iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Binnen 4 uur geleverd in de plaatsen Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk en Obdam. Ophalen in Heerhugowaard ook mogelijk!
ISBN: 9789463560443
Per Boek Wijzer Auteur: Scott Kelby

Sinds het verschijnen van Lightroom elf jaar geleden is het in vele talen vertaalde Het Adobe Photoshop Lightroom-boek voor digitale fotografen van Scott Kelby het bestverkochte Lightroom-boek ter wereld. In deze herziene editie voor Lightroom Classic hanteert Scott dezelfde veelgeprezen stapsgewijze en duidelijke aanpak en vormgeving waarmee het leren van Lightroom leuk en gemakkelijk wordt.


Scott laat je meer zien dan alleen wat elke schuifregelaar doet (dat doen al die andere Lightroom-boeken immers ook). In dit boek demonstreert hij zijn eigen favoriete instellingen en zijn bewezen stapsgewijze methode voor het leren van Lightroom. Zo gebruik je Lightroom vanaf het begin als een professional.


Jaarlijks traint hij duizenden Lightroom-gebruikers op seminars en via zijn blog LightroomKillerTips.com. Zo weet hij wat echt werkt en wat niet en ook vertelt hij je recht voor z'n raap welke techniek het beste is en welke je beter kunt vergeten en waarom. Hij bespreekt:

Zijn nieuwste methode die je stap voor stap leert hoe je je afbeeldingen organiseert, back-upt en gemakkelijk terugvindt. Deze methode wordt door fotografen over de hele wereld gebruikt en wordt onderwezen op scholen en opleidingen.

Hoe je je foto's er op hun best uit te laten zien en hoe je gebruikmaakt van de nieuwe creatieve, RAW- en zwart-witprofielen. Je zult het hele beeldbewerkingsproces eindelijk begrijpen en je leert precies wat je moet doen, in welke volgorde en waarom.

Hoe je Photoshop naast Lightroom gebruikt en hoe je deze twee programma's naadloos laat samenwerken. Je zult versteld staan van de mogelijkheden, zelfs als je Photoshop nog nooit hebt gebruikt.

Hoe je Lightroom op een mobiel apparaat gebruikt en daarmee de mogelijkheden van Lightroom verder uitbreidt; dit legt Scott uit in een gratis te downloaden bonushoofdstuk.

Het laatste hoofdstuk is uniek voor dit boek, want hier beantwoordt Scott de meest gestelde vraag: 'In welke volgorde moet ik de zaken aanpakken?' Hij laat je hier van begin tot eind een complete Lightroom-workflow zien en leert je hoe je die kunt toepassen in je eigen workflow.

Niet alleen kun je veel van de gebruikte voorbeeldfoto's van de website bij dit boek downloaden, zodat je alle stappen en technieken direct zelf kunt uitproberen, je vindt er ook een geweldige verzameling Lightroom-instellingen, waarmee je je foto's met één klik de populairste en meest gevraagde effecten geeft.
Dit is het eerste en enige boek dat het hele proces op een heldere, samenhangende en visuele manier samenbrengt. Er is geen snellere, duidelijkere of leukere manier om Lightroom te leren dan met dit baanbrekende boek.

*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Gratis verzenden
Bestel vóór 12.00u en uw boek wordt vandaag nog verzonden.
Gratis verzending binnen Nederland
Verzending naar België: niet mogelijk
  • library_books Kenmerken
    NUR 473
    Aantal pagina's 464 pagina's
    Afmetingen 24 x 21,1 x 2,9 cm
    Auteur Scott Kelby
    Bindwijze Paperback
    Category Boeken
    Category Fotografie
    Category Vrije tijd & Hobby
    Category Kunst & Fotografie
    Category Fototechnieken
    Category Computers & Informatica
    Category Digitale media-applicaties
    Category Computer hardware
    Category Fotobewerking & beeldbewerking
    Druk 1
    Extra groot lettertype Nee
    Rubriekspad <Boeken><Vrije tijd & Hobby>
    Rubriekspad <Boeken><Kunst & Fotografie><Fotografie><Fototechnieken>
    Rubriekspad <Boeken><Computers & Informatica><Computer hardware>
    Rubriekspad <Boeken><Computers & Informatica><Digitale media-applicaties><Fotobewerking & beeldbewerking>
    Geslacht Unisex
    Illustraties Met illustraties
    Uitgever Duuren Media, Van
    Kaarten inbegrepen Nee
    Taal dut
    Publicatiedatum 20180925
    Publicatiedatum 20181005
    Publicatiedatum 20180718
    Subtitel boek voor digitale fotografen
    Taal Nederlands
    Thema Subject Code UK , AJT , UGP , WDH
    Verschijningsdatum oktober 2018
  • label Onderwerpen