iDeal Bancontact Sofort KBC/CBC Belfius   Gratis verzenden (NL) DHL PostNL GDPR/AVG
Onze nieuwe outlet is geopend! Kijk op www.drievooreentientje.nl voor boeken en meer tegen de laagste internetprijs.
ISBN: 9789054263272
Per Boek Wijzer Auteur: Banziger

Als er een onderscheiding bestond voor het koken met pompoen, zou Erica Bánziger daarvoor ongetwijfeld in aanmerking kamen. Aan haar recepten valt af te lezen dat zij al tien jaar ervaring heeft met deze fantastische 'reuzenbes'. De pompoen leent zich bij uitstek voor het bereiden van een gezonde en aantrekkelijke dagelijkse maaltijd. De invloed van Zuid-Europa en in veel gevallen het Verre Oosten geeft veel pompoengerechten net iets extra's. Gerechten als Toscaanse pompoensoep, pompoenterrine, pompoenpitten-pesto, pompoen-pizzadeeg, pompoenknoedels en pompoenbeignets maken het koken met pompoen in de herfst en de winter tot een feest. In dit boek worden de pompoensoorten die het meest in de keuken worden gebruikt in woord en beeld aan u voorgesteld. Ook met tal van tips voor het telen van pompoenen in de tuin!
*

Selecteer hieronder het gewenste exemplaar:

Gratis verzenden
Bestel vóór 12.00u en uw boek wordt vandaag nog verzonden.
Gratis verzending binnen Nederland
Verzending naar België: niet mogelijk
  • library_books Kenmerken
    NUR 440
    Aantal pagina's 120 pagina's
    Afmetingen 25 x 19,3 x 1,9 cm
    Auteur E. Banziger | Michel Brancucci
    Auteur Banziger
    Bindwijze Hardcover
    Category Koken, eten & Drinken
    Category Boeken
    Co-auteur Michel Brancucci
    Druk 1
    Extra groot lettertype Nee
    Rubriekspad <Boeken><Koken, eten & Drinken>
    Illustraties Met illustraties
    Uitgever Lantaarn B.V., De
    Kaarten inbegrepen Nee
    Taal dut
    Originele Titel Das Kurbis Kochbuch
    Publicatiedatum 20080610
    Taal Nederlands
    Uitgever Lantaarn B.V., de
    Verschijningsdatum juni 2008
  • label Onderwerpen