M. Hillier

Bloemsierkunstenaar Malcolm Hillier combineert zijn passie voor planten met zijn vormgevingstalenten om ons het grootste en mooiste boek over het arrangeren met bleomen te brengen dat ooit is verschenen. Rijk geillustreerd met meer dan 2000 foto's, is Bloemen het toonaangevende standaardwerk voor iedereen die graag bloemen om zich heen heeft.

Bloemen van Nederland en omringende landen

€16,50 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: J. Akeroyd

Meer dan 240 soorten bloemen tot in detail beschreven.


• Van elke bloem is een kleurenfoto afgebeeld.


• Een beknopt overzicht vergemakkelijkt het herkennen van de soort.


• Een kaart geeft aan waar u in Europa de bloem kunt vinden.


• Een tabel laat zien in welke maanden u de bloem kunt aantreffen.

Bloemfontein

€8,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Pauwels

Zoals de titelknipoog naar de stad `Bloemfontein´ in Zuid-Afrika al verraadt, vormen Zuid-Afrikaanse bloemen, zoals aronskelken en protea´s, het lievelingsmateriaal van meester-bloembinder Vincent Decock. Ivo Pauwels beschrijft op een boeiende en vloeiende manier de prachtige bloemen die gebruikt zijn, en het creatieve resultaat. Isabelle Rottiers, die eerder al het boek `Stemmingen´ van Geert Pattyn fotografeerde, brengt de prachtige bloemen en bloemstukken als het ware tot leven met haar prachtige beelden. Een ideaal cadeau voor liefhebbers van `blommetjiesland´ Zuid-Afrika en voor iedereen die van kleurrijke, exotische bloemstukken houdt.

Bomen

€9,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Bob Press

Bomen zijn zo gewoon dat we het vanzelfsprekend vinden dat ze overal groeien. Pas als grote aantallen sneuvelen door storm of ziekte dringt het tot ons door welk een belangrijk deel ze uitmaken van de wereld om ons heen. Bijna niemand woont in een volkomen boomloze omgeving, zelfs niet in de stad. Bomen spelen, direct en indirect, een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Bomen zijn van vitaal belang voor het milieu. Net als andere groene planten onttrekken ze energie aan het zonlicht, die ze gebruiken voor de aanmaak van basisvoedingsstoffen zoals suikers - stoffen waarvan al het leven afhankelijk is. Tegelijkertijd helpen ze het zuurstofniveau in de atmosfeer te handhaven. Met hun wortelstelsels houden ze grond vast en spelen zo een essentiële rol bij het voorkomen van bodem-erosie. Het dode blad vormt humus, die de grond verrijkt en vruchtbaar maakt. Bomen zorgen voor voedsel en beschutting en bieden zo een leefomgeving aan andere planten en dieren. De mens heeft altijd dankbaar g

Bomen- en struiken encyclopedie

€9,54 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Nico Vermeulen

De Bomen en struikenencyclopedie is een uiterst nuttig naslagwerk: handig bij het herkennen van de bomen tijdens uitstapjes, heel praktisch bij het kiezen van bomen en struiken voor uw tuin. De kleurenfoto's brengen de opvallende kenmerken van de soorten schitterend in beeld.

In de tekst vindt u de nodige gegevens om de bomen en struiken van uw keuze met succes in uw tuin te kweken.
• honderden schitterende kleurenfoto's
• nadruk op geschikte soorten voor de tuin
• duidelijke informatie over de uiteindelijke hoogte
• inzicht in de groeivorm
• herkenning van bomen en struiken in bos en veld
• uitgebreide registers op wetenschappelijke en Nederlandse naam

Bomen voor in de tuin

€23,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Toomer
Keuze, aanplant en verzorging van bomen die uw tuin bijzonder maken

Dit boek is veel meer dan alleen een encyclopedie: het is een zorgvuldige selectie van de tachtig beste bomen voor gebruik in kleine tuinen.

Elke boom is royaal geïllustreerd met gedetailleerde foto’s die interessante kenmerken belichten, zoals bladvorm, bladkleur, schors of bloemen. Bij elke bespreking van een boom vindt u heldere informatie over groeisnelheid, eisen ten aanzien van de verzorging en sterke punten per seizoen; in kaders worden de vitale karakteristieken van de boom opgesomd.

Een uitgebreid, geïllustreerd keuzemenu helpt u de boom te kiezen die het beste past in uw tuin, van soorten die gedijen op een onbeschutte plaats tot soorten met decoratieve vruchten en bloemen.

Bring the Outdoors in

€19,03 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Shane Powers / Jennifer Cegielski
Garden projects for decorating and styling your home

Nothing enlivens a room like a touch of nature. Taking the terrarium trend to the next level, this stunning guide will inspire crafters, garden lovers, and décor fans to turn flowers, leaves, and branches into striking, organic décor. Acclaimed designer and stylist Shane Powers presents 20 simple yet arresting projects for bringing natural tranquility to any space. Suited for garden enthusiasts and black thumbs alike, the projects use a range of live and dried plant materials to create colorful dried floral garlands, eye-catching willow wreaths, intriguing water gardens, and timeless succulent landscapes. With step-by-step instructions, styling and container ideas, helpful resources, and gorgeous photography, Bring the Outdoors In offers countless ways to welcome the natural world into any space.


Taal: engels