iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Gratis verzending in Nederland. Afhalen ook mogelijk bij ons magazijn in Heerhugowaard.
ISBN: 9789044730760
Per Boek Wijzer Auteur: Christiane Schäfer

Hebt u coeliakie en mist u de geur van vers brood en broodjes bij het ontbijt? Verlangt u naar lekkere taarten en vlaaien bij de koffie en het dessert, naar koekjes en gebak op feestdagen? Vanaf nu kunt u opgelucht ademhalen en weer genieten van uw lievelingsgebak! In dit boek maakt u stap voor stap kennis met glutenvrije bakingrediënten en meelsoorten en hun toepassingen. In combinatie met praktische tips en zorgvuldig geteste recepten van onze experts kunt u weer met volle teugen genieten van wafels, chocoladecake, appeltaart, beignets, roomsoezen en hartig gebak, zoals pizza of quiche. - 99 recepten voor iedere gelegenheid, waar ook uw familie en gasten van kunnen genieten. - Een overzicht van bekende en minder bekende glutenvrije meelsoorten en bakingrediënten. - Achtergrondkennis begrijpelijk uitgelegd: voedingssuggesties voor mensen met coeliakie om gezond en lekker te eten.
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Gratis verzenden
Bestel vóór 12.00u en uw boek wordt vandaag nog verzonden.
Gratis verzending binnen Nederland
Verzending naar België: niet mogelijk
  • library_books Kenmerken
    NUR 443
    Aantal pagina's 128 pagina's
    Afmetingen 22,8 x 16,1 x 1 cm
    Auteur Christiane Schäfer | Ellen Stemmer
    Auteur Ellen Stemmer
    Auteur Christiane Schäfer
    Bindwijze Paperback
    Category Boeken
    Category Kookboeken
    Category Snel & Makkelijk
    Category Dieet & Gezond
    Co-auteur Ellen Stemmer
    Product lengte 228
    Product breedte 161
    Product hoogte 10
    Gewicht (gr) 379
    Druk 1
    Extra groot lettertype Nee
    Rubriekspad <Boeken><Kookboeken><Dieet & Gezond>
    Rubriekspad <Boeken><Kookboeken><Snel & Makkelijk>
    Illustraties Met illustraties
    Illustrator Jorn Rynio
    Kaarten inbegrepen Nee
    Taal dut
    NUR code 443
    Oorspronkelijke releasedatum 2011-10-25
    Originele Titel Glutenfrei Backen
    llustrator Jörn Rynio
    Publicatiedatum 20111025
    Taal Nederlands
    Thema Subject Code WBF
    Uitgever Deltas Centrale uitgeverij
    Verschijningsdatum 2015-07-07
  • label Onderwerpen