30 dagen zichttermijn
     Verzending met:
PostNL (2 werkdagen, prijs vanaf € 4,36) PostNL
Veilig betalen met:
iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort, Belfius iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort, Belfius
Minimum orderbedrag is 8 euro.     

Boeken onder de 10 euro

Toon als
Volgorde

Sociale integratie in de geloofsgemeenschap

Auteur: Johan Smit
zestien praktijkverhalen

Sociale integratie en inclusie horen bij elkaar. 'Inclusie' betekent dat mensen met een verstandelijke beperking er gewoon bij horen. In een inclusieve geloofsgemeenschap zijn mensen met een verstandelijke beperking welkom, ze kunnen meedoen, zijn waardevol en hebben een eigen bijdrage. Er is ruimte voor vriendschap en verbondenheid. Die positieve momenten tellen veel meer dan het hebben van een beperking
€9,54 incl. BTW
exclusief verzendbijdrage

1,2,3,4, koken met plezier

Auteur: L. Broadhurst
koken met en voor kinderen

Als je kookt voor kinderen, of je bent zelf een chef-kok in de dop, dan moet koken wel léúk zijn! In 1,2,3,4, Koken met plezier vind je allerlei heerlijke recepten die niet moeilijk te maken zijn. Van snacks na schooltijd en flitsende feesthapjes tot complete diners om je familie te verrassen.
Elk recept bestaat uit duidelijk stappen die eenvoudig zijn te volgen. Het boek is rijk geïllustreerd met vrolijke foto’s. En speciaal een noot voor de ouders: in het boek staan genoeg gezonde gerechten, zodat ieder kind voldoende groenten binnenkrijgt!

€9,54 incl. BTW
exclusief verzendbijdrage

1001 dagen van rouw

Auteur: Kuiper
Je mag mij altijd bellen

In dit boek vertelt Karin Kuiper over de eerste 1001 dagen na de dood van 'haar betere ik', haar man (en schrijver)Karel Glastra van Loon... Op zijn veel te vroege dood volgde een periode van vallen en opstaan, waarin het verlies als zoutzuur doorvrat. Plotseling behoorde Karin tot dat lastige volkje van weduwen en weduwnaars. Zonder hulp van anderen redt niemand het, maar toch stond bovenaan haar ergernissenlijst het goedbedoelde zinnetje 'Je mag me altijd bellen'. Want hoe welgemeend ook, dit is 'hulp' die je met lege handen achterlaat... Omdat je in je diepste wanhoop niet wilt bellen en niet kán bellen, omdat je slechts denkt: Nee, het gaat niet! Zij moeten mij bellen! Het duurde honderden dagen, maar uiteindelijk volgde er een periode waarin ze terug veerde en haar levenslust hervond. Je mag mij altijd bellen is een boek voor lotgenoten én hun omstanders.
€9,54 incl. BTW
exclusief verzendbijdrage

12345

€9,00 incl. BTW
exclusief verzendbijdrage

9026942524

€9,00 incl. BTW
exclusief verzendbijdrage

Aarde drama

Auteur: Zebulon
van Big bang naar apocalyps, een authentiek scheppingsverhaal

Het bestaan van mensen op aarde is geen op toeval berustend gevolg van een onverklaarbaar evolutieproces maar een bewuste schepping met een begrijpelijk doel.
€9,54 incl. BTW
exclusief verzendbijdrage

Abdijen in West-Europa en hun bewoners

Auteur: van Schaik

Weergave van leven en werken van de huidige bewoners van abdijen in West-Europa. Behandeld worden abdijen en kloosters in Engeland, Ierland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Duitsland, Spanje en Zwitserland.
€9,54 incl. BTW
exclusief verzendbijdrage

Acrylverf - vraag en antwoord

Auteur: Cuthbert
praktische oplosssingen voor technische problemen

Acrylverf vraag en antwoord is een gebruiksvriendelijke handleiding die u helpt om trefzeker te leren schilderen. David Cuthbert, kunstenaar en leraar behandelt alle problemen waar beginnende en meer gevorderde kunstenaars mee te maken kunnen krijgen. Hij biedt een scala aan oplossingen, met stap-voor-stap demonstraties en een uitvoerige toelichting op uitgewerkte schilderijen. De indeling van vraag en antwoord maakt deze gids uiterst effectief.
€9,54 incl. BTW
exclusief verzendbijdrage