iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius PostNL GDPR/AVG

Styling / Mode / Handwerken

Custom Cool Jewelry

€13,50 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Melinda Barta

Create 200+ personalized pendants, charms and elaps

Create unique, handcrafted, boutique-style jewelry with a personalized twist with Custom Cool Jewelry. All you need are a few easy-to-find craft materials and voila! You'll have made to order, affordable, eye-catching alternatives to store -bought jewelry. Inside learn to:
> bake bead collages with resin in the oven
> emboss antique playing cards
> roll up polymer day for one-of-a-kind results
> stamp and stitch fabric focal pieces
> wire-wrap to your heart's content and more!

From clever to contemporary, the quick and easy pendants, charms, and clasps are easy to make and offer outstanding results every time.

De 100 beste kinderkamers

€25,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Jo Pauwels

In dit boek staan 100 prachtig ingerichte kamers van baby's, kinderen en jongeren (0-18 jaar). Een mooie bron van inspiratie voor ouders en adolescenten die hun kamer zelf willen aankleden.

De breigids

€9,95 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: M. Parry-Jones

Alle steken op een rij

Zeer geschikt voor beginners en gevorderden dankzij heldere gebruiksinstructies en een uitgebreide lijst met symbolen.
Een mooie foto en een duidelijke, beknopte tekening bij elke steek.
Een apart deel over versieringen met voorbeelden van breiwerk met kralen en pailletten.

De flirt coach

€0,00 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Heskell
bereik meer met flirten

Flirten is belangrijk want wie flirt zit goed in zijn vel. Het is een vaardigheid die niet alleen in de liefde en erotiek van pas komt, maar alle contacten persoonlijker, diepgaander en leuker maakt. Flirten staat gelijk aan jezelf zijn en op een positieve manier contact leggen met anderen. Wie flirt straalt zelfvertrouwen en plezier in het leven uit en trekt op die manier mensen aan. Die flirtcoach vertelt over tal van manieren en geeft vele tips om zowel in de vriendschap als op het werk en in de liefde een echte flirt te worden.

De gentleman

€27,30 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Bernard Roetzel
Handboek van de klassieke herenmode

Waar worden de beste op maat gemaakte overhemden verkocht? Waar kan een man zich nog volgens de regels der kunst laten scheren? Waarom zijn schoenen het belangrijkste detail in een herengarderobe? Hoe gaat de four in hand-knoop? En waar doen beroemde tijdgenoten inkopen wanneer ze in Londen, Parijs, Rome of New York zijn?

De een noemt het stijl, de ander smaak - dat 'gevoel' waarmee sommige mannen altijd precies het goede pak of overhemd en de juiste das of schoenen weten uit te zoeken. En toch is het helemaal niet moeilijk om zich als een man stijlvol te kleden: een goede kennis van de klasiekers en hun achtergronden volstaat.
De gentleman informeert over trendsetters, adviseert over het combineren van modellen, materialen, stoffen en kleuren, en geeft handige tips en adressen. Dit boek bundelt wetenswaardigheden die gewoonlijk alleen verspreid in herenmodetijdschriften en columns te vinden zijn.

Van de stropdas (en hoe hij wordt geknoopt) tot de schoen (en waar hij op maat wordt gemaakt); van slip tot smoking en van Barbour-jas tot filofax - alles wat de man nodig heeft om de gentleman in zichzelf naar voren te halen, komt in dit boek uitgebreid aan bod, rijk geïllustreerd en 'opgesmukt' met vele anekdotes over beroemde gentlemen.

Een man met smaak gaat altijd goed gekleed, zowel op het werk als in zijn vrije tijd; hij stemt de accessoires voor het dagelijks leven op elkaar af; hij winkelt bewust met De gentleman - het boek met stijl.

Ook bekend onder ISBN10 : 3829020317
ISBN13 : 9783829020312

De Kleermakersgids

€37,10 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Knight
Professionele naaitechnieken voor het maken en ontwerpen van eigentijdse kleding

Een compleet naslagwerk met verschillende technieken om kleding te ontwerpen en te maken.

De Kleurengids

€21,20 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur: Starmer
200 inspirerende kleurenpaletten voor uw interieur

Met kleuren kunt u een kamer het meest effectief veranderen. Ontdek aan de hand van meer dan 200 kleurcombinaties voor professionele interieurontwerpers en doe-het-zelvers hoe kleuren kunnen zorgen voor sfeer en de illusie kunnen wekken van ruimte, diepte, warmte en licht. Inspirerende sfeerborden presenteren een reeks paletten in verschillende materialen voor frisse, originele kleurcombinaties al dan niet geïnspireerd op thema's als natuur, kunst en reizen, voor in huis.

De Pocketstylist

€9,95 incl. BTW
Exclusief verzendbijdrage
Auteur:K. Farr
Met een voorwoord van Maik de Boer

Of je nu klein, groot, dun of stevig bent, iedere vrouw weet hoe frustrerend het is als je geen kleren kunt vinden die je goed staan. In De Pocket Stylist geeft modestyliste Kendall Farr persoonlijke adviezen voor elk figuur en laat ze zien hoe je een verfijnde individuele look kunt creëren: De beste modellen, stoffen, lijnen en merken voor jouw unieke silhouet; Hoe je trends combineert met de onmisbare basisstukken in je garderobe; Wat je in je kast hebt en wat er ontbreekt; Waarom de juiste lingerie zoveel uitmaakt voor de pasvorm van je kleding; Accessoires om een outfit een persoonlijke touch te geven; Tips van andere experts over make-up en haar.

Kendall Farr is een gerenommeerd modestyliste uit New York. Haar werk verschijnt in bladen als Elle, Marie Claire en Harper's Bazaar. Ze kleedt verschillende beroemdheden zoals Sigourney Weaver en Diane Sawyer en werkt voor reclamecampagnes van grote merken als Revlon.
Stylist Maik de Boer is een onbetwiste stijlmeester in Nederland en een onmisbaar teamlid van het tv-programma LookingGood. Ook voor programma's als Life & Cooking en Idols verzorgt hij de styling; daarnaast kleedt hij menig bekende Nederlander. Hij verstaat bij uitstek de kunst om mensen kritisch en doortastend te helpen om met hun kleding hun karakter te tonen.